Orijinalini görmek için tıklayınız : BÜRO YÖNETİMİ HOCALARIYLA İLGİLİ DÜŞÜNCELER
arkadaşlar bölümümüzde hangi hocamız sizce yeterli eğitimi veriyor ? hangisi daha verimli ders anlatıyor? hangisinin dersinden hiç bir şey anlamıyoruz ?hocalarla ilgili her şey!!!! yorumlarınızı bekliyorum. hadi bürocular yorum yazmaya!!!!
bölümde banu yücelin üstüne hoca tanımıyorum en azindan girdiği tüm dersleri cok iyi anlatıyor
gerisinde ezberle kitabı ve gec mantıgı var bence
ASLI
MeLanChOLy
08-05-2006, 20:08
büro Değilim ama Banu hoca Bencede iyi hoca Öğrenciye Çok iyi izah ediyor her şeyi çok ta iyimser bir hocamız
arkadaşlar bence en iyi hocamız emine orhaner hem kaliteli eğitim hem de mükemmel ders anlatım tekniğiyle ben emine hocamızı kalbimde en üst köşeye koyuyorum.
MeLanChOLy
08-05-2006, 20:22
Emine Orhanerin Yeri Başka Tabi O Bütün Bölümlerde Gözde Hocamız
MaSKuLiN
08-05-2006, 20:35
bence şener hoca :):)
MeLanChOLy
08-05-2006, 20:45
Neyse Görüşürüz siz Devam Edin Benim Bir işim çıktı Gelebilirim Yine
iyi niyetle olmuo öğretmenlik iyiliğini biraz öğretimde gösterseler çok daha ii ve verimli olacağımızı düşünüyorum. Sonuçta öğretmenlik zor ve öğretim işini iyilik gerçekleştirmio anlatabilme, bildiğiniz doğru ifadelerle karşıya aktarabime gerçekleştirio.
MeLanChOLy
08-05-2006, 20:59
İyi Niyetli Olupta Anlatamayan Hocaları Sayarsak Okulda Tek Dük Hoca Kalır Bunu Herkes Biliyor işte :)
Gözümde en iyi hoca Emine Orhaner ve Ahmet Battal dır buarada :)
MeLanChOLy
08-05-2006, 21:01
Ahmet Battalın Sınav Sistemini Çıkarsan İyi Bir hocadır, Ama sınav sistemi ÇOğu iyi yönünü alıp götürüyor aklına Kelime gelmedimi aynı anlama geleni yazsan bile puan alamıyorsun kötü bir Şey
Sınav sistemine karışamayız. Bence önemli olan verdiğini istemektir. Bir şey verilmeden istenirse bu ilginç bir karakterle karşı karşıyayız demektir. Her nekadar ilginç insanlara alışık olsam da eğitim de bu olmamalıdır.
Evet bu akşam bi anarmallik var siteden çıkıorum sürekli ondan oluo aksilik var üstümde :)
Hocalar konusunda benim çözümüm: herzamanki gibi bireysel çalışmalarımıza kalıo. Ama bu sefer de niye derse gidioruz o zaman diye bi soru yöneltiorum kendime. Ben son zamanlarda sadece arkadaşlarım için derse gider oldum bi de arada konu anlatımım olduğu için :)
Kötü bi durumdayız yanii
MaSKuLiN
08-05-2006, 21:22
kimsenin sistemine bişey demiyoruz ama benim dediğim versinler bilgiyi de nasıl alırlarsa alsınlar..
her deersin bi sistemi olmalı bakarsın hukuk derslerinde test zornludur o kadar konuyu kim çalışacak ama büro makineleri nde de test yapmak ne kadar komik olurdu siz düşünün.
Buarada er den onbaşılığa yükseldim kutlayalım bunu :D
Kaynatıorum konuyu yine kapanmaz umarım konudan sapıosunuz falan die
:)
Şaka bi yana hocalardan tek istediğimiz güzel anlatım terslenmemek, kısacası öğretmenliklerini hissttirmeleridir.
Evet önce eğitim bilinci olması lazım hocalarda..Zaten bu bilinçte olan kişiler nasıl bir yöntem uygulayacağını veya yeterli mi yetersiz mi olduğunu da görür diye düşünüyorum..
İdeal bir hocadan da bahsedemeyiz zaten..Çünkü ideal bir hoca olması için herşeyin(öğrenci, aile, sistem, sosyal çevre vs.) ideal olması gerekir..Bence..
bence bazı asistanlar profesör olmayı hak ediyor ama bu torpil işine döküldüğü için onların böle dayıları olmadığından bu kariyere sahip olamıyorlar. bu düzene bi dur diyen yok mu allah aşkına? ben de düşünüyorum mesela öğretim üyesi olmayı ancak bu gibi durumlar benim isteğimi kırıyo. bazen diyorum ki lanet olsun böyle düzene! bu ülkede eğitim vermek istemiyorum bazen!!!
Melekcim saçmalama. Kötüleri görüp caymak yok. Aksine en iyisi olcam diye uğraşmalıyız. Yoksa burda konuştuklarımız boşa gider. Konuştuklarımızın arkasında olmalı ve bunları faaliyete dökmeliyiz.
Ama insanı bezdiren olaylarla karşılaşıyoruz tabii. OLsun yine de vazgeçmemek sonuna kadar demek felsefemiz olsun :D
MeLanChOLy
08-05-2006, 22:13
Çok iyi Düşünceler, Ama Asistanlığı bile Hak etmeyen Asistanlar Daha çok Bunuda Unutmamalı:)
evet semacım ama bazen insanın sinir geçirmesine neden oluyolar ben de böle durumlarda düşündüklerimi yazdım yoksa ben burda olmazdım her şey eğitim için demezdim ve bununla savaşmazdım her şey çok güzel olcak ve bizim bir yere gelmiş olduğumuz dönem harika olcak bundan eminim hala asistanlığa oynuyorum bu arada ama hocalara yalakalık yapmadan bu süreci geçicem inşallah:)
MeLanChOLy
08-05-2006, 22:18
İnsallah Melek Sen ve Hepimiz İdealimizdeki Yere Ulaşırız En kısa Sürede ve Bu Süreci Kendi çabamızla geçecez insallah
Yalakalık yapmadan olmaaazzz :)
Bu gün mutlumuyum ne hep gülücüklü yazıorum bunu farkettim. İçimi döküorum buraya ve aynı fikirde olanları görüorum ondan olabilir heralde...
Herkes hakettiği yerde olur inş...
sema bunu yapanlara sinir olduğundan böle diyor arkadaşlar yalakalık yapmayan bi arkadaşımız yani yanlış anlaşılmasın:D
MeLanChOLy
08-05-2006, 22:25
Yo Yo Biz Yanlış Anlamıyoruz Herkes Hak ettiği Yere gelir Umarım
evet kendimizle aynı düşüncede ver aynı kaderi paylaşan arkadaşlarla birlikte olmak bunları bilmek çok güzel ben de çok mutlu oluyorum ... inşallah devmı gelir yıllarca...:)
Evet hocaları yalakalığa alıştıran öğrenciler ve bu yalakalık yüzünden bu sıkıntıları yaşayan yine biz öğrenciler...
Arkadaşlar hocalar hakkındaki yorumlarınız tabi ki makul ölçülerde kabul edilebilir.. Fakat uslubünüzü biraz daha yumuşatırsanız daha iyi olur.. Hocaların kişilik haklarına ilişkin saldırıları istemiyoruz.. Sonuç olarak bu siteden hocaların da haberi var.. Olumlu veya geliştirici yorumlar yapabilirsiniz ama lütfen kimseyi rencide etmeyin..
Bu yöndeki mesajların silineceğini de unutmayalım (kurallar gereği)..
Hadi olumlu veya olumsuz eleştirilere devam ama yapıcı tartışma sınırları içinde lütfen..
MaSKuLiN
09-05-2006, 20:06
daha önce de dediğim gibi her hocanın kendi tarzı vardır. mesela AHMET BATTAL hocanın stili farklıdır, EMİNE ORHANER hocanın stili farklıdır. düşünsenize ikisine de kendi stilleri çok yakışıyor.
bence iyi kendi stillerini iyi belirlemiş ve bunu doğru uygulayabilen hocalarımızda bitiyor. bunun yapılmasıyla hem kalite günden güne artacaktır, hem de öğrencinin ve öğretimin kalitesi artacaktır. sözüm odur ki...
EN İYİ HOCA KENDİ TARZINI EN VERİMLİ ŞEKİLDE UYGULAYAN VE ÖĞRENCİLERİNE SEVDİREBİLEN HOCADIR.. bu açıdan en iyi hoca okulumuzda birden çoktur...
katılanlar ve katılmayanlar buyursunlar...
BAŞKA T.T.E.F. YOOKK
dark_funeral
11-05-2006, 13:31
beyhan hoca ve mevlüt hoca finalden 70 alamayanı bırakacaklar genel muhasebeden herkese hayırlı uğurlu olsun
MeLanChOLy
12-05-2006, 14:48
Ama Her Ne Olursa Olsun Bütün Hocalarımız Elinden Geleni Yapıyor, En Sevdiğim Hocaların Başında Emine Hoca, Rauf Hoca ve Mevlüt Hoca Gelir, Çünkü Hepsi Dersini Nasıl Anlatacağını Biliyor
MUSTAFAS
12-05-2006, 14:54
Şener Girişkin hocamızı tek geçerim. AA ile geçmek ya da geçmemek derse girmek yada girmemek sorun değil.
Hocamızın yanına gidin ve bir çayını için odadan çıktığınızda hayatınıza ne çok şey kazandırıdığını anlayacaksınız...
Size öğrencisi olarak değil meslektaşı olarak görüyor bir kere sohbet edin. Ne demek istediğimi anlayacaksınız.
bence Emine Orhaner ve Banu hoca iyi.
MeLanChOLy
02-06-2006, 15:47
Bencede Emine Orhaner ve Banu Hoca En iyiler
yasemin85
18-08-2007, 00:24
banu hoca eğitim anlamında bir numara emine hoca hem eğitim hem hrm insanlık acısından mükemmel yeni hocalarımızda
GAZİLİDADAŞ
23-09-2007, 15:44
ŞENER HOCA >:D >:D
eftelya 25 dadaşe
23-09-2007, 15:49
sonuna kadar katılıyorum dadaş ama niyesini sorma hehehe
sonuna kadar katılıyorum dadaş ama niyesini sorma hehehe
kesinlikle katılıyorum
emine orhaner hocamız dersi güzel anlatıyor ama sınavda sormadığını istiyor
ahmet battal hocamız süper yaaaaaaaaaa
sıddık hoca da her şeye rağmen iyi
akyay hoca şimdilik iyi görünüyor ama şimdilik
banu hocadan şikayetim yok
Emine Orhaner
Ahmet Battal
Hatice Parlak
bunlar süper hocalar
eftelya 25 dadaşe
22-10-2007, 16:56
kamillie yorumlarında kendince haklı olabilirsin ama ben yinede saygı çerçevesinde yapmanı tavsiye ederim. her insanı sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın. hocalarımızın hepsi şüphesiz çok değerlidir ve bence böyle eleştirilmeyi hak etmiyorlar. eğer dersinde bir sorun yaşıyorsan sende çok iyi biliyorsun ki bu tek taraflı değil birazda kendimizde arasak hiç fena olmaz...
kamillie yorumlarında kendince haklı olabilirsin ama ben yinede saygı çerçevesinde yapmanı tavsiye ederim. her insanı sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın. hocalarımızın hepsi şüphesiz çok değerlidir ve bence böyle eleştirilmeyi hak etmiyorlar. eğer dersinde bir sorun yaşıyorsan sende çok iyi biliyorsun ki bu tek taraflı değil birazda kendimizde arasak hiç fena olmaz...
gerçekten böyle mi düşünüyorsun eftelya
ayrıca ben saygı çerçevesinde eleştirdiğime inanıyorum sanırım bu anlaşılmamış hatayı tabi sadece onlarda bulmuyorum ama burda hocaları eleştiriyoruz cnm hiç bir zaman tek suçlu onlar değillerdir bunun bilicindeyim eftelyacım merak etme :) :) :)
eftelya 25 dadaşe
23-10-2007, 12:42
evet aynen öyle düşünüyorum
sessizçığlık
23-10-2007, 13:00
kamillie yani hocaları eleştiriyon anladık ama bu kadar da olmaz ki hocalardan şikayet edeceğine otur ders çalış ne zaman görsem geziyon yawww
bi de hocaları beeğenmiyon buna ahkkın yok tamam mı elime geçirmiyim seni.... >:(
eftelya 25 dadaşe
23-10-2007, 13:01
tamam sohbete çevirmeyin arkadaşlar yavvv >|< :D
sessizçığlık
23-10-2007, 13:03
ewet haklısın eftelya biraz fazla oldu ama kendimi frenleyemedim napim biliyon beni...
kamillie yani hocaları eleştiriyon anladık ama bu kadar da olmaz ki hocalardan şikayet edeceğine otur ders çalış ne zaman görsem geziyon yawww
bi de hocaları beeğenmiyon buna ahkkın yok tamam mı elime geçirmiyim seni.... >:(
HERKES BENİM KADAR YÜREKLİ DEĞİL
sessizçığlık
23-10-2007, 13:13
neyse kamillie karıltırma oraları
sohbet ortamına çeirmeyelim forumu sadece yorum yazalım
merve.karabal
29-10-2007, 23:43
emine orhaner ve sıddık arslan nedense sıddık hocadan kimse ders anlamıo bence süper anlatıo ayrıca çoooook iyi birisi
izmirlisükran
30-10-2007, 18:57
büro hocalarından yani branşı büro olan hocalardan hiç birini iyi bulmuyorum kendilerini geliştirme adına birşeyler yaptıklarına inanmıyorum. ayrıca bölüm için de yararlı şeyler yapmıyorlar. ne varsa gene farklı branşlardaki hocalarda var. emine hoca da bildiğim kadarıyla bürocu değil sıddık hoca da öyle. büroculardan selami hoca tarzı eleştirilse de birşeyler öğretebilenlerden ve de eğitim de de banu ve eriman hoca başka da hoca bulamıyorum ;)
merve.karabal
04-11-2007, 19:07
nazaaarınız deydi heralde en sonki matematik dersinden hiçbişey anlamadım ::) demekki bende ayrı bi yetenek yokmuş tühhhhhh ;) üzüldüm şimdi
mervecim anlıyorum seni
senin ilk konuları anlama nedenin ilk konular çok basitti ya hani ve biliyodun bence ondan hocanın anlatabildiğini sanıyodun
evet artık acı gerçekle yüzleştin >|< >|<
fulya_sahin
13-04-2008, 22:01
arkadaşlar bütün yorumları okudum hiç kimse Sn.Mustafa Yavaş hocamızdan bahsetmemiş.Kendisini çok seviyoruz.Kişiliğiyle, öğrencisine verdiği değerle, verdiği eğitimiyle, eşsiz sabrıyla, öğrencileriyle bazen arkadaş bazen babacan tavırlarıyla çok sevdiğimiz bir hocamız. Emine Orhaner hocamızın kişiliğine ve eğitimine de söyleyecek tek kelime bulamıyorum. Birde emekli olan bir hocamız vardı Sn.Atilla Hazar, dersini dinlemeyi çok sevdiğim, akıcı anlatımı, orjinal örnekleri ile öğrencilik hayatım boyunca unutamayacağım hocalarımdan biridir. Selami hoca da istesek de unutamayacağımız hocaların başında geliyor :))
kayasevda
30-12-2008, 12:52
2007 mezunu olarak bunu sölemek istedim,bence okulun iki gözdesi var eriman topbaş ve tabi ki burhan çil.diğeleri ii sayılır:)
işletim sistemleri dersine mustafa hoca giriyor ve gerçekten dersin hakkını veriyor.ders anlatımı gerçekten güzel..
ben msajını yeni gördüm ve gerçekten mustafa hoca çok kaliteli bir hoca.öğrenciyi dinliyor,soru sorunca cevaplamak için çaba harcıyor.dersi çok eğlenceli geçiyor..
mustafa hoca, selami hoca, eriman hoca süper gerisini salla
ben de emine hocayı ve hukukçu hocamızı (Mustafa hocayı) beğeniyorum
ben de emine hocayı ve hukukçu hocamızı (Mustafa hocayı) beğeniyorum
emine orhaner i beğenirim ama hukuk hocaları konusunda hiç kimse Ahmet Battal ın eline su bile dökemez üç hukukçu tanıdım ahmet hoca ibrahim hoca ve ismail mustafa hoca ahmet hocayı tek geçerimmm
sayın eriman topbaş hocamız dersi bireyselleştirip öğrencinin bilgiyi kendisinin edinip içselleştirmesini istiyor ve harika da yapıyor.Eriman hoca çağın gerektirdiği insanı yetiştirmeye çalışıyor bence.Saygılı ve öğrenci ile iletişimde hiç bir sınır koymuyor.Genelde dersini alırken herkes beddua eder dönem bitince helal olsun ne hocaymış be hakkaten öğretti adam diye tepkiler verilir... Benim gözümdeki saygın kişiliğiyle Eriman hoca diyorum Diğer hocalarımızında hakkını yemeyelim tabi onlarda mükemmel ders anlatıyor ama eriman hoca farklı çok farklı....Yolu hep açık olsun
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.