Orijinalini görmek için tıklayınız : Muhasebe bölümününde sevilen ve en sempatik hoca hangisi?
bence Doç. Dr. Ahmet Battal
Düzeltme: Prof. Dr. Ahmet BATTAL
deli misin nejat
Ahmet hoca en ciddi en kişilikli hocamız.
en sempatik ve sevimlisi tabi ki Rauf hocadır..
ben sadece sevilen kısmını kastetmiştim ;D
Ben en çok Eriman hocayı seviyorum ;D ;D
bence en iyi hoca ünsal ban :)
MeLanChOLy
18-04-2006, 20:34
Bencede En iyi hoca Ünsal Ban En iyi öğreten Mevlüt Hoca
deli misin nejat
Ahmet hoca en ciddi en kişilikli hocamız.
en sempatik ve sevimlisi tabi ki Rauf hocadır..
adam sevimli ama sınavları pek öyle değil
MeLanChOLy
20-04-2006, 22:11
Ya olsun Karizması yeter be:)
Ya olsun Karizması yeter be:)
Ne karizması 25 aldım diyorum.
MeLanChOLy
20-04-2006, 22:13
Yav notla Karizmamı olur adamın Bakışı Yeter:)
MeLanChOLy
20-04-2006, 22:17
Yav Tamam sevme ben seviyorum:) Hadi Yarın Görüşürüz..
Ben en çok Eriman hocayı seviyorum ;D ;D
seni bıraktı diye mi en çok onu seviyorsun niyazı
Hayır! Metin o benle Eriman hoca arasında bişey.. ;D ;D
yok abi yok ÜNSAL'IN üstüne tanımam hem bilgisi hem ders taktiği mevlüt hoca tamam öğretiyoda, burnumuzdan da getiriyo gerisini saymama gerek bile yok. metin kardeş notlar acıklandı hala görüşün aynı mı? rauf hoca hakkında!!!
yok kardeş görüşüm değişti. Artık Rauf Hocayı tek geçmiyorum.
Şimdi tek umudum Mevlüt Hoca.:)
Hadi hadi! yemedik ama neyse öyle olsun
Hayır! Metin o benle Eriman hoca arasında bişey.. ;D ;D
siz hocaları not verme durumlarına göre mi değerlendiriyorsunuz. Eğer ki verdikleri nota göre değerlendiriyorsanız bence tatlı ve sempatik olan hoca yok. Bilmem katılıyormusunuz.
yok sadece not vermelerine göre değil o sadece bi ölçü Veli hoca not vermiyo ama onu seviyoruz umarım anlatabilmişimdir
FAKÜLTEMİZİN EN SEVİLEN HOCASI BENCE AHMET BATTAL'DIR.
ARKADAŞLARIMIN ÇOĞUNUN DA BENİM GİBİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BİLİYORUM
YAPILAN YORUMLARDAN DA BELLİ ZATEN. OYLAMA SONUÇLARIDA BUNU GÖSTERİYOR.
1. BELLİ 2. KİM?
rauf hoca yazılı ve not açısından en zor hocalardan biridir ama en sevimlisi ve en komiğide yine odur bence
ahmet hoca bir numara zaten. öğretim yöntemi ve öğrenciye yaklaşımı mükemmel
tabi bunlar herkesin kişisel görüşleri. herkesin düşüncesi aldığı nota, derse devam etmesine veya hocayla arsındaki duruma göre değişebilir...
MeLanChOLy
28-04-2006, 17:42
Bence Ahmet Hoca Öğretim Yöntemi Bakımından En Zayıf Hoca Verdiği 10 Soru ve verdiği boşluklar aklına gelmediyse gitti soru, aynı anlama gelen cevap kabul edilmiyor bence en saçma teknik insanı ezberlemeye itiyor öğretme amacı taşımıyor ben her zaman bunu yargıladım ve yargılıyorum
rapsodii
30-04-2006, 18:21
en iyisi nevzat aypek... Hocamızın sayesinde okulum uzamıştı iykide uzamışşş ;D ;D
Ahmet Battalın öğretim yöntemi iyi derken ders anlatmasından bahsediyorum yazılılarından değil. yanlış anlamaya elverişli bir yorum oldu sanırım.
kısacası hukuk derslerinde olaylara çok yer vermesi ve sevdirmesi ve ders içindeki öğrenci yaklaşımı diyebiliriz. yazılı konusunda haklısın. kötü bir yöntem ve ezbere ittiği doğru.
arkadaşlar bu arada öğretmenliğe başladınız mı bilmiyorum ama başlayanlar bilirler. öğrenciyken eleştirmek çok kolay oluyor herşeyi. ama o hocaların yerine geçince dünya tam tersine dönüyor ve öğrencileri memnun etmek gerçekten çok zor...
MeLanChOLy
01-05-2006, 21:38
evet Benimde Demek istediğim Yazılı kısmı Yoksa konu anlatmada gayet başarılı bir hoca, o konuda bende beyeniyorum, Ama Ders anlatmada Nevat hoca ve mevlüt hocadan daha iyisini tanımam adamlar Biliyor işi
nevzat hoca için pek bir şey söyleyemem ama mevlüt hoca iyi evet.
yalnız burada sorulan herkesin görüşüydü. bende kendi görüşümü söyledim. herkesin sevdiği hoca, beğendiği hoca, derslerini dinlediği hoca farklıdır. yani kimse birbiriyle aynı özelliklere sahip değil ki sevdiği kişiler veya sevdiği dersler aynı olsun. herkes ilgi alanına göre hocaları veya derslerini seviyor. herneyse bu konu böyle uzar gider. ben kişisel görüşümü söyledim. senin görüşünede saygı duyarım. kimseyi savunacak değilim burada.
bu arada senin imza süpermiş. baya güldürdü bizi...
MeLanChOLy
01-05-2006, 21:50
Tabi Seninde Dediğin Gibi Burada Herkes görüşünü Söyler Amaç kim kimi niçin beyeniyor onu öğrenmek Katkılarını Daima bekleriz Sevdim bu Forumu şimdi:) imzam Güzeldir Evet arkadaşlar Bana benzetiyor bu imzayı bende gülüyorum imzaya :)
selam gençler. merak ediyorum Abdullah ERGİN beyfendi halen görev yapmakta mı? Şayet devam ediyorsa, başka kimseye şans vermiyorum; en sempatik(!) ve en sevimli(!) hoca tabii ki kendisidir!!!
(Mezunlardan biri...) ;)
MeLanChOLy
01-05-2006, 23:24
Abdullah ergin Hoca devam etmiyor Emekli oldu kayseride Bir İşyeri Açmış Galiba Son duyduğuma Göre
en sepatik hoca ne kadar sevmesem de kesinlikle rauf arıkan tek geçerim 8)
ben emine orhaneri de unutmayın derim. selamlar....
ikbalguney
04-05-2006, 12:07
bence tabiki rauf hoca:)
MeLanChOLy
04-05-2006, 14:27
Bencede emine orhaner ve Rauf hoca::)
tazmanya
05-05-2006, 17:45
ben ders anlatmak konusunda BURHAN HOCA'dan daha iyi birhocamız olduğunu düşünmüyorum arkadaşlar
Burhan Hoca konuşurken şiir okuyor zannediyorum. Aslında eğitimci olmasaymış şair olacak adam yani.
Burhan Hocama saygılar..
Ben muhasebe bölümü olarak son noktayı koymak istiyorum...
En sevimli ve sempatik olan hoca ŞEREF KAVAK...
Dersini bi dinleyin diyeceğim ama bitti be...:-)
bitti Evet okul bitti Yenimi söylüyorsun:)
okulda sevimli ve sempatik hoca yok.
MeLanChOLy
06-05-2006, 17:02
Var var Nasıl Yok Sempatik hoca rauf hoca :)
rapsodii
06-05-2006, 19:05
gdiner cok soğuk gördüm seni uuuuuvvvvvv donuyorum sandım bi an!!... (cem yılmaz'ın "oraya bin dokuzyüzelli den beri kimse gitmedi" karakteri efekti) :D
Arkadaşlar bugün sakaryada Abdullah Ergin Hocamızı gördüm..
Çok ciddiyim..
Okula davet ettim, gelip çayımızı yemeğimizi yiyin dedim..
O da gelmeyeceğini belli eder şeklinde tamam dedi ama umarım gelir..
bence mevlüt hoca bir harika herseyıyle.. :)
Tabi ki Mevlüt Hocayı ben de tek geçerim. ;)
Ya arkadaşlar sempatikliğin ölçüsü not vermeyle ölçülmezki? yoksa sempatik sözcüğünün anlamını ben mi yanlış biliyorum
bence en sempatik hoca rauf hoca en iyi en güzel ders anlatan hoca nevzat hoca ve mevlüt hoca
tamam arkadaşlar ısındım biraz. Bende RAUF hocayı tek geçerim. Başka sempatik yok.
ben daha çömezim ama gördüğüm kadarıyla en çok sevilen hoca ahmet battal ki bende onu seviyorum.
Hepinizin düşüncelerine katılıyorum. Burada en sevilen hocayı değil bizi en çok geliştiren, hayata hazırlayan hocayı tartışmalıyız.
arkadaşlar farklı katagoriler sorulan soru sevimlilik başkabişey senpatiklik başka
ceyhanerk1985
23-11-2006, 15:10
Bende tazmanya ya katılıyorum.... kesinlikle BURHAN HOCA ve asistanı NURAY HOCA........
en karizmatik Ahmet Battal, en hazır cevap Eriman Topbaş ( sevgiili yavrum, ömrün uzun düğünün güzün olsun vs.. ) :) ipek hoca ve ünsal hoca en iyi niyetli hocalarımız diyebilirim. en espritüel Rauf hoca... Mevlüt hoca hem karizmatik, hem cok iyi biliyo işini ve öğretiyor. Tabi bu aradaa iyi fikirlerimin olmadığı hocalarımızda var maalesef
Rauf Hoca ve Mevlüt Hoca kafa kafaya... Yani ikisi de süper... ;)
kadir yıldırım
17-04-2007, 20:55
eriman hocayı (tek) geçerim.. materyali 3. alışımda geçtim:)
way be kadir.. sonunda geçtin ya sen ona bak.. daha uzun sürede o dersi veremeyenler de varmış..
abi biz nasıl geçtik öyle karambolden ya.. eğer kalsaydık halimiz perişandı walla.. sen sonunda geçtin ya ona bak..
eriman hocayı (tek) geçerim.. materyali 3. alışımda geçtim:)
Azmin elinden ne kurtulur ;D
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.