PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ŞEN OLA DÜĞÜN ŞEN OLA(ŞENLENELİM ŞENLİĞİMİZDE)

melek
10-05-2006, 18:48
arkadaşlar şenliklerimiz nasıl geçti, eğlendiniz mi?, gelecek sene şenliklerden neler bekliyorsunuz, gelecek sene gelecek sanatçılar hakkında bir görüşünüz veya bir talebiniz var mı ?

MaSKuLiN
10-05-2006, 18:53
ya arkadaşlar orda senlik var yani sonuçta herkes eğlensin o zaman

angel84
10-05-2006, 19:24
melek arkadaşım çok doğru söylemişsin düğün mü şenlik mi ben de adını koyamıyorum bıktım aynı müziklerin baştan sarılıp tekrar tekrar verilmesine geçen sene de durum aynıydı bu sene de. rektörlüğe bakıyorum da herkes cıvıl cıvıl bi de bize bakın adalet bu mudur

sema
10-05-2006, 19:42
Adelet kadımı ki dünyada? Ben rastlamadım kendisine...

MeLanChOLy
10-05-2006, 19:46
Neyse Arkadaşlar Herkes kendince Eğlendi İşte Her Okulda Eğlenme başka oluyor burada da böyle oluyor işte ne yapalım Keyfimize bakalım

MeLanChOLy
10-05-2006, 19:49
Ben Çoktandır Oynamamıştım Biraz Oynadım Valla Ama İşlerim vardı Fotograf Falan Çektik Biraz ama Sınıfları ayıramadığımız için fazla çekemedik

MeLanChOLy
10-05-2006, 19:54
Her ne olursa olsun ben eğlendim bir nebze de olsa bazı parçalar güzeldi mezuniyet töreni daha güzeldi valla :)

angel84
10-05-2006, 19:57
ordan daha güzel izleniyo ondandır ;D hem güneşide engelliyo serin serin ;D

MeLanChOLy
10-05-2006, 19:58
neyse kim nasıl eğleniyorsa bizi ilgilendirmez, egleniyormuyuz eğlenmiyormuyuz ona bakalım boş verelim her şeyi ne olursa olsun eğlenen bir çok arkadaşımız var

MaSKuLiN
10-05-2006, 20:04
ya arkadaşlar bakıyorum herkes kendi kafasında. ağzı olan konuşuyor diye birşey var ya burada da ağzı olan konuşmuyor çünkü diyecek bisey bulamıyor ben bugün şenlik diye ortaya konan bir iki ufak şeyi gördüm ve içimden hem gülmek geldi hem sinir..

yani bu kadar mı olur diyecem yine ayıp olacak... diz boyu rezillik (bence tabi )

MeLanChOLy
10-05-2006, 20:08
Neyse Arkadaşlar Kızılaya Çıkalım EĞlenelim En iyisi :) Yakında piknik Yaparız Okul Geneli Tabi Yakında Dediğim ancak seneye olur artık o zaman hepimiz eğleniriz :)

MaSKuLiN
10-05-2006, 20:12
öyle bi planı olan arkadaşlar lütfen güneşlenmek için ağaç altlarını seçsinler... mümkün mertebe ağaçları olan bir yere gidelim.. çadır kurmak zorunda kalmayalım yani..

MeLanChOLy
10-05-2006, 20:22
Tamam efsane kimse bişi demiyor kimse kimsenin eğlencesine karışamaz, sakin olun arkadaşlar amacımızdan sapmayın lütfen bir daha kapatırım bütün konuları sakin olun..

MaSKuLiN
10-05-2006, 20:24
tabi ki dostum kimse kimseye ses etmez herkes kendi istediği gibi eğlenebilir.. arkadaşlarımız sakin sakin paylaşımlarını dile getirebilirler

MeLanChOLy
10-05-2006, 20:25
Evet Sakin Olalım Lütfen Konumuz Bahar şenlikleri Eğlenen Eğlenir Eğlenmeyen Başka Yerde Eğlenir, Bu konu ile birbirimize Laf etmeyelim, Kimse Kimseyide Tehdit etmesin burada sakinsakin Paylaşım yapalım teşekkürler..

MeLanChOLy
10-05-2006, 20:26
Biz böyle Birbirimize Laflarla Hitap etmeyelim, Burası Eğitim Sitesi dolaylı Yoldanda Kimseyi Rencide edici veya yargılayıcı konuşmayalım Lütfen

sema
10-05-2006, 20:29
Gayet sakiniz. Demekki herkes rahatsız bu konudan...

nephinn
10-05-2006, 20:30
bence şenliklerin bu kadar sönük geçmesi biraz da gölbaşı kampüsünde oluşumuzdan kaynaklanıyor.. uzak olduğumuz için biz bize ve çok uğraş verilmeden hazırlanılıyor..
gerçi ilgilenenler bayaa bi yoruluyorlardır ama demek ki bu da yeterli olmuyor...

MaSKuLiN
10-05-2006, 20:30
tabi dostum eğlenen eğlenir eğlenmeyen varsa o onun sorunu...

kimse kimseyi rencide etmesin lütfen... ;)

Niyazi
10-05-2006, 20:32
Evet arkadaşlar...
Eleştirmekten çok,, isteklerimizi dile getirelim..
Herkesin kendine göre bir eğlenme tarzı var..
Saygılarr..

MaSKuLiN
10-05-2006, 20:34
arkadaşlar benim merak ettiğim yani bu şenlik için bi sürü stand açanlar olurdu yani hiç mi başvuru olmadı bu sene sönük geçiyor sanırım..

MeLanChOLy
10-05-2006, 20:35
Evet Geçen Sene Biraz daha fazla stand vardı bu sene bilmiyorum belki mezun olan arkadaşlar daha fazlakatılıyordu onlar mezuniyet ile uğraştılar o yüzden açılmadı galiba , ama hani dışardan halk gelip orda bir şeyler açıyordu o da güzeldi keşke olsaydı öle şeylerde daha şen şakrak geçerdi

nephinn
10-05-2006, 20:36
geçen senede stand açan çok kişi olmamıştı ki...

demek ki insanları buna teşvik etme gerekiyor, özelliklede öğrencileri, çoğumuzun şenliklerin ne zaman olduğundan bile haberi yok...

sema
10-05-2006, 20:37
Eğlelenen eğlensin tabii. Ama biraz da biz eğlensek fena olmaz yanii. Şöyle acayip rock yapan bi grup gelse müthiş olurdu. Amatör gruplarımız çıkıo ama ne bilim bi şebnem ferah gelse nasıl harika ortam olur. Genciz arkadaşlar biz böyle eğlenmek istiyoruz dolu dizgin. Kimseye bişey dediğimiz yok ama madem eğlence birazda biz yanii :)

MeLanChOLy
10-05-2006, 20:38
Evet valla Keşke Biraz daha duyuru olsaydı en son ben panoda tarihi tek görmüştüm yani geçen yine panolara falan baya asılmıştı ama bu sene pek yoktu geçen seneki standlar yine çoktu bu kadar az değildi bu sene hiç yok fakir kaldık :)

MaSKuLiN
10-05-2006, 20:40
dostum veya yeterince okulun reklamı yapılmıyor desek daha iyi olur...

dikkat ederseniz iibf bu konuda başı çeker. neden? çünkü adamlar adının reklamını yapmayı biliyor. haa biz de gölbaşındayız diyoruz ama bunu aşmak ta bizim elimizde diye düşünüyorum.

nephinn
10-05-2006, 20:43
kesinlikle bizim elimizde.. mesla ben gitmedim ve gitmiyeceğim şenliklere çünkü bir şey yok....

bari gelecek sene için bir şeyler yapsak..

melek
10-05-2006, 20:50
evet arkadaşlar seneye mutlaka güzel şeyler yapmaya çalışalım organize olalım bence dene gerekiyosa yapalım sanatçılar çağıralım mesela haluk levent... çok ii olur

MeLanChOLy
10-05-2006, 20:51
Tabi Sanatçılar yine Sayın Dekanımızın İzni veya İsteği ile gelir O tamam derse gelir onunda düşünmesi lazım :)

melek
10-05-2006, 20:54
tabi ama sayın dekanımız biraz sosyal aktivite konularına karamsara bakıyor sanırım ama ikna edebiliriz bencetabi ödenek de çıkarsa öle kafamıza göre iş yapmıcaz sonuçta değil mi.ama iyi organize olmamamız lazım arkadaşlar ..mesela burda kararlaştırabliriz bunu...

nejat
10-05-2006, 20:55
Eğer bir daha bu konuda onlar, bunlar, şunlar veya bizler gibi kelimeler kulaılırsa konuyu silmem gerekecek. Şenlikleri eleştireceğimize seneye nasıl bir şenlik istersiniz türünden konuşmalara geçerse daha iyi olur.

Sitede diğer öğrencilere inceden sitem yapmayın.

MaSKuLiN
10-05-2006, 20:57
walla arkadaşlar bugün otobüste arkamdaki arkadaşlar konuşuyorlardı DUMAN grubu geleckmiş te gelmemişte bi söylenti dir gidiyormuşta ama bisey anlamadım...

keşke gelse çok harika olur değil mi...

MeLanChOLy
10-05-2006, 20:58
evet valla Duman Gelseydi Çok güzel olurdu ÖZELLİKLE Seni kendime sakladııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm parçası bayılıyorum :)

sema
10-05-2006, 20:59
Bu tehtidlerden sıkıldım yani. Ne silmesi ya biz burda boşuna mı konuşuoruz. Rahatsız olan varsa o da katılsın sohbete yanii.

metin
10-05-2006, 21:01
arkadaşlar gelecek sene için bi projemiz var.
madem burda lafı geçti, şimdiden açıklayayım..
Sitemize bağlı grup kuralım ve eğitimden iletişime, gezilerden konserlere her türlü faaliyette öncü olucaz. Hiç merak etmeyin.. Yeterki sitemize destek olun..

sema
10-05-2006, 21:02
onlar, bunlar, şunlar zamirdir. Ve isimler bilinmediği zaman zamir kullanılır

MeLanChOLy
10-05-2006, 21:03
sema haklısın :) bende haklıyım melekte herkes haklı :) neyse keyfimize bakalım arkadaşlar gerilmesin ortam ŞİMDİ GELECEK SENE HANGİ SANATÇILARI İSTİYORUZ HADİ HERKES SÖYLESİN BAKALIM

mavisyan99
10-05-2006, 21:03
Nasıl teşvik edeceksiniz gerçekten de merak ediyorum :)) arkdaşlar gelin burada standınızı kurun, bakmayın her zamanda dayak yemezsiniz arada yemediğinizde olur :)) biraz gergin bir ortam ama yinede iyidir :)) bırakalım iyimser davranışlar serisini, okuldaki gerginlik ve huzursuzluk tabikide bu tarz etkinliklere yansıcaktır.. önce 1 yıl boyunca düzgün okuyabiliryormuyuz onu düşünelim sonra standı ben açacağım SÖZ :))

MeLanChOLy
10-05-2006, 21:05
Ya arkadaşlar Dayak meselesini geçelim, kimse kimseye dayak atamaz öle boş yere, burada medeni insanlar gibi konuşuyoruz, neyse konuyu uzatmayalım lütfen ve germeyelim kimse germesin ortalığı, Şimdi Hangi sanatçıları istiyoruz seneye olacak şenlik için bakalım bakalım kimi istiyormuşuz

nejat
10-05-2006, 21:06
nerde dandik bi grup var onalar geliyor şenliklere. Özellikle Gazi nin şenlikleri çok kötü inşallah önümüzdeki senelerde bizim şenliklerde hacettepe veya Ankara üniversitesinin şenlikleri gibi olur

sema
10-05-2006, 21:07
Aslında stand kurmak isterim. Tabii izin alabilirsek. Çok cansızdı gerçekten bugün stand bile yoktu. Bi gözleme yedim o da güzel değildi :)
Bütün olumsuz şeyler beni bulur bilmiorum yani :)
Zıt kutuplar birbirini çekermiş o misal...

Niyazi
10-05-2006, 21:10
Sema arkadaşım o kadar karamsar olma yaa..
Her zaman bi güzellik vardır insanı bi yere bağlayan diye düşünüyorum ;D

nejat
10-05-2006, 21:14
mesela bugün ESEFe Grup 84 gelmiş keşke bizim şenliğede gelse
gönül ister ki Kıraç gelsin ama çok para ister o

mavisyan99
10-05-2006, 21:15
sema dayak yemicemi bilsem sana katılırdım :) arkadaşlar ben duman, taner, mfö olmadı tarkan istiyorum :) onlarda biraz nasibini alsınlar ama dimi :)

MeLanChOLy
10-05-2006, 21:19
mavisyan arkadaşım kimse kimseye boş boş dayak atmaz rahat ol, he valla Kıraç olsaydı nejat çok güzel olurdu Bende onu dinlemek isterim valla

nejat
10-05-2006, 21:20
sema dayak yemicemi bilsem sana katılırdım :) arkadaşlar ben duman, taner, mfö olmadı tarkan istiyorum :) onlarda biraz nasibini alsınlar ama dimi :)

Okulun verdiği paraya Tarkan adımını atmaz ;D

sema
10-05-2006, 21:20
ben nirvana, metalica falan isterim ama uçmiim o kadar. Şebo, teoman, duman, aylinalım bile olabilir yani..
Yani rock istiorum ben

MeLanChOLy
10-05-2006, 21:21
Sema Söz Ben Senin için söyleyecem Bugün Bir kaç arkadaş gelmişti Rock söylediler iyi söylüyorlardı dinlemedin mi yoksa

MaSKuLiN
10-05-2006, 21:22
adımını atmaz sa biz de helikopterden atarız gökten zembille iner :):):)

hehehehehehe

MeLanChOLy
10-05-2006, 21:25
eheheh tamam öle yapalım hatta uçaktan atalım ttef ye konseri havada versin :)

melek
10-05-2006, 21:29
uçtunuz walla ben yavuz bingöl istiyom ezginin günlüğü istiyom bi de yeni türkü istiom hepsini getircek ödeneğimiz var mı arkadaşlar ona göre hayal kurcam :D

MeLanChOLy
10-05-2006, 21:31
Galiba Yok :) Herkesin istediği Sanatçı Gelirse Gazi Kapıları Kapar :)

sema
10-05-2006, 21:31
Sağol melancholy :)
Fazla dinleyemedim dersimiz vardı.
Ama amatör olmalarına rağmen ii müzik yapıolar...
İşte okulumuzdan böle adamlar da çıkıoooo :D

nejat
10-05-2006, 21:32
Sezen Aksu olsun bari Yılbaşında en fazla para kazanan sanatçıydı aşağısı kurtarmaz

metin
10-05-2006, 21:36
Arkadaşlar biz istedikten sonra yapayacağımız şey yoktur..
Lütfen hayallerinize ket vurmayın..
Önce hayal edicez, sonra yapıcaz.. Hayallere devam.. ;)

MeLanChOLy
10-05-2006, 21:38
hayalperest olduk :) valla ne hayallerim var ama işte Paranın gözü çıksın :)

MaSKuLiN
10-05-2006, 21:39
benim hayallerim vardı
sularında gemilerini yüzdürdüğüm
benim şenliklerim olacak
çılgınlar gibi eğlendiğim..

yaf iki dakkada yazdık bisey birisi de beste yapsın da bari seneye şarkı hazır olsun :):)

nejat
10-05-2006, 22:03
Flaş flaş flaş Tarkan TTEF e helikopterle gelecekmiş ;D
Uydudan çekilmiş bi foto

http://img105.imageshack.us/img105/9629/adsz9it.jpg

MaSKuLiN
10-05-2006, 22:12
baba bunlar boş işler bırak tarkanı ben yazmışım oraya şarkının sözlerini sen de güfteyi yap söyleyecek birini buluruz olmadı mavisyan99 söyler.. herif potansiyel yani..

mavisyan99
10-05-2006, 22:24
maskulin gözümsün... :)) sen istersinde yapmazmıyım beni bilirsin.. arkadaşlar bide dayak falan üzerinde çok durduk bizde neyin üzerinde durduğumuzu biliyoruz.. bu okulda 4.5 sene harcadım admin oldunuzda bunları da öğrenemediniz o da normal tabi.. bilgisayardan biraz başınızı kaldırsanız görürdünüz bişeyleri..

sonra burası bir forum sitesi ama adminlar bile isi sohbete dokmüşler size mynettin odalarını öneririm oralarda iyi sohbet edersiniz...

Forum siteleri bilgilerin paylaşıldığı yerlerdir.. unutmuş gibisiniz hatırlatayım.. bu da bir bilgidir

bu yazıyı banlamayın fotosunu aldım :)) kolay gelsin herkese

nejat
10-05-2006, 22:31
Sİtede 2 şey hariç her şey olabilir bunlar Küfür ve siyaset
Çünkü bu ikisinin sonu kavgayla biter.

metin
11-05-2006, 01:19
siyaset isteyen varsa okulda bol bol yapabilir..
Buranın misyonu farklıdır.. Burda hiçkimse rencide edilemez, bu admin bile olsa.. Biz üyelerimizden olumlu katkı bekliyoruz.. Misyonumuzun ne olduğu ve kurallar ile ilgili bol bol bilgi koyduk.. Okumayan varsa lütfen okusun.. Kurallar dahilinde mesajlar yazarsanız daha faydalı olursunuz..

MeLanChOLy
11-05-2006, 13:49
Evet Metin arkadaşımızın Dediği gibi Her Şey kurallar çerçevesinde, Biz neyin ne olduğunu çok hemde çok iyi biliyoruz, işte biz bütün olumsuzları ortadan kaldıran bir site kurmak istedik, olumsuzlukların başı olan siyaseti yasakladık her kesime yönelik bir yasak bu, bu yasağa uyulduğu takdirde çok güzel bir ortam bizi bekliyor olacaktır.. sohbet odalarımızda mevcut ama işte kimse fazla ilgi göstermediği için burasıda sohbet ortamı gibi oluyor, bazılarına göre iyi olmuyor bazılarına göre iyi oluyor sohbetin burada olması, işte saygılıyız zamanı gelince üyelerimiz çoğalınca o zaman sadece Paylaşım platformu olacaktır zaten şimdilik işte böyle

sema
11-05-2006, 14:53
sohbet odasına giremiyorum ben. Bi de saygı sınırlarını aşan sohbet olmadı burda. Uyarı yapılacaksa özel mesajlarla yapın lütfen ortam sizin tarafınızdan geriliyor çoğu zaman sürekli dikkatli olun tarzında şeyler söylüyorsunuz.
Yine de ben kendi adıma dikkat ediyorum

MeLanChOLy
11-05-2006, 14:55
Sema Sohbet Odasına Girmek için Opera'yı tercih etmeyiniz,,, internet Explorer veya mozilla dan giriş oluyor birde Girmek için Java Sanal Makinası olması gerekiyor sohbet odası bölümüne gir aşağıya doğru gel orda yazılı giremiyorsanız programı indirin diye onu indir sonra internet explorer ile girebilirsin :)

melek
17-05-2006, 17:05
arkadaşlar bu yılda geçti şenlikler ne yaptık kendi adıma hiç bişey eğlenilecek ortam oluşmadı ki bu sene merkez kampüste de sönük geçti şenlikler ne oldu bu yıl anlamadım umarım seneye biz harika bi düzenlemeyle süper bi şenlik düzenlicez tabi ki admin arkadaşlarımızın öncülüğünde....

angel84
17-05-2006, 17:11
bencede sönüktü melek arkadasım ben de hiçbi zevk alamadım malesef umarım seneye bizi tatmin edicek bi şenlik olur da şöyle adamakıllı egleniriz

ttef
17-05-2006, 17:17
Arkadaşlar,, evet seneye inşallah admin arkadaşlarınızın da katkılarıyla iyi bir şenlik yaşarsınız..Tabi sadece şenlik değil, diğer faaliyetler de öncülük edeceklerine inanıyorum..Seneye ben yokum benim yerime de eğlenirsiniz artık ;D

melek
17-05-2006, 17:59
tabi bizim fakülte de bir ilk yaşanacağından görmeye gelirsin artık ttef arkadaşım değil mi? ilk defa adam akıllı bi şenlik bence kaçmaz bu şenlik..

rapsom
19-05-2006, 02:27
Tabi ki herkes eğlenecek ama eğlenirken başkalarına zulüm etmek olmaz. Müzik yelpazesi biraz daha genişlerse hep birlikte eğlenebiliriz. Daha güzel şenlikler geçirmek dileğiyle.

semaver
09-07-2006, 03:36
evet arkadalar öyle bi konu açmışsınızki ben genelde bişeyler yazmadan siteyi takip ediyorum ama dayanamadım bu arada ben köksal bi önceki sene tüm şenlik organizasyonunu ben yapmıştım ve bulunan tüm para şenlik için harcanmış ve elimizdeki şartların en iyisi kullanılmıştı bu sene ise şenliklere 9 gün kalana kadar şenlik organizasyonu gene bendeydi murat kekilli ile sözleşme bile bile imzalanmıştı öğrenci konseyinde görevli olduğum için daha çok sponsor bulabilmiştim ancak son 9 gün kala dekanlık tüm yetkilerimi iptal ederek şenlikleri kendisi yapma kararı aldı doğal olrak benim tüm hazırlığım sponsorlar vs herşey gitti doğal olrakta gördük şenlikleri fazla yazdım ama aslında daha da var ama genel olarak son 2 seneyi özetlemek istedim teşekkürler...

MeLanChOLy
09-07-2006, 19:47
Köksal murat kekilli harika olurdu insallah seneye o veya benzeri bir sanatçı gelir iyi çalışmalar

melek
14-07-2006, 01:52
arkadaşlar şu okula geldiğim iki sene oldu ve hala doğru düzgün bi şenlik görmedim şenliklerden hep kaçmak zorunda kaldım kulağımızı tırmalayan o oyun havaları ve orası düğün alanıymış gibi ortada göbek atan bi grup insan manzaralar hep bundan ibaretti umarım bu yıl farklı olur ve sadece bi grup insan değil bizlerde gönlümüzce eğlenebiliriz.....

sema
14-07-2006, 01:56
melekcim biz nekadar söylensek de insanlar bildiklerini yapıolar. bizim eğlence hakkımız okulda ve hatta gölbaşında yok. çünkü insanlar tehlikeli ve bizim düşündüğümüz ve umduğumuz gibi değil. niye böle söyledin diceksen içimden geldi bunları söylemek nedense... Bir de insanlar kendilerini övmesinler bırakın başkaları övsün sizleri...

MaSKuLiN
14-07-2006, 02:10
her ne kadar ismi bahar şenliği olsa da sanki sadece baharı denk geliyomuş gibi... şenlik demek değişik organizasyonlara girmek, bunlarla insanları eğlendirmek, bütün dönemin yorgunluğunu atmak isteyen öğrencileri monotonluktan kurtarıp hareketlendirmek ve okulu sevdirip iç ve dış mihratlara :) karşı beğendirmek olsa da ben okulumuzda herkesin bu açıdan hareketlendiğini sanmıyorum, hatta monotonluktan kurtarmak şöyle dursun her sene aynı şeylerin olması monotonluğa itiyo resmen milleti... artık seneye de farklı bi organizasyon olmazsa şenliğin ismi benden olsun...

... İNCİ GÖLBAŞI KAMPÜSÜ GELENEKSEL BAHAR KUMPANYASI... SENEYE DE AYNEN BULUŞMAK ÜZERE... :))))

sema
14-07-2006, 02:12
... İNCİ GÖLBAŞI KAMPÜSÜ GELENEKSEL BAHAR KUMPANYASI...
süper isim bulmuşsun valla :D ;)

melek
14-07-2006, 02:24
daha ne isimler bulunur arkadaşlar neler neler geliyor aklıma ama bence bu isimleri koyduğumuz şenlikleri biz haketmiyoruz daha iyilerini hakediyoruz bence ama bu ortamda bu olanksız sanırım