PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pazarlama Öğretmenliği Programı

nejat
01-06-2006, 16:33
- 13.04.2006 : Fakültemiz İşletme Eğitimi Bölümü bünyesinde “Pazarlama Öğretmenliği Programı” açılması ve 2006 – 2007 eğitim ve öğretim yılında 50 öğrenci alınması Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı’nın 13.04.2006 tarihli genel kurul toplantısında kabul edilmiştir.

melek
21-07-2006, 01:46
sanki atama var da bölüm açıyolar atamalrı halletsinler önce sonra bölüm açsınlar gelen öğrencilere şimdiden acıyorum yazık valla....

sema
21-07-2006, 01:48
Gelecekleri varsa görecekleri de var ;D

melek
21-07-2006, 01:52
evet harika bi kampüs yemyeşil ve harika şenlikler sosyal aktiviteler desen almış başını gidiyooo... yazık ya ne hayalleri vardır gelecek olanların gazi üniversitesi ada bak beeeee....

sema
21-07-2006, 02:02
Ya çevreyi boşver alışırlar da. Öğeretmen olma hayalleriyle gelcekler fakat atamalar en fazla 2 yıl sonra sıfır olcak...

melek
21-07-2006, 02:05
ya ne bu çektiğimiz çile yaaaa.... sonu olmayan bi yolda ilerliyoruz bu gençliğimizle geleceğimizi göremiyoruz

MaSKuLiN
21-07-2006, 02:34
eee olayın aslı budur.....

oyalansınlar ki hem üniversite okuduk desinler hem de iş bulamasınlar bunalıma girsinler üniversite mezunu oldukları için iş beğenmesinler toplumsal kırılmalar başlasın ondan sonra al sana toplumun halkın çatırdaması... bir millet nasıl yıkılır...

MeLanChOLy
21-07-2006, 12:55
Allah yardımcıları olsun başka bir şey diyemiyorum

melek
21-07-2006, 17:17
her şeyi allahtan beklememek lazım ne demişler

"EŞŞEĞİNİ ÖNCE SAĞLAM KAZIĞA BAĞLA, SONRA ALLAHA EMANET ET"

sessizçığlık
22-05-2007, 16:25
iyide arkadaşlar önemli olan atamalar değil ki üniversite mezunu olmak da güzel bir duygu bence yeni çevre ve yeni insanlarla tanışıyoruz genel kültürümüz artıyo.VE özel sektörde elemana ihtiyaç da var
birazda bardağın dolu tarafına bakalım değil mi?
Şahsen benim için atamaların bi önemi yok ve ben inanıyorum ki gün gelecek bu sorunda çözülecek.

mustafa0904
05-02-2009, 23:47
evet harika bi kampüs yemyeşil ve harika şenlikler sosyal aktiviteler desen almış başını gidiyooo... yazık ya ne hayalleri vardır gelecek olanların gazi üniversitesi ada bak beeeee....
gazi haa.. aman ya gazi yakında hepimiz gazi olacaz.. meğer ne umutlarla gelmiştim gaziye

orhangazi7
26-02-2009, 12:48
BENCE GEREK GAZİ ÜNİVERSİTESİ GEREKSEDE TTEF MÜKEMMEL OLMASADA GAYET İYİ. SİZ NASIL HAYALLER KURDUNUZKİ BÖYLESİ DURUMA DÜŞTÜNÜZ YANİ ŞATO, 7 YILDIZLI OTELLER, CANLI MÜZİK, ŞENLİKLER Mİ BEKLİYORDUNUZ? HİÇ EĞLENCE DIŞINDA ÖĞRETMEN, AKADEMİK BAŞARI İYEN BİRİSİNİ GÖRMEDİM.. SİZ LAY LAY LOM AMACIYLA GELMİŞSENİZ HÜSRANI HAYALE UĞRARSINIZ TABİKİ...
AMA ZAMANLA SİZLERDE ANLAYACAKSINIZKİ GERÇEKTEN ÇOK KALİTELİ HOCALARIMIZ VAR, TAMAM HEPSİ MÜKEMMEL OLMAZ KESİNLİKLE AMA ÇOĞUNLUĞU KENDİ ALANINDA GAYET İYİ, BAŞARILI VE TANINAN KİŞİLER. BENCE O FAKÜLTENİN DEĞERİNİ BİLİN.
ATAMAYA GELİNCE BENDE MUHASEBE ÖĞRETMENLİĞİ MEZUNUYUM AMA PAZARLAMA PERAKENDE OLARAK ATANDIM. BEN DAHA ÖNCEDE BURADAN YAZDIM VE EMİNE ORHANER HOCAMIZA MAİL ATTIM AMA CEVAP GELMEDİ. DERSİN İÇERİĞİYLE ATANDIĞINIZDA ANLATACAĞINIZ KONULAR, DERLER TAMAMEN FARKLI. BIRAKIN DERSİ, KONUYU AYNI KELİME BİLE OLMAYACAK.. YANİ TEZATLIK VAR AMA SİZLER BUNU HOCANIZA SORMADINIZ BEN SORUN DEMİŞTİM. HOCAMIZDA UMURSAMADI. YA İÇERİK DEĞİŞMELİ YA DA ATAMA BU KAPSAMDA ATANMAMALI.
İLK OLMAM HASEBİYLE HERŞEYİ SORA SORA ARAŞTIRA ARAŞTIRA BULMAYA ÇALIŞIYORUM. MESELA PAZARLAMA KAPSAMINDA SİGORTA DERSLERİNE MUHASEBE ÖĞRETMENLERİ GİRİYORMUŞ. SİZ MEZUN OLUNCA ATAMA OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ DAHA MEZUN VERMEDİNİZ NE ATAMASI BEKLİYORSUNUZKİ. ŞU ANDA ATAMA OLMAMASI YARARINIZA. HATTA BEN BURADA FAKÜLTE BASKISINDAN DOLAYI ATAMA OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ OLACAK OLAN ATAMA SONRASINDA NE OLDUYSA OLMADI! SİZİN HAKLARINIZI KORUYAN FAKÜLTENİZ VAR EBNCE AMA AYNI FAKÜLTE MUHASEBE ATAMASI İÇİN BENCE HİÇ UĞRAŞ VERMEDİ.