Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar Foruma Oyun Kısmı Ekleyelim mi
MeLanChOLy
11-05-2006, 14:33
Arkadaşlar bazı arkadaşların istekleri oldu forumda oyun bölümü olsun örneğin tavla okey gibi veya daha değişik oyun bölümleri eğlenmek amaçlı başka kim istiyor bu konuyu isteyen arkadaşlar lütfen yazsın ona göre hareket edecem bakalım ne yenilikler bizi bekliyor isteklerinizi bekliyorum acil
Araba yarışı istiorum ben :D
vurdulu kırdılı istemem ama heyecanlı bir rally olabilir
MeLanChOLy
11-05-2006, 15:59
Sen Ne diyoooooooosun Atari oyunu değil normal okey tavla falan onlar atılırmı onlar pc ye kurulur :)))))))))))))))
:D :D
sordun söledim yaa
ben başka oynamam bana neee :D
ya neyse sen tavla falan koy siteye ama ben çakmam öle oyunlardan :)
Merakla beklio olcam hangi oyunun yer alcanı ona göre hızlı olun yani :D
O zaman araba yarışı isteriz anlamam ben :D
MeLanChOLy
11-05-2006, 16:14
Tamam birgün hepinizi Bir internet kafeye götürelim herkes bir masaya otursun yarışalım hep birlikte ancak öyle oluyor :)
Tamam ben varım..Kendine güvenen arkadaşlar varsa buyursun.. ;D
Sema arkadaşım ağustosa kadar burdayım bi ara bakarız..neden olmasın..
Yaz okulu mu aman allahım ben de yazın burdayım çok kötü ve muhasebelerle uğraşcam. :(
Beyhan Hoca duy artık sesimizi de geçir bizi :)
Yaşasın yalnız değiliz..Desene kalabalık geçecek bu yaz okulu... ;D
Sema yanlış anlama gerçekten yaz okulu kadar sinir bişey yok..
Düşün hem atama düştü hem de yaz okulunda mezun olcam...İşte benden ders çıkarın..
Ben geçen yaz da burdaydım ağlicam şimdi :(
Yazın kurak ikliminde muhasebe çekilirmi yaaa.. öööhhh öhhh
Ama ben tembel bir tenekeyim. Derslere bile girmiyorum geçen sene girdim de neoldu o da ayrı bir konu.
Oyun kaynamasın buarada
Hangi oyun geliyooo ???
iyi bea iddaa bölümüde yapın tawla okey atmışken... :D ya arkadaşlar gerek yok şimdilik.. durun bi toparlayalım site tam oturmuş değil.. biraz daha zamana ihtiyacımız war şu anda eksikleri tamamlıorus ama oyun için erken...
MeLanChOLy
11-05-2006, 17:19
evet toparlanalım bakalım :) Biraz daha büyüyelim olabilir
MaSKuLiN
11-05-2006, 18:35
ne oyunu gençler ya burası oyun sitesi diil ki amaçtan sapmayalım diye bangır bangır baguran arkadaslar burada bilgilerimizi ve tecrübelerimizi paylaşalım diyorum ben oyun oynanacaksa oyun sitesi dünya kadar var zaten.. kaliteyi düşürmeyelim derim yoksa sırf oyun oynamak içn giren de olur benden sölemesi
BAŞKA T.T.E.F. YOOKK
seversit
13-05-2006, 00:51
oyunsuz eğlencesiz yer olmaz ya olsun!
Bende oyun isterim mesela vurdulu kırdılı bir oyun olsun.Yaparsanız memnun olurum.
evet arkadaşlar bende SİDOR
evet arkadaşlar bende SİDOR arkaşıma katılıyorum hem tavla okey ve yanın da diğer oyunlar teşekürler
edebiyatcı
26-07-2006, 04:31
okey tavla falan...boş işler.. :-\ bu sefer millet forumda paylaşımdan çok oyunlara yönelir..
ama daha güzel oyunlar olabilir..basit ve zevkli..
edebiyatcı doğru sölüyo,oyun olursa herkes foruma paylaşım yerine oyun için gelir ama
şöle okey falan olursa da fena olmaz hani.. ;D ;D
MeLanChOLy
26-07-2006, 13:57
Peki Oyun atmayacam okey oynamak isteyen mynete gamyuna girsin :) Burda paylaşım yapalım amacımız zaten paylaşım :)
ya o paylaşımı biz kendi sitemizde yapsak olmaz mı melancholy?? :D :D
MeLanChOLy
26-07-2006, 14:17
Okeyi mi Paylaşalım burda :) Oynamak İsteyenler Gelsin Okula kAFELER yakın Okey oynarız :)
MaSKuLiN
26-07-2006, 15:00
hay ağzına sağlık taa baştan söylemiştim ben bunu şimdi anlaşıldı heral :)
edebiyatcı
26-07-2006, 23:52
Bneim bilidiğim gölbasında bi tane okey oynanılacak kafe var.. :)
yapma edebiyatçı o kadar da kötü diil..sen yeter ki gel oyun oynayacak çok yer buluruz ;) ;D
Oyun olması üye girişlerinde artışı sağlar. Bence olmalı...
MeLanChOLy
09-01-2007, 17:03
Oyun yapmayı düşündük ama birde şunu düşündük millet oyuna dalıp forumu unutur :), zaten oyun bölümünde eğlenceli oyunlar sunuluyor arkadaşlar tarafından
bence de oyun olmasın, sırf oyun için girenler olur sonra oyunla zaman öldürmesinler bence burda...
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.