PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : belediye otobüsü...

setar
15-10-2006, 17:12
Arkadaşlar herkes fakültenini sorunları diyor ama önemli bir nokta var kimse değinmiyor. bence fakültenin en önemli sorunu belediye otobüslerinin gölbaşına gelmemesidir. Çoğu öğrenci arkadaşlarımız taaaa Sincan, Keçiören gibi uzak semtlerden iki araba değiştirerek okula geliyor. Bu onlara büyük bir maliyete patlıyor...

MeLanChOLy
15-10-2006, 17:40
Evet ben gölbaşında kalıyorum ama gerçekten arkadaşlarımı görüyorum.. çoğu iki araba değiştiriyor.. Üç araba değiştiren bile var bu büyük bir sorun.. Düşünsene bir öğrenci iki araba değişse günde 4 milyon civarı yol parası veriyor..

4 x 20 Söyle eder 80 Milyon az değil bir öğrenci için .

melek
17-10-2006, 03:57
biz bu konuyu dekana ilettik ve sabancıdan sabah 3 tane ek öğrenci servisi koydurduk arkadaşlar sorun çözüldü diye duyduk ama yine de şikayetiniz varsa dekana iletin bu konuda size yardımcı olacaktır.

setar
17-10-2006, 17:06
ben bu konuyu açarken kendim için açmadım çünkü gölbaşında oturuyorum. sorun otobüslerin geç gelip gelmemesiyle de alakalı değil asıl sorun karımızı arabaların olmamasıdır. hani o kartlı arabalar varya, hani 45 dk'lık sistem varya ha o arabalar.... arkadaşlar faydalansınlar diye bu konuyu açtım...

yaşar
17-10-2006, 17:10
ek servis ler saat kaçta kalkıyor ve her öğrenci bine biliyormu sora bilirmiyim biz dede aynı sorun varda...

peacifullord
17-10-2006, 17:19
hee ben k.örenden gölbaşına gelirken kızılayda iniyorum belki yarım saatten fazla gölbaşı otobüsü bekliyorum sonra uzun bi süre de otobüsle gölbaşna gidiyorum derken 2 saati buluyo bi de öğrenci bileti 90 kuruş . 2 = 1.80 lira..
gidiş dönüş olarak 1.80 . 2 = 3.60 lira >|<

sema
17-10-2006, 18:47
Gazi Üniversitesinin srevisleri de öğrenci alabilecek konuma gelebilirmiş.Rektörlükle konuşuluyormuş tabi bu konuşmalar bizim atamaların konuşmasına benzerse sonucu herkes tahmin edebilir sanırım.

MaSKuLiN
17-10-2006, 20:25
hay agzına saglık daha diğer bölümler glemeden öğrenciler dışarda kalmaya başladı bakalım onlar da gelirse ne olacak. artık otobüsler gölbasına özel 2,00 YTL olur heralde (öğrenci tabi)....

melek
17-10-2006, 20:59
arkadaşlar bu yıl muhasebe eğitim bölümnün 2. öğretiminin açılması ve pazarlama eğitimi bölümünün açılması nedeniyle otobüslerin almama sorunu oluşmuş ancak bu kouyu dekanla konuştuk ve sabah saat 8 den 8.30 a kadar ya da 9.00 a kadar 3 ek servis konulmuş bende gölbaşında kalıyorum ama bunlar hepimizin sorunu sadece yurtta kalan arkadaşların değil sağduyulu olmamız gerekir...

setar
18-10-2006, 10:35
kessinlikle bir çözüm şart. arkadaşların yazdığı gibi, eğer dekana bu konu bildirilecekse bir iki kişi gitmemeli hep beraber gidilmeli kessin bir sonuca varılması için daha çok etkili olur...

yaşar
20-10-2006, 18:20
bencede bu soruna biran önce çözüm bulunmalı arkadaşımızında dediği gibi bir kaç kişi ile dekana gidilmemeli hep beraber gidelim...

cimcimemine
21-10-2006, 21:24
eryamanda oturan bi arkadaşımız gölbaşına taşındı eh başka söze hacet yok artık dayanamamış ama napsın...

metin
30-10-2006, 01:56
benim ev arkadaşımın ailesi Batıkent'te oturuyor ama o şimdi benim ev arkadaşım. maliyet nerdeyse aynı oluyor. bu otobüs olayı halledilmesi gereken sorunlarımızdan önemli bir tanesi..

ercan
26-12-2006, 01:36
arkadaşlar bu sorun 2-3 ötobüsle çözülmez kaçımızın kaç gün 9 da dersi var..
parayı geçtik 10-15 dakikada gölbaşının içerde vakit kaybediyoruz....
günlük 1.5 saat*2= 3 saat yolculuk çektirenler utansın.....

yldz
26-12-2006, 02:04
uuufffffff ya arkadaşlar bu çok büyük bi problem..ben 2 ay kadar falan sincandan geldim.2 ay işkence çektim resmen..böle uzak yerlerden sürekli gelen arkadaşların allah yardımcısı olsun..bu soruna da bi an önce çözüm bulunur inş..

GoKH@N
27-12-2006, 12:14
Walla iki otobüsle gelen birisi olarak ben de çok rahatsızım bu durumdan. Tahsin Banguoğlu yurdundan kalıyorum. 2 otobüsle gelmek zorundayım. Sadece sabahları 8.30 da sadece bi tane belediye otobüsü geliyo gölbaşına.Ve o otobüste de daha basamaktan yukarı çıkabildiğimi hatırlamıyorum hep kapı ağzında basamakta geliyorum. Bu sorun bi an önce çözülmeli...

MeLanChOLy
27-12-2006, 13:35
Fakülte Gölbaşına geldiği zaman otobüs sorunu baya fazlaydı, sonra arkadaşlar yönetime ilettiler biraz baskı falan derken biraz düzeltildi.. ama sorun yine devam ediyor bence bir an önce dekanımızla görüşün isteklerinizi bildirin.

GoKH@N
27-12-2006, 13:38
Tamam aslında burda birisini ayarlayalım zaman geçirmeden bu iş halledilsin... :-*

metin
28-12-2006, 00:33
bu iş bir iki kişinin girişimleriyle hallolmaz.. herkes ayrı ayrı bir dilekçe yazsın.. götürsün yetkiliye versin.. tabi bu işin daha kolayı da var.. fakültemizdeki hocaların hepsinin mail adresi sitede var, yetkili olana konuyla ilgili birsürü mail gönderilebilir.. buna cevap vereceklerdir..

borthe
10-03-2007, 22:51
merhabalar ...ben keciorenden golbasına neredeyse 2 saatte geliyorum.ve artık 2 saat geliş 2saat gidiş bu rezilliğe katlanmaya alıştım ama okula 2 saat ders için 4 saatlik yolu gelmem konusu cekilir bi durum mu bilmiyorum.bi de bu kadar olsa yine ii golbası otobusleri sabah saatlerinde o kadar dolu oluyo ki otobuse binemiyosunuz ve dolmustada cok dolu oluyor.bu durum için en azından belli saatlerde daha fazla otobus verilmesi için bi de belediye otobusleri konusu var tabi...mail olarak gondermemizin bi yararı olur mu mrk ediyorum.yani daha once boyle bişi yapıldı ve sonuc alındıysa bi mail grubu olusturup yapabiliriz yada yapmaya calışırım.bir sonuc alınacagına dair biraz suphem var o yuzden soruyorum

yaşar
10-03-2007, 23:00
evet arkadaşlar bu sorun herkesimden gelen kişiler için geçerli eğer bir çözüm yolu varsa hep birlikte uğraşalım...

borthe
10-03-2007, 23:37
hep birlikte ugrasalım ugrasmasına da bu soylenen burda kalıyo biz hala birşeyleri tek basımıza yapabilmiş değiliz.daha sorusu hala birinin cıkıp haydi arkadaslar demesini bekliyoruz.işin garip tarafı bunu dyen kişiye de kafayı yemiş muamelesi yapıyoruz.pazartesi ilk yapacagım iş dilekceyi hazırlamak ve nereye vereceğimi ogrenmek olacak.bu sorun sadece benim sorunum olarak kalsın istemiyorum sonucta biliyorum ki bi kişinin sıkayeti yetmeyecek ve otobus sorunu golbasında kalanlar için bile sorun olabiliyor.bu konuda sizden oldugu kadar tanıdıgım tanımadıgım herkesten yardım isticem.

MaSKuLiN
11-03-2007, 00:41
arkadaşlar ben otobüsçülerin kendisiyle konuştum bu konuyu 2 Nisan itibariyle belediyeyle bunların sözleşmesi doluyormuş ve yenilemeyi düşünmüyorlarmış çünkü belediye izin vermiyormuş.. yani Büyükşehir Belediyesinin EGO otobüsleri %80 Nisan ayından itibaren çalışacak ama yogunlugu saatleri nedir onları bilemiyorum tabi... siz bir dilekçe hazırlamayı düşündüyseniz aynı metni buradan yayınlayın biz de yollayalım.. ne kadar ses o kadar yankı demektir..

kolay gelsin

borthe
14-03-2007, 00:15
evet nisan ayında golbası hattındaki yeşil otobusler yani paralı otobuslerin hepsi kaldırılacakmıs.ama henuz kesin değil.dilekce konusuna gelince bir tanıdıktan rica ettik dilekce hazırlanıyor..hazır oldugunda buraya da koyucam nisanda bi değişiklik olmazsa dilekceleri vermemiz daha uygun olur sanırım.

MaSKuLiN
14-03-2007, 00:29
olur hep beraber dilekçeleri aynı gün bile yollayabiliriz.. bu arada dilekçe konusu ne kadar erken olursa o kadar iyi olur.

borthe
14-03-2007, 21:01
dilekcenin içeriğiyle ilgili hersey hazır ama hangi kuruma hitaben ve tam olarak adının resmi olarak nasıl gectiğini ogrenmeye calısıyoruz.hazır oldugunda sanıyorum EGO ya teslim edicez ve bu konuyla ilgili bizim fakultede okuyan bi arkadasımızın annesi yardım ediyor.eksik bişiler olmaması için ona yazdırıyoruz...ilgililere duyrulurrr :)

borthe
20-03-2007, 01:42
arkadaşlar bu dilekçe bir ornek.uzerinde değişiklik yaparak yada eklenmesi gereken seyleri de yazarak teslim edebilirsiniz.ama daha once de dediğim gibi nisan ayında bir değişiklik olmazsa bu dilekceleri vermekten yanayım.bu arada unutmadan dilekceyi hazırlamakta yardım eden anıla tşk ederim.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
EGO OTOBÜS İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE
ANKARA

Gazi Üniversitesi Gölbaşı Kampüsü içersinde bulunan Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi 1.sınıf öğrencisiyim.

Okuluma gitmek için Büyükşehir Belediyesine ait Yeşil Otobüslere binmek zorundayım.

Ancak bu otobüslerden :
1) Zamanında hareket etmemeleri,
2) Sabahları ve akşam üzerleri haddinden fazla yolcu almaları,
3) Otobüslerin yetersizliği, bakımsızlığı ve
4) Otobüs şoförlerinin vatandaşlarla sürekli tartışma halinde olmaları nedeniyle sağlıklı ve güvenli bir şekilde yolculuk yapamaz hale geldik.

Bu durumdan bir vatandaş olarak ŞİKAYETÇİYİM.

Yukarıda arzettiğim nedenlerden dolayı bahse konu OTOBÜSLERİN SEFERLERİNİN İPTAL EDİLEREK BELEDİYE OTOBÜSLERİNİN SEFERE KONULMASI SURETİYLE BENİM VE BENİM DURUMUMDA OLAN TÜM VATANDAŞLARIN MADDİ VE MANEVİ MAĞDURİYETLERİNİN EN KISA ZAMANDA GİDERİLMESİNİ;

Saygılarımla Müsaadelerinize arzederim.

MeLanChOLy
21-03-2007, 10:43
Dilekçe iyi, gerçekten bu otobüsler çok kirli oturup kolumuzu kenara yaslamaktan korkuyoruz geçen bindim en arkadaya kolumu arkaya attım sonra çektim baktım ki hep toz olmuş, koltuklar desen zaten tarihi eser

metin
22-03-2007, 16:52
bu gece saat 22:00'da Melih GÖKÇEK TGRT'e çıkacağı programda bu konuyla ilgili gerekli açıklamaları yapacak galiba.. Yeşil otobüslerin kaldırılarak yerine belediye otobüslerinin gelmesi, tabi yeterli sefer sayılarıyla, sayısı artan gölbaşı öğrencilerinin mağduriyetini giderecektir sanırım.. Bu dilekçeyi hazırlayan arkadaşlara çok teşekkürler.. Melih GÖKÇEK, olumsuz bir karar açıklarsa bu dilekçeyi hepimiz vermeliyiz..