Orijinalini görmek için tıklayınız : Yurt Sorunu
LifeOwneR
30-08-2008, 16:51
merhaba arkadaslar kyk tarafından genel yurtlar sıralamasında yedek 563. sıradayım. bu sene kazanan bir arkadaşımla ev tutacaktık, bazı nedenlerden dolayı vazgeçmek zorunda kalınca arkadaşım şimdilik yurtları deneyelim diyoruz.. sorun benim yedek 563. olmam :) acaba yerleşirmiyim herhangi bir yurda?
saygılar
LifeOwneR
31-08-2008, 02:27
ilginiz için teşekkür ederim. rahatladım yahu.. :)
saygılar..
naughty girl
31-08-2008, 14:19
Bende yedeklerdeydim hemde 500 küsürlerde, dersler basladıktan sonra ikinci haftada acıklandı ve yerleştim!
maşallah.. senin biraz tehlikede galiba.. 1.sıra nasıl gelecek. sana sıra gelene kadar dönem biter. :):) :::)
maşallah.. senin biraz tehlikede galiba.. 1.sıra nasıl gelecek. sana sıra gelene kadar dönem biter. :):) :::)
:brv idare etcez artık :brv
bu arada dün Ankaradaydık özel yurtların fiyatlarını öğrendik yılmaz kız yurdu 500 ytlden başlıyor oda da kalacak öğrenci sayısına göre fiyatı değişiyor. cemaat yurtları da 325 ytlden başlıyor.
gulerdoner
04-09-2008, 16:18
bende 1555.sıradayım ne dersiniz yerleşirmiyim
naughty girl
04-09-2008, 16:25
yerleşirsin! en gec üçüncü haftada gelir yedek sırası 1500 küsürlere!
gitmeyin ya özel yurtlara , bu ne böyle, ev kirasınıda geçtiler...
gulerdoner
04-09-2008, 16:27
teşekkürler:)
adore_2206
04-09-2008, 17:10
şahsi fikrimi sorarsanız bende devlet yurtlarını öneririm..özel yurtlardan bi farkı yok....kii merkezde kalırsınız gölbaşında bişey yok...ömrünüzü burda çürütmeyin.....
evet gamze24 bende iki yılımda yılmazda kaldım eve çıktım gerçi artık.bu sene baya arttı oda fiyatları. benim kaldığım ilk sene yemek problemi vardı ikinci sene biraz halledildi. pahalı olmasının dışında gerçekten güzel yurt. çalışanları falan ii insanlar...
MeLanChOLy
04-09-2008, 18:28
Ya şu yılmaz yurdu falan denen yeri bence tercih etmeyin çok pahallı. Öğrencilerin sırtından erkek yurdunu açmaya çalışıyor oranın sahibi. Haram onun aldığı o para. Gidin merkezde devlet yurdunda kalın bari okul okuduğunuzun farkına varın. Ben Gölbaşında ev tutmuştum gölbaşı tek kelime ile biraz gelişmiş bir köy :)
yılmaz kız yurdu deniz yada ferah kız yurdu şeklinde ikinci bir yurdu da açmışlar yakında bahsettiğiniz gibi erkek yurdunu da açarlar.;) oraya yazılmadım ve görünen o ki yazılmayacağım da... gölbaşında ki yurtlar zaten belli gruplar tarafından ele geçirilmiş. :eek:
Yurtta yedeklerde olduğumuz zaman yeni bir başvuru yapmamız gerekiyor mu?
sadece takip edeceksin sonra bir dilekçe veriyorsun zaten kyk bölge müdürlüğünde matbu dilekçeler var
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.