PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Site yönetimini tehtit eden insanlara (!) sesleniyorum

nejat
24-07-2006, 12:19
Hergün hergün sizinle mi uğraşacağız yok "siteyi kapatmazsanız biz kapatırız çenenizide kapataırız" gibisinden şeyler söylüyorsunuz ama biz sizin kim olduğunuzu bilmiyoruz. Burda gizli gizli tehtit savuruyorsunuz bu yaptığınız erkeklik mi oluyo? Ben 4 muh B den sizin kim olduğunuzu öğrenebilir miyim? Ne hakla siteye müdahale etmeye çalışıyorsunuz.

Havlayan köpek ısırmaz diye bi şey vardı. Akıllı olun bu siteyi kapatmak için çok çalışmanız lazım

Niyazi
24-07-2006, 15:39
Evet ben de 4 muhasebe A dan Niyazi AYDINALP buyrun arkadaşlar derdi olan buyursun..
Gelip burda kimse klavye artisliği yapmasın..
Bu şekilde insanları durduk yere bölücü ilan ederek bu ülkeyi bölmeye çalışmayın..Bu ülke hepimizin ve biz bu ülkeyi sizin gibi havlayanlardan daha çok seviyoruz...
Herkes haddini bilsin yapabileceği kadar konuşsun...

MeLanChOLy
24-07-2006, 18:26
Tek Kelime Katılıyorum Sizlere Beni Herkes Tanır Zaten Bırakın Bu Ayrımcılığı artık Bırakın o boş boş mesajları Siteye Katkıda bulunmayı tercih edin.. Sorulan sorulara ben köstekten yanayım gibi cevaplarla karşılık vermeyin Bu yazılarınızı sadece biz okumuyoruz sitenin bütün üyeleri okuyor ona göre yazın TEŞEKKÜRLER...

metin
24-07-2006, 20:44
Arkadaşlar bizim kim olduğumuz ve nerde olduğumuz belli..
Bu siteyi eğlence ve paylaşım amacıyla açtığımızı da herkes biliyor..
Kıskanan varsa kendisi de bir site kursun.. Yönetim olarak bizim kimseyle bir derdimiz yok ve derdi olan varsa da gidip kafasını taşlara vursun. Bu sitedeki herkes katkı sağlamak için burda, köstek olacaklar başka yere lütfen..
Saygılar

sema
24-07-2006, 20:51
Başınıza böyle şeyler geldiği için üzüldüm. Bu siede herşey tartışılıp fikir paylaşımı yapıldığı için farklı geliyor demekki insanlara. Çünkü üniversite ortamında böyle şeyler olmuyor maalesef ve buyüzden yadırganıyor bence. Onlara da hak vermek lazım. Bu duruma alışılır kısa zamanda bence. Çünkü gayet iyi şeyler yazılıor burda. İncelesinler biraz siteyi...

metin
24-07-2006, 21:01
Sema arkadaşım sana katılıyorum.
Bu şekindeki sabit fikirli kişilerin Türkiye çapında ün yapmış üniversitelere gidip biraz gezmeleri onların ufuklarını genişletecektir. Diğer üniversiteler bize Gazi lisesi deyip dalga geçsinler, bizimkilerin ise uğraştıkları şeye bakın. Uğraşılacak o kadar çok eksik var, biz hala neyin tartışmasını yapıyoruz.

DUYGU
24-07-2006, 21:20
ben de çok üzüldüm arkadaşlar bu devirde böle şeylerin yaşanması çok saçma..burda çok güzel şeyler paylaşılıyor,arkadaşlar gelip bi baksınlar..nelerin paylaşıldığını,tartışıldığını görüp sonra yorum yapsınlar..

Niyazi
24-07-2006, 22:20
Ya zaten forum içerik olarak ortada arkadaşlar zaten bu şekilde gelip üye olan tavuk beyinli zihniyetler direk girip saçma sapan bişey yazıp çıkıyor..Yani amaç farklı ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum ama okulda tanırlar beni eğer okuldanlarsa buyursunlar gelip dertlerini anlatsınlar...Gelip burda ahkam kesmesinler...Bunlar ne olduğu bellirsiz insan görünümlü insanlar..

edebiyatcı
26-07-2006, 03:46
Püff..neler olmus yaa.. :o :o

tavsiyem.. düz mantıkla robot gibi yaşayan insanlarla pek muhatap olmamanız..