PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tiyatro ANAFOR

MeLanChOLy
28-05-2006, 16:33
TİYATRO ANAFOR TOPLULUĞU

TOPLULUK HAKKINDA

Tiyatro ANAFOR 2004 yılında, fakültemiz öğrencilerinin sanatsal, kültürel ve sosyal etkinlerine katkıda bulunmak; sanatsal ve eğitsel alanda gelişmelerine yardımcı olmak, tiyatroyu sevdirmek amacıyla Gazi Üniversitesi, Turizm Eğitim Fakültesi Gölbaşı Kampusü / ANKARA adresinde kurulmuştur.

Kurulduğu günden itibaren çeşitli oyunları fakülte içinde veya fakülte dışında sergileyen Tiyatro-ANAFOR topluluğunun web sitesini (www.tiyatroanafor.net) ziyaret ederek topluluk ve çalışmaları hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

TOPLULUK ETKİNLİKLERİ

Topluluğun sahnelediği oyunlar şöyledir:

- FİLTRESİZ ÖĞRENCİ HİKAYELERİ, Sahnelenme Yılı, Nisan 2004 ve Ekim 2004

- BARIŞ GEZEGENİ (Çocuk Oyunu), Sahnelenme Yılı, Nisan 2005

- ÇOCUĞUM, Sahnelenme Yılı, Mayıs 2005

TOPLULUĞUN SOSYAL YÖNÜ

- Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi öğrencilerinin sanatsal, kültürel ve sosyal etkinliklerine katkıda bulunmak; toplumsal, sanatsal ve eğitsel alanda gelişmelerine yardımcı olmak.

- Fakülte öğrencilerinin boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak.

- Fakülte genelinde öğrencilere tiyatroyu sevdirmek.

- Sosyal etkinliklerde tiyatro faaliyetlerini organize etmek.

- Topluluk faaliyetleri yardımıyla Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi’nin tanıtımına katkıda bulunmak

cimcimemine
20-10-2006, 13:41
arkadaşlar tiyatro anafor ekibinin yukarıdaki oyunlarından sonra

HAYALTIRAŞ
ÇATALLI KÖY

isimli iki oyunu daha çıktı

şimdi yeni oyun çalışmaları için yeni üyeler aldık,onları yetiştirme devresindeyiz...
ayrıca topluluğumuzun internet adresi www.tiyatroanafor.com
hepinizi bekleriz...

MeLanChOLy
20-10-2006, 15:10
Başarılarınızın Devamını Dileriz.. Yeni Katılan arkadaşlara başarılar.. Umarım En iyiler Sizlerle Olur.. Benim öyle bir kabiliyetim yok olsaydı bende katılırdım.. HAYDİ KENDİNDE O YETENEĞİ BULAN VEYA KEŞVEDİLMEYİ BEKLEYEN HERKES ANAFORA DİYORUZ ÖYLEYSE :)

sema
20-10-2006, 18:39
Eminecim sen gelirmiydin buralara. Hoşgeldin. Üye alımları bitmişti ama gerçekten isteyenler herzaman katılabilirler.

sema
20-10-2006, 19:30
Arkadaşım konuyla alakalı değil grip. Sağlık bölümüne açabilirsin istiosan grip konusunu. Daha dikkatli olalım yazarken. Herkez yazmışsın S ile olmalıydı :) Türkçeyi de iyi kullanalım.

cimcimemine
21-10-2006, 20:53
sema selam o sema sen miydin ya ne güzel...arasıra çalışmalara gel ya bekleriz.evet arkadaşlar üye alımı bitti şimdiden iki çalışma yaptık yeni arkadaşlarla ama gerçekten isteyenler için hala katılma şansı var...

anil
16-03-2007, 01:29
merhaba arkadaşlar ben "heidi başlıyoruz"daki garsonum. :P Anaforun en son oyunundanda -tepkilere karşın- bahsetmek lazım. Okulumuzda zaten güçlükle yürüyen sosyal faaliyetlerimizde birleşelim. tiyatromuza sahip çıkalım hep beraber eğlenelim >:D

borthe
16-03-2007, 02:12
merhabalar... anıl hoşgeldin sonunda bulmuşsun siteyi :) ve ilk mesaj anafor hakkında olmuş galiba.bu arada burası tanısma yeri değil biliyorum ama yeri gelmişken soyleyim ben de "heidi başlıyoruz" daki heidi yim bi de mahkeme oyununda hakim olarak yer aldım.anılın da soylediği gibi okulumuzda güçlükle yuruyen sosyal faaliyetlere sahip cıkalım.mesela şimdiden muhtemelen mayıs ayında cıkıcak oyunumuza hepinizi davet edebiliriz.

asprezon
06-06-2007, 12:44
Slm arkadaşlar bende buradayımmmm >:D
Ben tiyatrodan Ferruhh Bombacı ferruh...
İlerde inşallah eczacı olacağımm ve... siz biliyorsunuz zaten... ;D

Cnn
31-01-2008, 01:14
..arkadaşlar oyunlara:
"komşu köyün delisi" de eklendi...
..bizler anafor ekibi olarak elimizden geleni yapmaya çalıştık, gece gündüz çalıştık diyebilirim, umarım izlemişsinizdir ve umarım beğenmişsinizdir..inşallah oyunlarımızın devamı gelecek..bizi izlemeye devam edin..;);)