PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KARDEM

MeLanChOLy
28-05-2006, 16:30
KARDEM – KARİYER DANIŞMANLIK VE EĞİTİM MERKEZİ

TOPLULUK HAKKINDA

Kariyer Danışmanlık ve Eğitim Merkezi, kısa adıyla Kar-dem; Hizmet ve Ticaret Sektörlerinde uygulayıcı ve eğitici olarak sorumluluğa aday öğrencilerimizin, mesleki açıdan daha iyi yetişebilmeleri, sektörü iş ve fırsatları tanıyıp değerlendirebilmeleri, teorik derslere ilave olarak kişisel açıdan da kendilerini geliştirebilmelerine yardımcı olmak amacıyla kurulmuştur.

Öğrencilerimizin kendi yeteneklerini keşfederek, bunu özgüveniyle birleştirip, mezun olduktan sonra gerek kamu gerekse özel sektörde en iyi konuma gelebilmeleri için her türlü desteği sağlamak amacıyla hizmetinizdeyiz.

Fakültemizin köklü geçmişi, genç ve dinamik kadrosunu, akademik alandaki başarılarını, teknolojik donanımlarla artırarak, öğrencilerimizin daha verimli olmaları için çalışmaktayız.

TOPLULUK ETKİNLİKLERİ

Kar-dem’de yapılması planlanan etkinlikleri şu şekilde sıralayabiliriz:

- Kar-dem üyeleri ve mezunları ile ilgili bilgileri içeren bir veritabanının oluşturulması,

- Fakültemizle ilgili Kamu ve Özel Sektörde işbirliği yapabileceğimiz kuruluşların saptanması ve bu kuruluşlara ilişkin bilgilerin toplanması ve güncelleştirilmesi,

- Diğer üniversitelerdeki kariyerle ilgili kuruluşların araştırılması ve bu kuruluşlarla temasa geçilmesi,

- Basın ve yayın kuruluşlarındaki kariyerle ilgili her türlü haber, ilan, vb. kaynakların öğrencilerin hizmetine sunulması,

- Kar-dem ofisinin hafta içi her gün öğrencilere hizmet vermek üzere yönetim kurulu üyeleri tarafından açılması,

- Kar-dem’e ait haber bülteni içeren panoların hazırlanması ve sık sık güncelleştirilmesi,

- Her ay Kamu ve Özel Sektörde; uzman kişileri davet ederek, konferans ve seminer ortamında öğrencilerimizin bilgilendirilmesi.

TOPLULUĞUN SOSYAL YÖNÜ

Kar-dem’in sosyal Yönü; Kar-dem üyelerinin kültürel açıdan gelişmelerini sağlamak amacıyla tiyatro oyunlarını, ücretsiz izleme imkanı sağlamak,

Kar-dem üyeleriyle, yıl boyunca en az bir kere tarihi ve doğal güzelliklerin bulunduğu mekanlara gezilerin düzenlenmesi,

Öğrencilerimizin bilgi ve yeteneklerini geliştirici; satranç, tavla vb. turnuvaları düzenlemek.

Bu amaçlar çerçevesinde Kar-dem faaliyetlerini sürdürmeye devam edecektir.