Orijinalini görmek için tıklayınız : Muhasebe2006 Mezunlarını (50. Yıl Mezunlarını) Arıyorum..
Ben Muhasebe 2006 mezunlarından Niyazi Aydınalp..
2006 Mezunları kendilerini burada tanıtırlarsa sevinirim..Buraya bulundukları yerleri görevlerini ne iş yaptıklarını vs.. yazabilirler..En azından kimin nerde ne yaptığından haberimiz olur..
2006 Mezunları olarak iletişimi koparmamak dileklerimle..Tüm mezun arkadaşlarıma bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim..
İlgilerinizden dolayı şimdiden teşekkürler..
biğz teşekkür ederiz ben de 2006 mezunuyum
ben de burdayım
pardon nerde olduğumu söylemedim ben DİYARBAKIRDAYIM
ferhat UÇAR
niyazi naber koçum? mustafa ben, mustafa deniz desem tanırsın. antalya.. nbr nasıl gidiyor hayat, başladınmı bi işe falan?
Vay mustafa antalyada mısın sen ya seni tanımamam mümkün mü..Ben de ankaradayım şu anda ama henüz bir iş bulamadım..Sen ne yaptın nerelerdesin iş buldun mu? Tekrar görüşmek üzere kendine çok iyi bak..Bu arada msn kullanıyorsan benim msn yi bir ara ekle de orda iletişim kurarız arada girdiğinde..
2006 mezunlarını özledik herzaman kalbimizdesiniz siz yanımızda olmasanızda biz yanınızda olmasakta kalpler yanyana emin olabilirsiniz hepinizin atanması dilegiyle....
ben ümit istanbuldayım herkese selam
Selam Ümit umarım iyisindir..Hayatın da iyi gidiyordur inşallah bu arada tabi.. :)
Niyazicim ne yapıyorsun nasıl gidiyor ben istanbuldayım
diplomamızın önündeki engellerin kaldırılmasıyla ilgili bir bilgin var mı
İyiyim ferhat sağol..Umarım sen de iyisindir..Ben de şu anda istanbuldayım.. :)
Diplomamızın önündeki "Güvenlik Engeli" kalkmış ondan haberim var ferhat ;D Çünkü şu anda güvenlik işine başladım ben demek ki güvenlik olmaya engel değilmiş ;D
Tabi bu işin esprisi ama yazdıklarım doğru..Neyse boş durmaktansa iyidir dedik geldik Allah sonumuzu hayır etsin..
istanbulda ne işin var niye geldin buralara
nerde kalıyorsun beni ara
kendine iyi bak görüşürüz
MeLanChOLy
22-12-2006, 13:06
muhasebe mezunları diğer siteye daha çok giriyor. bu site halen duyulmuş değil umarım daha sonraki zamanlar daha iyi olur.
ARDAN CAN
25-07-2007, 17:05
arkadaşlar muhasebe 2006 mezunları denelde muhasebe2006.comda belki bilmeyenler olabilir diye belirtmek istedim sadece. birde bize su an atamalarda sorun cıkardıklarına göre artık mali müşavirlik sınavına girmemizin önündeki engeller kaldırıldımı acaba. bilgisi olan varsa sevinirim.
selam nıyo ben serkan nasılsın ben mersın anamurdayım optummm
Herkese selamlar ben mustafa AKTAŞ , İstanbul bağcılardayım. istanbul a yolu düşen olursa görüşelim.kendinize iyi bakın. by
selam nıyo ben serkan nasılsın ben mersın anamurdayım optummm
Selam serkan ben de istanbul k.çekmecedeyim..En kısa zamanda görüşmek dileklerimle kendine iyi bak..Ben de seni öpüyorum...
Herkese selamlar ben mustafa AKTAŞ , İstanbul bağcılardayım. istanbul a yolu düşen olursa görüşelim.kendinize iyi bakın. by
Musatafa seninle de bir ara görüşelim ya geçen yıl yeniydik pek bir araya (hatta hiç) gelemedik..
Sağda solda karşılaştık hep ;D İnşallah görüşürüz en kısa zamanda..(Bu arada aralıkta askere gidiyorum tüm ilgililere duyurulur..)
slm niyazi :) ben nesli ayvalıktayım hayırlısıyla atanmayı bekliyorum eğer bu 10000 atamada da olmazsa çalışıcam artık. çok slm
slm niyazi :) ben nesli ayvalıktayım hayırlısıyla atanmayı bekliyorum eğer bu 10000 atamada da olmazsa çalışıcam artık. çok slm
Selam NesLi:) İnşallah atanırsınız tüm arkadaşlar..Ben şubata kadar boştaydım ne durumda olduğunu az çok anlıyorum ve umarım herşey gönlünce olur..Tüm arkadaşları çok özledim..
En kısa zamanda görüşmek dileklerimle kendinize çok iyi bakın..Allah'a emanetsiniz..
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.