Orijinalini görmek için tıklayınız : Moderatör Alımı
MeLanChOLy
20-04-2006, 16:39
Forumumuzda Bir Çok konuya Moderatör Alınacaktır.. Tam Olarak İlgilenebilecek Kişiler Moderatör Başvurusunda Bulunabilir.. Sadece Moderatör Olayın Deyip Yetki İstemeyiniz.. Böyle Olursa Bir Yere Varamayız.. Hak Edenlere Ekleniyor Zaten.. Ben İlgilenirim Diyorsanız Mesajlarınızı Bekliyoruz...
heLLmasteR
20-04-2006, 20:30
Benim Siteyi yap aDa$$$
MeLanChOLy
20-04-2006, 20:40
Tamam Adaş Yaparım Ben Yarın Uğraşırım Hal ederiz.
Burda geyik muhabbeti yapmayın arkadaşlar ;D
MeLanChOLy
20-04-2006, 21:39
Tamam abi:)
EVET İSTEREM İSTEREM MODERATORLÜK İSTEREM :)
MeLanChOLy
30-04-2006, 23:55
Arkadaşlar moderatörler baya alınacaktır Her bölüme Moderatör alınacaktır.. Kim Nerede Moderatörlük İstiyorsa Yazsın Buraya Ama Mesaj Sayılarına Dikkat etsinLer Yetki isteyen Söylesin ve Nerede istiyorsa onu belirtsin Yazalım, Herkes En fazla 3 Kategoride Moderatör Olabilir artık Neresini İstiyorsanız Buraya yazın Ben eklerim..
peacifullord
01-05-2006, 21:25
BEN MODARATÖR OLMAK İSTİYORUM..
DAHA ÖNCE BİRÇOK SİTEDE MODARATÖRLÜK YAPTIM..
KENDİ WEB SİTEMDE VAR..
DİNİ KONULAR,KONU DIŞI VE FUTBOL BÖLÜMÜNE MODARATÖR OLMAK İSTİYORUM..
BU BÖLÜMLERLE ELİMDEN GELDİĞİNCE İLGİLENİRİM..
MeLanChOLy
01-05-2006, 21:28
Hım Tamam Uygundur dini konular ve Konu dışı Bölümlerinde ekliyorum Futbol demişsin ama Hangi Takımı Dememişsin Onuda söylediğin zaman ekleriz Elinden Geleni Yapacağına İnanıyoruz..
Dini konular & Konu dışında eklendin.
peacifullord
01-05-2006, 21:37
Hım Tamam Uygundur dini konular ve Konu dışı Bölümlerinde ekliyorum Futbol demişsin ama Hangi Takımı Dememişsin Onuda söylediğin zaman ekleriz Elinden Geleni Yapacağına İnanıyoruz..
Dini konular & Konu dışında eklendin.
galatasaraylıyım ve galatasaray bölümüne de modaratör olabilirim..
teşekkür ederim elimden geleni yapacağım..
MeLanChOLy
01-05-2006, 21:42
Tamamdır
Dini Konular & Konu Dışı (Serbest Konu] & Galatasaray bölümlerinde Moderatöre Eklendin Hayırlı olsun..
peacifullord
01-05-2006, 21:44
sağolun elimden gelen herşeyi yapacağım.. :)
MeLanChOLy
01-05-2006, 21:48
Oke eminim İnsallah
MeLanChOLy
02-05-2006, 05:54
Forum Sayfalarımızın Bir Çok Bölümüne Moderatör Alımı Olacaktır.. Bir Kişi En Fazla 3 Yerde Moderatörlük Yapabilecektir.. Moderatör Olmak İsteyenler Nerede Moderatörlük İstiyorsa Yazsın Tabi Moderatörler seçilirken O kişinin İstediği Kategoride Etkin olup Olmadığına Göre Seçilecektir.. Moderatör Olan Arkadaşlar Mod Oldukları Konu ile Gerektiği Kadar İlgilenecektir.. Şimdi olmak İsteyenler Yazsın Bana..
bende moderatör olmak istiyorum
ayrıca benimde web sitem var
size yardımcı olabileceğimi düşünüyorum
ilgilendiğim konular daha çok kültür sanat, spor(galatasaray) ve diğer konularda da olabilir
teşekürler
MeLanChOLy
04-05-2006, 22:04
Wolf Şimdilik Durdurulmuştur.. Sitenin Bazı Sorunları Vardır O Sorunlar Giderildimi İlgilenilecek Seninle Teşekkürler ilgin için
Yardım olabileceğim bişey olursa ben de yardımcı olurum
Sema arkadaşım istediğin bir konu var mı?
her konu olabilir ama sana yazdığım konular ağırlıkta :)
MaSKuLiN
11-05-2006, 18:26
ben sağlık konusunda birşeyler yapabilrim sanırım...
Arkadaşlar bölümlere göre Moderatörlük verilecektir yani genel Moderatörlük alımları kapanmıştır.
Lütfen Genel Moderatörlük istemeyiniz
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.