PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Finansal Araştırmalar Topluluğu

MeLanChOLy
28-05-2006, 16:22
◊ FİNANSAL ARAŞTIRMALAR TOPLULUĞU

TOPLULUK HAKKINDA

Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Muhasebe Eğitimi Bölümü tarafından yürütülen topluluk araştırmaları, muhasebe ve finansman konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi sağlamak ve üniversite ile sektör arasında işbirliği amaçlanmaktadır.

TOPLULUK ETKİNLİKLERİ

Topluluk muhasebe, finans ve borsa işlemleri gibi çeşitli finansal konular hakkında yapılan çalışmaları inceleme etkinliklerinde bulunmuştur.

TOPLULUĞUN SOSYAL YÖNÜ

Topluluğun üyelerine sağladığı fırsatlar ise şu şekildedir:

- Finansman sektöründe çalışma imkanlarına sahip olmak,
- Mezun olduğunuzda sektördeki yerinizi belirlemek,
- Finansman sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmek,
- Finansman sektöründe kariyer ve danışmanlık hizmetleri hakkında bilgi sahibi olmak,
- Muhasebe ve finansman ile ilgili araştırmalara katılmak.

MaSKuLiN
08-06-2006, 04:39
peki hocam bugüne kadar kaç kişi geldi de Finansal Araştırmalar Topluluğu unu şöyle şöyle bi aktivitesi var buyurun bekliyoruz öğrencileri dedi... ya bana hiç denk gelmedi ya da hiç olmadı acaba hangisi bilgisi olan war mı ?????

MeLanChOLy
08-06-2006, 05:01
Banada gelinmedi bende duymadım gerekli çalışma yok bence de

metin
09-06-2006, 08:20
önceki senelerde bazı arkadaşlarımız etkin olarak çalışıyorlardı fakat son iki yıldır pek bi faaliyetleri görünmüyor.
umarım eski verimliliklerini tekrar kazanırlar..

gdiner
10-06-2006, 01:29
şu anda fakültede biz varsak eski verimliliğini kazndıracak olanda biziz biz çalışmaya başlarsak arkası gelecektir.

rapsom
07-12-2006, 00:17
Sana katılıyorum. Biz herşeyin birileri tarafından yapılıp bize hazır getirilmesini bekliyoruz. Kendimiz de yapabiliriz. Ama bizi tetikleyecek bir hareketinde olması şart. Yetkili arkadaşların dikkatine.

metin
07-12-2006, 00:29
rapsom sen bu işi yürüt bence. bizim zaten belli yoğunluklarımız var. site olarak senin arkanda da oluruz.. bence sen bu işi yaparsın da..