PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TURİZM,KONAKLAMA VEYA SEYAHAT BÖLÜMLERİNDEKİ ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!!!

melek
17-05-2006, 20:25
arkadaşlar neden bir gezi grubu kurup her ay bi yere gezi düzenlemiyorsunuz?

şöyle her yerin tarihi eserlerini, müzelerini ,piknik yerlerini ,önemli yerlerini tanıtacak rehberlerimiz (bu bölümlerin öğrencileri) eşliğinde bir gezi grubu ne yakışırdı bize değil mi? düşüncelerinizi merakla bekliyorum.... ;)

MeLanChOLy
17-05-2006, 20:26
M Harfini unutmuşsun Turizm olacaktı o bir yana Bizide eklesenize aranıza bizde istiyoruz b.izde valal süper olur gezi ama işte kimse düzenlemiyor düzenleyende pek öle genele hitap etmiyor galiba

melek
17-05-2006, 20:29
ya günü birlik de olsa bizim arkadaşlarımız düzenlesin yani bu alanda uzman kişilerce olsun bence bu önemli harika olurdu ama turizm konaklama ve seyahat bölümünde okuyan arkadaşlarımızın düşüncelerini merak ediyorum . :D

melek
21-07-2006, 01:47
saolun turizmci arkadaşlar bu konuya cidden çok büyük önem verdiniz tebrik ediyorum . işte böle olunca kimsenin bişey yapası gelmioooo.....

nejat
28-07-2006, 02:37
Melek arkadaşım biz bu konuyu düşündük gezi olur piknik olur vs. bu tip etkinlikleri site olarak ilerki bi tarihte yapmaya kara verdik. Mesela Ekim veya Kasım ayı...

melek
28-07-2006, 02:55
ya valla hele şükür bu konuya bi yazan çıktı ilgilendiğin için saol nejat kardeş artık sizin duyurularınızı beklioruz.

MaSKuLiN
28-07-2006, 02:56
artık bi piknik mi düzenlenir gezi mi bilemem ama bişeyler yapılsın şöle hakkaten eğlenebileceğimiz bişey.

melek
28-07-2006, 21:23
maskulinle biz paramız olduğu sürece katılacaz etkinliklere hazırız yaniii sizi bekliyoruz ;D :oy

mart
07-09-2006, 16:55
gezi meselesi neysede ben bu sitede pek de konaklamadan kimselerle karşılaşmadım acaba ben mi göremiyorum yoksa onlar mı pasif bu konularda >:D ordamısınız