Orijinalini görmek için tıklayınız : TTEF Forum Sayfalarına Hoş Geldiniz
TTEF FORUM SAYFALARINA HOŞ GELDİNİZ... KEYİFLİ DAKİKALAR..
ben tuncay kardeş eline sağlık güzel olmuş tabi biraz zamana ihtiyacı var...............
MeLanChOLy
15-04-2006, 19:25
Hoş Geldin Tuncay Hep Birlikte Büyütecez Burayı
selam arkadaşlar 3 muhaseben abdullah... :D
Abdullah kardeş hoşgeldin Artık buralarda sık görürüm seni ;)
abdullah ve tuncay hepiniz hoş geldiniz
Hoş geldiniz arkadaşlar..Katılımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi bir borç sayarım...
MeLanChOLy
17-04-2006, 23:14
Hoş Geldin Abdullahcım Hayırlı olsun:)
s.a hoşbulduk lem melan ne yazacaz buraya şimdi ;D
error404
18-04-2006, 09:08
Arkadaşlar forumunuz hayırlı olsun. Ben abdullahın (Global mod) arkadaşıyım. nejatta arkadaşımdır.
paylaşımlarınız için şimdiden çok saolun.
umarım burda hoş vakit geçiririm...
s.a hoşbulduk lem melan ne yazacaz buraya şimdi ;D
Kardeş sende hoşgeldin yaz bi şeyler
Arkadaşlar forumunuz hayırlı olsun. Ben abdullahın (Global mod) arkadaşıyım. nejatta arkadaşımdır.
paylaşımlarınız için şimdiden çok saolun.
umarım burda hoş vakit geçiririm...
İnşallah hep birlikte büyüyeceğiz
MeLanChOLy
18-04-2006, 16:59
Hoş Geldiniz Greed Dostum Yaz İşte Bir Şeyler Burasıda Bizim Yer Her Yer bizim:)
Selam Hayırlı olsun
kardeş keşke ismini de yazsaydın
tanışmış olurdun herkesle
Merhaba değerli arakladaşlarım. Sizlerle birlikte olmak benim için bir gurur kaynağıdır. beni aranıza kabu etiğiniz için teşekkür ediyorum.
sende hoşgeldin kardeş inşallah devamlı burda görürüz seni.
MeLanChOLy
19-04-2006, 16:54
Hoş Geldin Murat (rapsom) Hadi Hayırlı olsun:)
omeryildiz
19-04-2006, 17:15
Merhaba hayırlı olsun
Merhaba hayırlı olsun
sağol ömer
hoş geldin aramıza
Merhaba değerli arakladaşlarım. Sizlerle birlikte olmak benim için bir gurur kaynağıdır. beni aranıza kabu etiğiniz için teşekkür ediyorum.
merhaba murat,
sen de aramıza hoş geldin.
emin ol biz de seni aramızda görmekten mutluluk ve kıvanç duyguları içinde yüzüyoruz.
değerli katkılarını bekliyoruz
Merhaba hayırlı olsun
[/quot[quote=omeryildiz ]
Merhaba hayırlı olsun
e]
sonunda senide armızda gördük ömer efendi
ms saol hepimize hayırlı olsun..Tüm yeni gelen arkadaşlar! hepiniz hoş geldiniz..Katkılarınızı bekliyoruz..
ben geldim selamun aleykum.. ;D
MeLanChOLy
20-04-2006, 18:15
A.s Harun Hoş Geldin Aramıza Hayırlı olsun:)
ben yunus hayırlı olsun arkadaşlar elimizden geldiği kadar katkıda bulunuruz...
MeLanChOLy
20-04-2006, 19:24
Hoş Geldin Yunuscum Hayırlı olsun Hadi Bakalım Büyüme zamanıııııııı
Hoş geldin kardeş. Yunuscum mod luğunda hayırlı olsun bu arada
Yunus Dostum seni de aramızda görmekten büyük kıvanç duyuyoruz..Katkılarından dolayı şimdiden tşklerimi sunuyorum canım dostum..Hoş Geldin tekrar...
merhaba değreli emektar hekır arkadaşım hoşbulduk.
MeLanChOLy
20-04-2006, 20:42
Hoş Geldin:)
:D ARkadaşLaR Hepiniz HoŞ-GeLdiniz.. :D
s.a arkadaşlar ben büro 3 ten duygu okulumuz sitesi hayırlı olsun
MeLanChOLy
21-04-2006, 21:20
Hoş Geldin Duygu Teşekkürler Hep Birlikte Sitemizi Yakıştığı Yere Ulaştıracağız
DUYGU saol hoş geldin...hepimize hayırlı olsun...Katkılarınızı bekliyoruz
Hoşgeldin Duygu inşallah sıksık görürüz seni burda
selamlar ben yunus... hoş bulduk:D... elimden geldiği kadar katkıda buluncağım... şimdiden hepinize teşekkür edioyorum..
KENDİNİZE WE YÜREĞİNİZE İYİ BAKIN....
MeLanChOLy
22-04-2006, 14:43
Hoş Geldin Tekrar yunus.. Sende Kendine ve yüreğine iyi bak
sağol kardeş..
sen de aramıza hoş geldin
Selam Hayırlı olsun
ve aleyküm selam.
hoşgeldin harun. gözlerimiz yollarda kalmıştı
ben geldim selamun aleykum.. ;D
Hoş geldin duygu. Seni de burda görmek güzel.
Katkılarını bekliyoruz
s.a arkadaşlar ben büro 3 ten duygu okulumuz sitesi hayırlı olsun
Eveeeeeeeeeeeeet ben diyiiiiiiiim kardeşiiiiiiiiiiim 3 muhasebe
vay volkancım sende hoşgeldin
pckopat28
24-04-2006, 01:18
hayırlı olsun... ben de eseften 3. sınıf bilgisayar ömer....
ayrıca www.esefforum.net 'in kurucusu ve adminiyim...
MeLanChOLy
24-04-2006, 01:24
Hoış Geldin pckobat28 Evet Hayırlı olsun Bende Buranın Kurucusuyum Umarım Karşılıklı Yardımlaşma ile Çok Daha iyi yerlere geliriz..
Ben hiç araya girmiyim siz kurucalar sohbete dalmışınız.
Hoşgeldin ömer
selam arkadaşlar ben ahmet metin 3 muhasebeden sitemiz herkese hayırlı uğurlu olsun...
MeLanChOLy
24-04-2006, 17:59
Hoş geldin Ahmet aramıza
Slm arkadaşlar bende ERKAN. ESEF bilgisayar öğretmenliği 3. sınıf. Siteniz hayırlı olsun.
Yardımlaşma ve paylaşma içinde sizleride www.esefforum.net olan forum sitemize bekliyoruz...
Erkan ve Ahmet aramıza hoş geldinizzz..Katkılarınızı bekliyoruzz..Bizler de sizlere katkıda bulunacaz inşallah..
Hoşbulduk arkadaşım. sitenizi takip ediyorum istikrarlı bir yükseliş var. inşallah birlikte daha fazla büyürüz...
MeLanChOLy
24-04-2006, 20:06
İnsallah Erokan Hep böyle Olur Her iki taraf aÇısındanda
evet erkan kardeş birlik ve beraberlik içinde olursak istenen hedeflere daha çabuk ulaşabiliriz. iyi paylaşımlar... ;)
Ahmet ve Erokon arkadışım sizlerde hoşgeldiniz
hoşgeldiniz... ahmet- halis- erkan... gözlerimiz yollarda kaldı :)
Yettim gayrii Apo seni bekletirmiyim hiççç:P :P
sağolasın erkan kardeş hiç birbirimizi yalnız bırakmayalım ne de olsa birbirimizin desteğine ihtiyacımız var ;)
merhaba arkadaşlar ben muhasebe 2 den mustafa kartal hayırlı olsun
hoşgeldin kardeş sağolasın devamlı burda görmek isteriz seni
MeLanChOLy
27-04-2006, 23:39
Hoş geldin mustafa :)
aramıza hoşgeldin mustafa yazdığına göre 2. sınıfsın bende 2.sınıfın bütün ödevleri var hepsini siteye ekleyecem doalayısıyla senin ve arkadaşlarının çok işine yarayacaktır. bu arada arkadaşlarına da tavsiye et bu siteye arkadaşlarını da burada görmek isteriz :)
de_caprio_27
28-04-2006, 17:10
merhaba arkadaşlar ben 3 muh den bünyamin siteyi yeni gördüm güzel bi site olmuş elinize sağlık
aramıza hoşgeldin bünyamin :D
Saolun arkadaşlar,hoşbulduk...bu arada bir bürocu olarak atamalarınızın düşmesine çok üzüldüm..
MeLanChOLy
29-04-2006, 18:23
Saol Duygu işte Bu duruma getirenler utansın Ama Yanlışlık Falan Yapılmış Dediler arkadaşlar ilgileniyor insallah düzelir yine Bizde Sizin Atamaların Olmasını istiyoruz ama işte görüyorsun durumu sadece istemekle olmuyor söylenecek çok şey var ama işte neyse
Baper_saral
01-05-2006, 13:35
slm
Baper_saral
01-05-2006, 14:13
slm yarenler 3 muh den alper
siteniz cok guzel olmus hayırlı olsun
saygılardan bir demet
Doğru sölüyosn sadece istemekle olmuyo..biz de üç senedir çok uğraşıyoz ama bi sonuç alamadık..şimdi birlikte çalışırız inş..:)
ttefforum
01-05-2006, 18:11
Arkadaşlar Bizim Bu Perşembe Eylemimiz Olacak Saat 10:00 ile 11:00 Arası Okulda Herkesi Bekliyoruz Bu Atamalar Dolayısıyla Yasal yollardan Eylemimiz Olacaktır. Bütün Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Öğrencilerini Bekliyoruz.
S.a arkadaşlar ben 3 seyahatten emine..sitemiz hayırlı olsun..eminim bu site biz çok yardımcı olacaktır..:)
Hoşgeldin Emine. Site tabiki bizim için çok faydalı ama herkesin bir şeyleri paylaşması lazım. Herkes elindeki ödev, makale, soruları paylaşırsa daha iyi olacak
MeLanChOLy
02-05-2006, 17:00
Hoş Geldin Emine Karşılıklı Yardımlaşma İle Çok iyi Olcaktır.
hulya_celiker
02-05-2006, 21:29
forum çok güzel olmuş arkadaşlar emeği geçenlere teşekkürler...
bunu düzenleyenler 3 muhasebe sanırım... bürolarada yer ayırmayı unutmayın ...
bugün yapılan reklam güzeldi... iyi düşünmüşsünüz etkili oldu bence... bürolardan üyeleriniz artacak mutlaka ;
başarılarınızın devamını diliyorum....
boooool üyeler
MeLanChOLy
02-05-2006, 21:30
Hoş geldin Hülya .. Evet 3 Muhasebeler Yaptı Siteyi Sizlerinde Katkılarını Bekliyoruz Burası muhasebelerin değil zaten olsaydı muhasebe diye alırdık ismi burası TTEF nin
aramıza hoşgeldin hülya... diğer arkadaşlarını da bekleriz... bu arada siteye olan ilgin için teşekkürler :) :)
tHe_PuNiSheR
02-05-2006, 22:20
GüzeL Bir Tasarım olmus Harcanan Emege Degmis ve gercekten cok hızlı ilerleme kaydediyor ttef.net Tebrikler ama Hostinge Dikkat edin Cerez.Net gibi harcanmasın bu güzel site de.. Offf off
Yeni üye olan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...
GüzeL Bir Tasarım olmus Harcanan Emege Degmis ve gercekten cok hızlı ilerleme kaydediyor ttef.net Tebrikler ama Hostinge Dikkat edin Cerez.Net gibi harcanmasın bu güzel site de.. Offf off
tHe_PuNiSheR yaptığın uyarı için teşekkürler.. ama herkesin içi rahat olsun hostingimiz sağlam... iyi paylaşımlar... :)
merhaba arkadaşlar böyle bir site yaptığınız için sizi kutluyorum. sizin bölüme dahil değilim ama yinede paylaşımda bulunacağımı bilmenizi isterim sevgilerle.....
aramıza hoşgeldin adanalı bizim bölümden olmaman o kadar da önemli değil önemli olan paylaşmak... iyi paylaşımlar... :D
edebiyatcı
03-05-2006, 17:19
ben de geldim arkadaslar..saolsun duygunun tavsiyesiyle geldim..güzel bi siteye benziyor..hayırlısı..
oooooooooooo hoşgeldin unsulun...:)
MeLanChOLy
03-05-2006, 17:21
Hoş geldin edebiyatçı Sende saol Duygu aramıza Hoş Geldin edebiyatçı Hayırlı olsun
slm arkadaşlar!!!
hayırlı olsun siteniz ben ESEF'ten bizim sitemizede sizleri bekleriz
www.esefforum.net
bu arada siteniz gerçekten güzelmiş...
MeLanChOLy
03-05-2006, 18:13
Nurak Hoş Geldin Esef Kardeş Forum zaten Ben ve arkadaşlar orda kayıtlıyız hoş geldin aramıza Teşekkürler
hoşbulduk melancholy biraz geç oldu ama sende esefe hoşgeldin o zaman:D
MeLanChOLy
03-05-2006, 18:20
Ben olmuşum bayadır 1 haftadan fazladır belki:)
aramıza hoşgeldin nurak.... gözlerimiz yollarda kalmıştı artık... iyi paylaşımlar.... :)
Merhaba arkadaşlar Mehmet dünyanın en süper insanı o benim bir tanecik arkadaşım bu sitede özellikle onun çok emeği geçmiştir umarım herşey onun isteği ve dilediği gibi olur o herşeyin en iyisine layık ;D sizlerinde sayesinde bu siteyİ everestin tepesine tırmandıralım ;) eee tabi bu siteyi kuran alt yapısını hazırlayan kim MeLanChOLy :D tabi onun değilde kimin sitesine gireceğiz değil mi arkadaşlar eyyy yüce insan evet evet senden bahsediyorum MeLanChOLy ;D neyse yeter bu kadar övgü gerçi ona az bile ama şimdilik idare etsin... ;D Sen hayatın sana verebileceği herşeye layıksın hatta daha fazlasına neyse herkese iyi akşamlar...
MeLanChOLy
03-05-2006, 19:15
:-[ Utandırdın Didemcim , Yazdıkların için teşekkürler Sende Benim Çok Çok Çok Çok Değerli Bir İnsansın Her Şey Senin Gönlünce de Olsun Hep Beraber Büyüyeceğiz :)
merhaba arkadaşlar ben 3 muh a dan Cuma sitemiz hayırlı olsun. Siteyle ilgilenen arkadaşların eline sağlık.
Hoş geldin Cuma..Şimdiden katkılarından dolayı tşklerimi iletiyorum...
hoşbulduk apo kardeş
kusura bakmayın sizi beklettim ama neyse
ben 3 muhsebenden fatih kılıç site çok güzel olmuş yapan arkadaşların eline sağlık.
MeLanChOLy
04-05-2006, 15:12
Hoş Geldin Fatih aramıza teşekkürler Site Hepimizin ortak ürünü Herkesin eline sağlık
cuma ve fatih arkadaşlar hoşgeldiniz...... iyi paylaşımlar... :)
burdayım la volkan adım necati kaldı gitti yav.
cuma ve fatih hoşgeldiniz arkadaşlar inşallah devamlı sizi burda görürüz.
cuma ve fatih hoşgeldiniz arkadaşlar inşallah devamlı sizi burda görürüz.
Ben Turugt aranıza Muğla Üniversitesinden katılıyorum Arkadaşlar Tavsiye Etti, Eğitim Amaçlı Bir Site Kurmanız Çok Güzel, Umarım siteniz Amacından Sapmayıp, Eğitim Alanında Çok Büyük Bir Kaynak Olur, Başarılar Diliyorum Herkese, İyi Paylaşımlar SİYASET VE KÜFÜRÜN EKSİK OLDUĞU BİR SİTE DİLEĞİYLE
Bilginini SevgiyLe Bütünleştiği Bilge Üniversite MuğLa Üniversitesi....
Turgut aramıza hoş geldin..Katılımların ve iyi dileklerin için tşklerimi iletirim..
MeLanChOLy
05-05-2006, 16:45
Turgut Hoş Geldin aramıza Bakın dışa Açıldık :)
Yeni katılan arkadaşlar, hepiniz hoş geldiniz..
Hepinizin siteye pozitif katkılarını bekliyoruz..
Turgut kardeş sen özellikle hoş geldin
Merhaba arkadaşlar Mehmet dünyanın en süper insanı o benim bir tanecik arkadaşım bu sitede özellikle onun çok emeği geçmiştir umarım herşey onun isteği ve dilediği gibi olur o herşeyin en iyisine layık ;D sizlerinde sayesinde bu siteyİ everestin tepesine tırmandıralım ;) eee tabi bu siteyi kuran alt yapısını hazırlayan kim MeLanChOLy :D tabi onun değilde kimin sitesine gireceğiz değil mi arkadaşlar eyyy yüce insan evet evet senden bahsediyorum MeLanChOLy ;D neyse yeter bu kadar övgü gerçi ona az bile ama şimdilik idare etsin... ;D Sen hayatın sana verebileceği herşeye layıksın hatta daha fazlasına neyse herkese iyi akşamlar...
şşşşşşşşşşşşşşşş 5 admin var yani bizim kalbimiz kırılıyor. Bize uçundan teşekkür gelirse iyi olur ;D
SİTE HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
MeLanChOLy
08-05-2006, 20:58
Teşekkürler Fırat Hepimize Allah Yardım Etsin :)
Selamlar arkadaşlar..Herkese hayırlı çalışmalar..Bu arada yeni gelen arkadaşlar da hoş geldiniz..Saygılarr..
Site çok ii olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Ben de tşklerimi bir borç sayıyorum..Hep birlikte daha iyi günlere diyelim...Herşey eğitim için...
Arkadaşlarım adına da hepinize teşekkür ediyorum..
Katkılarınızın devamını bekliyoruz..
arkadşlar üye sayısı gittikçe artıyor hızına yetişemiyorum valla :)yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz..
ARKADAŞLAR HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ.....
Siteniz hayırlı olsun arkadaşlar...Tebrikler...
Yeni gelen arkadaşlar! Hepiniz hoş geldiniz..Katkılarınızı bekliyoruz...
Tşkler Faruk arkadaşımm..Hepimize hayırlı olsun...Bizim değil hepimizin sitesi bura...Aynı amacı taşıyan herkesin sitesi..
Amacımız eğitim eğitim eğitim.....
MeLanChOLy
10-05-2006, 18:33
Hoş Geldin aramıza Faruk Arkadaşım,
seversit
10-05-2006, 19:59
hoş bulduk siteniz çok güzel siyaseti sevmem tam aradığım yer bi ricam var foruma bide oyun bölümü açsanız
seversit tşkler...Oyun bölümü konusunu da diğer arkadaşlarla görüşüp açacağız inşallah...
Bu arada seversit bana ya da diğer yetkili arkadaşlara oyun bölümünün içerik olarak nasıl bir bölüm olmasını istediğini bildirirsen sevinirim...
dark_funeral
11-05-2006, 13:13
merhaba site süper olmus ben buro 1'im
bence bir de counter strike server'ı acmalısınız :)
MeLanChOLy
11-05-2006, 13:51
counter mi daha neler :) oyun bölümü açmayı düşünüyorum ne isterseniz o olcak merak etmeyin
dark_funeral
11-05-2006, 14:03
evet evet counter cok guzel olur ben size server da bulurum :)
dark_funeral aramıza hoş geldin..Şimdiden hayırlı olsun diyelim..
selam millet bende geldim..zaten bir ben eksiktim..haa benim muhasebe ya da turizm ile alakam yok ben istanbulda okuyorum...ama gölbaşına sık sık gelirim...muhasebe 2 ve 3.sınıf beni iyi tanır...sevgiler le...HEYYUBİ
MeLanChOLy
12-05-2006, 15:57
Hoş geldin Heyyubi Aramıza, Herkesin yeri vardır Burda Seninde hayırlı olsun :)
Heyyubi aramıza hoş geldin..Biz eğitimle alakalı herkesi aramızda görmekten kıvanç duyarız..Sonuçta herkese açık bir site..
Bu arada yanlış anlaşılmasın öğrenci olmayan arkadaşlar tarafından..
Biz bu siteyi kurarken muhasebe veya turizm çemberinde kalmak için değil, gidebildiğimiz en iyi noktaya ulaşmak için girdik..Saygılarr..
Arkadaşlar herkese merhaba ben serpil aranıza niyazi önerisiyle yeni katıldım.
Umarım bende elimden geldiğince katkıda bulunabilirim.
herkese sevgiler...
dark_funeral ve heyyubi sizde hoşgeldiniz. Sitemiz her geçen gün hızla büyüyor.
Katkılarından dolayı tüm üyelerimize teşekkürler
ben okuldan bile değilim :) ama elimden geleni yapmaya çalışıorum ... tekrardan hoş bulduk :)) 7 mi oldu:))???
Yeni gelen arkadaşların hepsine hoş geldiniz diyorum.
Birlikte daha büyüğüz..
huriye akçora
16-05-2006, 14:33
merhaba arkadaşlar!hiç birinizi tanımıyorum ama gerçekten güzel bir iş yapmışsınız. :) :) :)
tebrikler...
huri ve yeni üye olan diğer arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz... katkılarınızdan dolayı teşekkürler.... iyi paylaşımlar... :)
Selam arkadaşlar..Siteniz hayırlı olsun..
MeLanChOLy
22-05-2006, 10:51
Hoş geldin KraL Teşekkürler.., Paylaşımlarını Bekliyoruz..
kral aramıza hoşgeldin... diğer arkadaşlar gibi senin de paylaşımlarını bekliyoruz... iyi paylaşımlar.... :)
Selam arkadaşlar..Gerçekten çok güzel bir site olmuş..Ellerinize sağlık..
MeLanChOLy
23-05-2006, 08:13
Hoş geldin saim teşekkürler, Hayırlı olsun.
emrahakdemir
26-05-2006, 22:33
merhaba arkadaşlar ben 2 muhasebeden emrah site çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık
MeLanChOLy
26-05-2006, 22:34
Hoş geldin Emrah Saol Tanıyorum Seni Sende Beni :) görüşürüz..
Tşkler Emrah..Hoş geldin aramıza..Katkılarından dolayı şimdiden tşklerimi sunarım...
emrah, saim, kral, huri ve diğer yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.
katkılarınızla güçlüyüz.
saim ve emrah aramıza hoşgeldiniz bu arada katkılarınızdan dolayı şimdiden teşekkürlerrr... iyi paylaşımlar.. :)
selamunaleyküm millet
yeni üyeniz daimi dostunuz selçuk artık sizlerle emeği geçenlerin ellerine sağlık
MeLanChOLy
06-06-2006, 07:31
Hoş geldin selçuk iyi paylaşımlar
gece_mavisi_düsleri
18-06-2006, 13:50
Merhabalar arkadaşlar..
Güzel bir site oluşturmuşsunuz ellerinize sağlık..
Elimden geldiğince siteye güzel yazılar yazıp sizlerle paylaşmak istiyorum.
Herşey gönlünüzce olsun..
Hoş geldin gece_mavisi_düsleri seni devamlı aramızda görmek isteriz.
SohbeTLivE
09-07-2006, 20:57
Merhabalar Arkadaşlar Hayırlı Olsun
heyyyyyyy bende geldımmmmmmmmm
anzeLaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoş geldin seni burda görmek çok güzeL....
ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ GÖZUM ARIDI ALIŞMK ZOR OLCAK HAYRLI OLSUN ELINIZE SAĞLIK EMEK VEREN HERKESE TESKKURLERIMI BİLDRMEYI BI BORC BILIRIM NOKDA:)
:D :D tşkler anzeLa ya zamanla alışırsın..Merak etme ;)
ALISIRIM DAMAM HEME ALISRIM
MeLanChOLy
15-07-2006, 22:57
anzela hoş geldin.. paylaşımlarını bekliyoruz.. arkadaşlar burayı sohbet odasına çevirmeyin bu arada tek mesaj yeterli geliyor
Sitenin yeni hali çok güzel olmuş. Uğraşan arkadaşların ellerine sağlık
Tşkler sema..Ara sıra değişiklik gerekiyor..Beğennilmesine sevindim..
MeLanChOLy
18-07-2006, 18:41
Teşekkürler Sema değişikliği gerekli gördük anasayfamızda değişecek uğraşıyorum bu aralar bakalım artık en uygunu neyse onu yapacaz
evet sitenin yeni hali çok hoş..ellerinize sağlık..
edebiyatcı
22-07-2006, 05:25
Bence de çok hos olmus.. ;) ama smileyler çok gıcık.. ::)
aaaaaaaaaa ünsülün biz sizin sitenin smileylerine hakaret etmiyoz ama.. :D :D :D
MeLanChOLy
23-07-2006, 20:43
sMİLEYLER GÜZEL YAW eskileri çok cansız kalmıştı o yüzden bunları seçtim daha güzelini arıyorum buldummu onları atacam bakalım msn dekileri atmayı düşünüyorum onlara laf edemezsin :)
ya sen bakma ona melancholy smileyler gayet güzel..ama daha çok olursa daha ii olur. ;D ;D
Evet güzel ama eski göz kırpan ikonlar daha güzeldi
MeLanChOLy
24-07-2006, 20:33
daha iyilerini buldukmu atarız merak etmeyin arkadaşlar en güzeli neyse burada o olacaktır bundan kuşkunuz olmasın :)
bundan hiç şüphemiz yok zaten.. :D daha fazla olursa daha güzel olur dimi? :)
edebiyatcı
26-07-2006, 03:39
abi yok yaw..hele şu dil çıkaran smiley yok mu acayip sinirime gitti.. :-\ :-\
ben de bi ton smiley var..yardımcı olmaya çalısırız acizane.. :)
duygucum sizin site bizim site yok duymamıs olayım.. :-*
:P :P :P ::) ::) ::)
tamam edebiyatcı kızma yaaaaaa..sen bize yardımcı oluver kardeş sitelerden smileyler getir ;D ;D
MeLanChOLy
26-07-2006, 13:56
Tamam edebiyatcı sen bana smileyleri at ben değiştiririm herkes hoşuna giden smileyleri atsın bir baktınız msn deki smileyleri atarım ne dersiniz:)
Hoş bulduk arkadaşlar..Ne ya bura ne olmuş İstek ve Şikayetler diye bir bölüm var değil mi MeLanChOLy? Neyse kusurma bakmayın ama nereye de ne yazılacağını biliyoruz sanırım..Saygılar..
oo baya iii gözüküyor bu site yaaa iii iyiki üye olmuşummm ::)
MaSKuLiN
30-07-2006, 17:30
tabi hoca burası böyle :)
claver hoş geldin arkadaşım burda hoşça vakit geçiriyoruz senide aramızda görmek isteriz
Clever hoş geldin aramıza..Şimdiden katılımların için teşekkürler..
capoeira_aqua
28-08-2006, 17:41
slm millet ben merwe yeni üyeyim.... hayırlı osun.. ;D
MeLanChOLy
28-08-2006, 17:42
Merve Hoş geldin aramıza iyi paylaşımlar :D
slm fakültemin güzel dostları
MeLanChOLy
05-09-2006, 14:55
Hoş geldin Mart..
kademede_müjdat
17-09-2006, 19:02
merhaba arkadaşlar ben celal, ben de yeni üyeyim çünkü bu forumun varlığından yeni haberim oldu... ;D
MeLanChOLy
17-09-2006, 19:37
Hoş geldin Celal iyi paylaşımlar.
merhaba arkadaşlar sitemiz hayırlı olsun.
MeLanChOLy
02-10-2006, 02:21
Kr@L Aramıza Hoş Geldin.. İyi Paylaşımlar
mrb arkadaşlar tatil dolayısıyla siteyi uzun zamandır ziyaret edemedim..bi sürü yeni arkadaş gelmiş..hepiniz hoş geldiniz arkadaşlar.. :)
merhabalar hepinize bende yeniyim
MeLanChOLy
27-11-2006, 02:05
rakkas hoş geldin aramıza.. umarım sitemize faydalı olursun.. iyi paylaşımlar.
Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hoş geldiniz diyorum ve katkılarınızdan dolayı şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.. ;)
YAVUZESEF
14-12-2006, 21:57
slm arkadaşlar ben eseften yavuz bayadır sitenizi takıp ediyodum yeni üye oldum inş sizinle baya paylaşımda bulunacağız ;D
MaSKuLiN
14-12-2006, 22:01
hoşgeldin hocam iyi paylaşımlar
YAVUZESEF
14-12-2006, 22:03
hoşbulduk teşekkürler :)
YAVUZESEF hoşgeldin..Şimiden paylaşımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum..
YAVUZESEF
16-12-2006, 17:41
saol hoşbulduk Niyazi ;)
mehmetduzel
16-12-2006, 18:59
Yeni gelen arkadaşların hepsine ayrı ayrı hoşgeldiniz diyor ve forumumuzu hep birlikte daha da ileriye taşımayı diliyorum hepinize başarılar... ;)
herkese merhaba ben de aranıza yeni katıldım
MeLanChOLy
16-12-2006, 20:30
çiğdemy hoş geldin arkadaşım, umarım hep beraber sitemizi hak ettiği yere ulaştırırız..
hepiniz hoş geldiniz arkadaşlar.. umarım sitemizde hepimize faydalı paylaşımlarda bulunuruz..
Slm arkadaşlar. Ben yeniyim ;D ;) Site güzel... Eminim çok daha iyi yerlere gelecek... ;)
YAVUZESEF
18-12-2006, 15:55
hoşgeldin gökhan iyi paylaşımlarr ;) >:D
mustafaeker
18-12-2006, 16:23
SLM ARKADAŞLAR BENDE YENİYİM YAWWWWWW.....GÜZEL ŞEYLER PAYLAŞMAK İÇİN GELDİM HERİ...... ;D ;D
YAVUZESEF
18-12-2006, 16:25
HOŞGELDİN MUSTAFA PAYLAŞIMLARINI BEKLİYORUZ >:D >:D
mustafaeker
18-12-2006, 16:28
sağol yavuz kardeşim.......inş güzel şeyler paylaşırız beraberce... ;D ;D
Yeni gelen tüm arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.. :)
h.bulduk yavuzesefve niyazi ;) ;D Herkese iyi paylaşımlar !!!!
MRB ARKADAŞLAR BEN DE UZUNCA Bİ ARADAN SONRA TEKRAR GELDİM..
mustafaeker
26-12-2006, 01:14
hoş geldin......
yeni gelen ve gelecek arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz..
atamalar konusuna duyarsız kalmamanızı umuyorum..
katkılarınızı bekliyoruz..
misafir35
25-03-2007, 22:00
hoşbulduk arkadaşlar, ben de yeni sayılırım,
konaklama'dan celal;)...
mrb arkadaşlar ben seyahatten burcu.site güzel olmuş emeği geçen herkesin eline sağlık :)
MeLanChOLy
26-03-2007, 00:00
misafir35 (celal ) ve borthe (burcu) Aramıza Hoş Geldiniz... umarım keyifli ve paylaşımlı bir üyelik geçirirsiniz..
slm arkadaşlar bende bürodan özge hepinizle tanıştığıma memnun oldum
MeLanChOLy
13-04-2007, 12:04
özge aramıza hoş geldin, iyi paylaşımlar
bana hosgeldn goook muuuu >:D >:D >:D >:D
ben geldm ben geldmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm >:D >:D >:D
MeLanChOLy
16-04-2007, 16:24
masal hoş geldin aramıza sen baya hızlı çıktın :), hem hızlı hem neşeli, Allah bozmasın
alkıss alkısss >:D >:D >:D
tesekkurlerrrr hosbuldumm iiki buldumm, hiç gitmicem, yandınıs wala >:D >:D >:D
şii masal nıe geldın :D:D:D gel tanbbı yaa sensız olur mu :D:D:D
arkadaslar ya bu arada forum super olmuss elınıze saglıkk >:D >:D >:D >:D
sen yorum yapmasan olma mııı bodrumluuuuuuuuuuuuuu >:D >:D
sen tebrik etmesen anlamicaktık sankim hehehe :P
carsamba aksamı gorusek kınalı kuzum :D:D:D
çok zor cnmm, ajandamı gösden geçiriim.. >:D >:D >:D
aksamm 6bucukta ordaım karsıla kıss beniiii :P
hanii bi seffkülümüss yokki karsılasın bi sen varsın asgummmmmmmmmmm dee mi >:D >:D >:D
MeLanChOLy
17-04-2007, 00:50
burayı sohbet odasına çevirdiniz :) sohbet etmek istiyorsanız sohbet Kategorisi var onun altında konu açın bol bol sohbet edin :)
küstüm konusmıcam bı daaaa :D
böyle şeyler için de küsülürse işimiz var walla.. Melancholy doğru söylüyor.. Sohbet odasında bol bol sohbet edebiliriz..
ya arkadaslar haklısınız ama benım pc sohbetı tıklayınca sayfayı dırekt kapatıooo... eger bu sorunuma bır cozum bulursanız ordan dewam ederız... gercıı cozum bulunmazsa da cok ıkaz alıcaa benzıoz :( :'(
ewt kuzum bende aynı sorunu yasadmmm :(
MeLanChOLy
17-04-2007, 17:32
Orasının açılabilmesi için Pc nizde Java sanal makinesi yüklü olmalıdır.. Direkt kapanıyorsa sizin antivirüs programınız engelliyordur.
orası olmuyor diyorsanız Sohbet kategorisi var Eğlence bölümünde oraya konu açıp orda istediğiniz kadar sohbet edebilirsiniz
tamamdır cok saoll :D ıyı oldu wallaa bole bıseyy :D :D :D
HOŞBULDUUUUUUUUUUUUUUUUK BENDE ARTIK BURDAYIM YAŞASIIIIIIIIIIIN >:D >|< >|< >:D O0
ceyhanerk1985
21-04-2007, 20:34
Makbule hoşgeldin bakalım... ;D >:D (sitemiz hızla büyümeye devam ediyorrrrr) >:D
MeLanChOLy
21-04-2007, 21:06
Makbuş Aramıza Hoş Geldin.. İyi Paylaşımlar
herkes hoşgelmiş :)
makbuş büro 3 teki makbuşmudur acaba?
efenim size kendimi tanıtayım...
nisan 83 doğumluyum. denizliliyim. tipik bir koç burcuyum. buraya kadar anlaşıldıysa devam edelim
çook sıradan bir insanımdır. hani parmakla gösterilecek kadar sıradan...
acayip üşengecim. üşengeçlik benim göbek adımdır inanmaya sevgiye çok önem veririm şekilde görüldüğü gibi
uyumaya, tavla oynamaya ve uyumaya bayılırım. tv sevmem diyenlerden değilim. en büyük zevklerimden birisi pazar günleri oturup magazin programlarını seyretmektir.
en kötü huyum çekirdeğin kabuklarını bir türlü tabağa denk getirtemememdir. (beni böyle sev seveceksen....). en sevmediğim şey beklemektir. ayrıca pıtırcıklardan da hiç haz etmem
kedileri, rock müziği, bilgisayarı (internet bağlantılı), nescafe üçü biraradayı çok severim.
internette çok pasifimdir. hep aynı siteler arasında dolanıır dururum
galatasaraylıyım ---> elle kolla değil bilekle parayla pulla değil yürekle
buradaki amacım foruma admin olmak ve kitleleri peşimden sürüklemektir bu konuyla alakalı önümü kesmeye çalışan hiç kimseye acımam, böyle bir durumda adresini öğrenip yanına gidip ona canlı canlı köccük emrahtan boynuuu bükükler' i söyleme cesaretine sahibimdir bunun halk arasındaki tabiri deliliktir
hakkımda merak ettiğiniz şiyleri bu topaca yazın sevgili dostlar. büyük bir itina ile cewaplayacağım konusunda sizi temin ederim.
he bu arada--> adım umit
meryemcek20
29-04-2007, 17:32
sevgili ttef üyeleri
"ttef.net" büyük bir ümit tehlikesi altındadır. herkese duyurulur.... >|< ;D
kartteşim ümit hoşgeldinnnnnnnnn >:D >:D >:D
arkadaslar sandıgınız kadar tehlıkelı deılım artık antı umıt kesfedıldı ve benım etkım oldukca dusuk
meryemcek20
29-04-2007, 17:39
evet öyledir :( :(
siz yine de temkinli olun ;) ;) ;) ;)
ne olur ne olmaz
son günlerde aramıza gayet eğlenceli arkadaşlar katılmaya başladı..
siz de hoş geldiniz arkadaşlar..
ama umocuk sana kötü bir haberim var.. en fazla yükselebileceğin seviye genel moderatörlük olur bence.. admin olman biraz zor.. ama sitedeki en yetkili kişiler zaten genel moderatörler.. süreç içinde genel moderatörün adminden farkı pek kalmayacak.. bu da sevindirici haberim..
MaSKuLiN
30-04-2007, 15:54
doğru söylemiş hoşgeldin umocuk. umarım seni de bizim safta görürüz ileriki zamanlarda :)
Aramıza hoş geldin. Bırakın da siteyi kuranlar admin olsun degil mi :) çok çalışıcam asistan olucam ben :)
Herkes Admin olabilir. Sonuçta siteyi kuranlar siteyle devamlı ilgilenemez çünkü mezun oluyorlar. Tarafsız, güvenilir, günde en az 5-6 saat online olan, Devamlı paylaşım yapan, ttef.net e her ortamda sahip çıkan arkadaşlar olursa tabiki admin olabilirler....
umut verici cumleler bunlar saolunnn var olunnnn emın olunnn ben admın olunca öss sınavnı kaldırıcammmmmmmm.... >|<
Selam arkadaşlar 5 dk önce böle bi site olduunu duydum :D İi forumlar :)
MeLanChOLy
02-05-2007, 14:58
LaL - Aramıza Hoş Geldin.. İyi ki duydun :) Duymayan kalmasın de mi?
Hb MeLanChOLy :) tabi ki duymayan kalmasın :D zaten örenci getirirm buraya :D ii forumlar :)
ceyhanerk1985
02-05-2007, 16:36
Hoşgeldin LaL... >:D Hangi bölümdesin bilmiyorum ama okulda reklamımızıda yaparsın artık... >|< hala okulda siteden haberi olmayanlar var... Buraya giren çıkamıyor ona göre bağımlılık yapıyor... ben bir girdim... :)
Hb nejat & ceyhanerk1985 :) muhasebe bölümündeim reklam yaparım tabi biras netkolik biriyimdir :D dedim yha örendikten 5 dk sonra üye oldum forumları sewerim :)
İi forumlar :)
ARKADASLAR TASARIMINI YAPTIGIM SITELERDE SITEMIZIN REKLAMINI YAPSAK YANI TTEF NIN REKLAMINI YAPMAMIZIN BIR SAKINCASI VARMI HERNEKADAR SIZIN UNIDE OLMASAMDA UNI HAYATINDAN UZAKLASALI EPEYSURE OLSADA BU SITEYI SEVIYORUMM..
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.