PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : organizasyonlar...

setar
20-10-2006, 17:40
Fakültemizde gezi, partiler, grup halinde gezmeler, bir yere gidip oturmalar tarzında gibi organizasyonlar yapıldığını hiç karşılaşamadım. Fakültemiz için önemli bir sorundur bence. Düşünüyorum da acaba öğrencilerimizin asosyalliğinden mi kaynaklanıyor veya öğrenciler arasında cok önemli problemler mi var. Niye bu tür organizasyonlar olmuyor acaba düşüncelerinizi yazar mısınız arkadaşlar...Bunu çözmek için neler yapmalıyız...

cimcimemine
21-10-2006, 21:10
gezi,parti ya da benzeri etkinliklerin yapılamayışının ilk nedeni insanların birbirlerine bakış açılarındaki farklılıklar yani çoğu insanın bir diğeriyle ortak noktası yok diğer bir nedeni her şeyin prosedüre takılıyor olması izin almak çok zor...
bide organizasyon sorunu var tabi...

setar
21-10-2006, 21:14
bir ortak nokta bulamaz mıyız? hepimiz bu ülkenin insanıyız aramızdaki farklılıklar nelerdir? bu farlılıklar çok mu önemli birleştirecek bir yöntem bulamaz mıyız? prosedür ne demek biz istedğimiz sürece istedğimizi gerçekleştirebiliriz. kimse buna engel olamayacaktır kanaatindeyim...

cimcimemine
21-10-2006, 21:20
ya bu işi sadece arkadaşlar arasında yapacaksanız sorun yok ama okul çapında yani daha büyük kitlelere hitap eden organizasyonlar için çeşitli yerlerden izin almak gerek...ortak nokta konusunda yorum yapamıyorum çoğunluğun aynı havayı teneffüs ediyor olmanın dışında ortak bir noktaları yok...

metin
30-10-2006, 02:03
bakış açısı birbirinden farklı olan insanların bulunduğu yerlerde gelişim olur, tabi bu farklı bakış açılarının hepsinin ifade edilmesi suretiyle. her fikrin karşı fikre saygı duyması gerekir. biz eğer bu kadar farklılıkla gelişim yaşayamıyorsak biraz kendimize dönüp bakmamız lazım.

üniversite ortamlarında öğrenciler bunu yapamıyorsa idare bunu teşvik etmelidir ama bizim idaremizin hali ortada. bugün gezi için izin almaya kalksak bizden habersiz yapın derler. bu nasıl bir zihniyettir bilmiyorum

melek
04-11-2006, 11:39
arkadaşlar ortak noktadan bahsetmişini çok güzel bi soruna değinmişsiniz bence ortak noktalarımız olsa bile düşünce ayrılıkları okuldaki siyaset farklı düşüncelere saygısızlık konuları ortak noktaları bulmamıza çok büyük engel oluyor önce zihinlerimizi ve kişiliğimizi geliştirmeliyiz ki birbirimize saygı duymayı öğrenelim ve eğitime siyaset karıştırmayalım...

MeLanChOLy
04-11-2006, 11:41
evet eğitime siyaset karıştımı artık o işten hayır gelmez.. bak bu siteyi zaten o amaçla kurduk.. siyasetsiz bir eğitim amacımız, baktık gerçekte olmuyor bari buraya siyaseti karıştırmayalım, kendimizi burada geliştirelim.

melek
04-11-2006, 11:44
çok güzel yaptınız ama siz de çok çektiniz baskılar tehditler filan ama her şartta türkiye de eğitime siyaset karıştırılıyor ve böyle de devam edecek bence eğer bu konuda bir şey yapılırsa harika bi sistem olur bu konuda çok fazla düşüncelerim var ama açıklamanın doğru olmadığını düşünüyorum şimdi siyaset karıştırılsın diyenler ayaklanmasın....

MeLanChOLy
04-11-2006, 11:48
evet düşüncelerine katılıyorum.. bu duzeni hepimiz el birliğiyle düzeltecez insallah bakalım artık.

Niyazi
04-11-2006, 12:30
İyi düşünceler gerçekten..Tabi ki önce bu tür organizasyonların kapsamı ne olacak yani kimler nasıl katılabilecek bunları belirlemek gerek arkadaşlar değil mi? Bu konuda birlikte hareket ederek bir karara varıp gerekli adımları yine birlikte atmak daha mantıklı bence..Hemen şöyle bir düşünce oluşmasın işte admin arkadaşlar uğraşmak istemiyor gibisinden...Bir organizasyon yapılacaksa herkesin rolü olmalı yani bir fikri olmalı en azından..Çünkü daha önce de okul dışında bu tür girişimlere ortak oldum ama sonuç olarak bazı kişiler tarafından eleştirildi ya da beğenilmedi..
Ben bu tür rahatsızlıkların yaşanmasını istemiyorum..Birileri bir organizasyona katılacaksa ondan hoşnut kalmalı..Umarım sizler de bu konuda kendinize düşen hassasiyeti gösterirsiniz..Şimdiden teşekkürler... ;)

gdiner
05-12-2006, 21:31
arkadaşlar bizim fakultede kurulumuş her şey eğitimle güzel olacak adlı bir derneğimiz vardır. Bu dernek adı altında geziler yapabiliriz

MeLanChOLy
05-12-2006, 22:09
Böyle bir dernek var mı ilk kez senden duyuyorum desem.. bizi biraz bilgilendirsen..

rapsom
07-12-2006, 00:07
Ne yazık ki okulumuzda yeterli sayıda topluluk yok. Olanlar da fazla etkin değiller. Bu eski zihniyetin etkisidir.

Öğrencilerin kendilerini geliştirmesinin bir şartı topluluklardır. Topluluk kurulması için yönetimin teşviği gereklidir. Bu konuda yönetimin ne yazık ki hiçbir hareketi yok.

gdiner
09-12-2006, 14:27
Arkadşlar biz derneği muhasebe 3 sınıfından 14 kişi ile kırduk. ancak dekan hanımdan izin alınamadığı için okula duyuru yapamadık.

çikin
27-01-2008, 02:12
sana katılıyorum bencede yabu tür organizasyonlar yapılmalı
geçen yıllarda bu tür organizasyonlar yapılıyordu ama artık yapılmıyor bu tür organizasyonlar aslında zor değil iyi bir planlamayla yapılabilir biraz üstünde yoğunlaşmak lazım ama ilk önce bu işe bi kalkışılmalı bence başlamak yolun yarısıdır
olması gerekir zaten gölbaşı
konumu itibarıyla çok iyi biyerde değil ulaşmada zorluk yaşanıyor
değişik faaliyetler düzenlenerek
eğlenceli hale getirilebilir ama dekenlığında bu konuda desdek vermesi gerekir ama bazen bu sağlanamıyor maalesef belki iyi bi organizasyonla bu sorunda çözülebilir..:-\

renas
27-01-2008, 19:05
hiç sanmam o fakültede bir organizasyon sansürlere takılır arkadaşım bu konuda o kadar umutlu olma ama herkese hitap eden güzel bir organizasyon için herşey denenmeli yinede dirençli olmalı insan herşeye rağmen..

GoKH@N
28-01-2008, 00:55
Ben de hiç sanmıyorum... Geçen sene siteden bi tanışma için bile gelen üye olmadı geleceğim diyen çoookkk olmasına rağmen sadece adminler geldii. Kötü bir izlenimdi ama inşallah daha geniş kapsamlı ve daha güzel aktiviteler düzenleriz. ;) ;)

renas
28-01-2008, 00:58
sadece adminler demişsin ama bende oradaydım.. ve söylediklerine birebir tanık oldum ve üzüldüm.. ve sanki herşey sadece internette paylaşılıyo izlenimi yarattı bende o gün..

bursalı
28-01-2008, 01:49
bence okul açılınca yeniden denenebilir ttef üyeleri tanışma toplantısı.sonuçta burda birlikte çok zaman geçiriyoruz sizler merak etmiyomusunuz forumda kimlerle konuştuğunuzu...ttef büyüdü ve büyümeyede devam ediyor bence geçen seneki gibi hüsranla sonuçlanmaz herkese uygun bi yerde ve saatte yapılırsa...yani kalbim geçen seneki gibi olmayacağından yana ;)

ceyhanerk1985
30-01-2008, 13:49
Ankara'ya dönüşte düşünebiliriz bu konuyu, ikinci dönem başlasın bakalım hele... ama geçen seneki gibi herkes buraya geleceğim deyimte sonradan gelmezlik yaparsa varyaaa...

adore_2206
30-01-2008, 15:31
en azından geçen seneden fazla bir ben varım yetmez mi?:):):)

GoKH@N
31-01-2008, 00:35
Ankara'ya dönüşte düşünebiliriz bu konuyu, ikinci dönem başlasın bakalım hele... ama geçen seneki gibi herkes buraya geleceğim deyimte sonradan gelmezlik yaparsa varyaaa...

Hıhh ceyhan gerisini getiriyorum sözününnn müsadenle tabiii ;D
...varyaaaaa siteden de hayattan da banlarım.!!! ;D ;D ;D

Dili yananlardan birisi de ben olduğum için ceyhana yardım ederim banlama işleminde ;) ;D ;D

birce
31-01-2008, 22:56
arkadaşlar konulara çok katılmasamda bende takip ediyorum siteyi.ewet katılımlar çok güzel.yeri gelmişken hepinize teşekkür ederim:).bizim okulda organizasyonmu;)olursa güzel olur amaaaaa bilmiyorum işte.söylenmsi gerekenleri arkadaşlar söylemiş zaten. tanışma,görüşme olayına gelince.zaman ve yer belli olsun bende gelirimmmm:rolleyes: