PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ttef'nin Kapanması

zorhayat
07-12-2008, 11:26
Ticaret ve turizm eğitim fakültesinin kapanacağı ile ilgili birtakım haberler duydum. Acaba bu doğru mu? Kapanacaksa peki ne olacak, kimler ticaret liselerinde öğretmenlik yapacak? Bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve yazarsa çok sevinirim...

MeLanChOLy
07-12-2008, 13:32
Saçma sapan söylentidir gidiyor. Kapanmaz

hırçın
07-12-2008, 15:34
bazı rivayetlere göre fakültenin eğitim adı kalkacak, sadece bölüm olacak. öğretmen olmak isteyen 2 yıl fazla okuyacak formasyonunu tamamlayacak. öğretmenlik istemeyen özel sektöre yönelecek. sanırım böylesi daha iyi olacak...

MeLanChOLy
07-12-2008, 16:27
hırçın arkadaşımızın söylediğini hep söylüyorlar ama hepte sadece söylenti olarak kalıyor. Ben artık inanmıyorum bunlara, eminim ki sadece kendilerini kandırıyorlar.

hırçın
07-12-2008, 16:36
kendilerini kandırmaktan öte bişey bence. öle ha deyince olabilecek birşey değil sonuçta. prosedürleri vardır ve tam karar verilemedi sanırım. çünkü İBF sorunu var.
şu anki öğrencilere zararı dokunmasın bizi bi atasınlar da.. sonra naparlarsa yapsınlar:)

naughty girl
07-12-2008, 22:48
arkadaşlar sanem hocanın ağzından bizzat duydum! esef kapatıldı biliyorsunuz, seneye öğrenci almayacak, bizim fakültede kapatılıyormuş, aslında tam kapatılma denmez buna, fakültemiz ikiye ayrılıo, işletme fakültesi ve turizm fakültesi diye ( burasını tam hatırlamıom ama bu sekilde ikiye bölünme olacak diye hatırlıom), eğitim kelimesi kaldırılıyor, yine öğretmen olmak isteyenler 4+1 okuyacaklar! buradan olumlu sonuç olarak söyle bir şey çıkarıo hocalar, önümüzdeki atamalarda fazla sıkıntı olmayacak!

daha detaylı bilgiyi inş emine orhanerden öğrenip size yazmaya çalısacağım!

MeLanChOLy
08-12-2008, 00:53
İşletme fakültesi olacaksa. Öğretmenlik ibaresi de kalkıyor, aslında benim için güzel olur. Açık öğretimi okumaktan kurtulurum :)

cimcimemine
08-12-2008, 14:50
çok merak ettim bu meselenin ayrıntılı durumunu.haberleri bekliyoruz arkadaşlar

naughty girl
08-12-2008, 18:20
İşletme fakültesi olacaksa. Öğretmenlik ibaresi de kalkıyor, aslında benim için güzel olur. Açık öğretimi okumaktan kurtulurum :)

şuan okuyanların ya da mezun olanların kazanılmış bir hak olduğu için öğretmenlik, herhangi bir şekilde etkileyemeyecek! dediğim gibi bayram tatilinden sonra emine hocayla konuşur, size bilgi veririm....