Orijinalini görmek için tıklayınız : Biz Düşünüyoruz.. Birlikte Uygulayayım.
MeLanChOLy
30-10-2006, 18:17
Arkadaşlar Forumumuza Bir Bölüm Açmayı Düşünüyoruz..
Nasıl bir bölüm?
Röportaj Bölümü Açmayı Düşünüyoruz..
Ne işe Yarayacak bu Bölüm?
Bu bölümü şu amaçla kullanacağız; Her hafta bir üyemiz ile site hakkında bir konuşma yapacağız.. ve kişinin görüşlerini röportaj bölümüne atacağız.. görüşmeyi admin arkadaşlar yapacaktır.. bu görüşme sohbet odası yoluyla veya uygun olursa msn ile yapılacak.. ve bu şekilde herkes sorulan sorulara cevap verip, daha iyiye gitmek için bizlere yardım edecek..
Peki Sadece Üyelerle mi Röportaj Yapılacak?
Tabiki Hayır.. Okul hocalarıyla da Güncel veya Okulu İlgilendiren Konularda Röportajlarımız Yapılacak ve Onların Görüşleride Buraya Yazılacaktır.. Sizde Bu şekilde Bilgileneceksiniz..
RÖPORTAJI ADMİN ARKADAŞLARIN YANISIRA KENDİNE GÜVENEN MODERATÖR ARKADAŞLAR İLE ÜYELERİMİZDEN HERHANGİ BİRİNİZ YAPABİLİRSİNİZ.. NE DİYORSUNUZ BU İŞE SİZCE DE UYGUNMU...
UYGUN GÖRÜLMEZSE YAPMAYACAĞIZ..
bence yapılsın sorulacak olan soruları admine istek yapabilecekmiyiz ....
Evet böle bir uygulama faydalı olur bence de. Destekliyorum...
bence de çok iyi olur özellikle dekanla yaparsanız daha ii olur
Benim de eklemek istediğim bir şey var.
Okul yönetimine veya hocalarımıza sormak istediğiniz sorularınız, iletmek istediğiniz önerileriniz varsa bunları da dile getirin. biz de onlara soralım. bu sayede hocalarla daha güzel bir paylaşımımız olur sanıyorum.
Röportaj olayına desteklerinizi bekliyoruz.
MeLanChOLy
31-10-2006, 04:51
Röportajı Sizlerde Yapabilirsiniz.. Sorularıda Birlikte belirleriz.. özellikle bütün öğrencileri ilgilendiren konular üzerinde durabiliriz.. veya hocaların ilgi alanlarına göre sorular yöneltebiliriz.. önce röportaj konusunu kesin bir karara bağlayalım, gerisi kolay gibi.
Hocalara sorulacak sorular ve öğrencilere sorulacak sorular diye 2 kategoride soru hazırlanmalı öncelikle kaba taslak. Daha sonra kişiye göre ilaveler ve çıkartmalar yapılabilir. Bu soruların içerikleri de çok çeşitli olabilir. Okuldan, internete, gündemden, magazine kadar her soru hazırlanabilir bence.
MeLanChOLy
31-10-2006, 14:26
Evet Soruları birlikte hazırlarız artık.. Herkesin görüşü olsun ki burada net bir şey ortaya çıksın.
Evet güzel bir uygulama olacağa benziyor..Tabi ki uygun şartlar oluşturulduğu takdirde iyi sonuçlar doğuracağına inanıyorum...
Tabi ki böyle buraya evet, güzel olur, katılıyorum vs vs gibi kalıp cümlelerden öteye geçmeliyiz..
Yani direk fikir üreterek konuyu hayata sokma anlamında yani faaliyete geçmek anlamında desteklerimizi esirgemeyelim..Şimdiden teşekkürler..Kolay gelsin..
benden de tam destek. bencede çok güzel olur... hatta ilk röportajı hemen bu hafta yapalım... gönüllü olabilirim ::)
de_li_kan
01-11-2006, 13:26
ya arkadaşlar sitenizi ikigündür keşvettim ve çok güzel şeylerle karşılaştım röportaj fikride çok güzel bencede olsun artı çokta yararlı olacagını düşünüyorum... >:D >:Dve sizi canı gönülden alkışlıyorum....
MeLanChOLy
02-11-2006, 04:34
Hep birlikte Başaracağız Bu işi Tabi, Herkesin Görüşünü Söylemesi Gerekiyor.. TTEF'liler neredesiniz.
ttef liler vizelere çalışıyor. 1 hafta kapsama alanı dışındayız :)
MeLanChOLy
03-11-2006, 17:53
Evet Vize Haftasından Yoğun Bir Şekilde Çalışmalarımız Devam Edecek.. Şuan Tehlikeli Hafta :)
de_li_kan
15-11-2006, 11:21
iki hafta geçti ama kimseden çıt yok bu işi bi sonuçlandıralım arkadaşlar hadi ama ..durmakla yol
bitmez.. :)
evet başlayalım hadii :) ya vizeler bitti de bizim Eriman hocamız var onun derdi bitmez. onla uğraştık dosya verdik geri dönmezse iidir...
MeLanChOLy
29-11-2006, 06:37
Başlayalım ilk röportajı kim yapacak ve kiminle yapacak .. Dekanımız ile Röportaj yapabilecek gönüllü aranıyor :)
röportajı ben yapacam arkadaşlar. sema arkadaşımla birlikte bu işi yapmak istiyorum.
tabi o da kabul ederse.. sema ne diyorsun bu işe. var mısın
Tamam varım :)
detaylı bilgi istiorum metin...
olur konuşuruz bu konuyu hep birlikte.. ben sana ulaşırım..
Bu çok güzel olur. Hocalar da bize düşüncelerini daha rahat ulaştırabilirler. Sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum. Elinizi çabuk tutun lütfen.
YAVUZESEF
18-12-2006, 15:50
süper bir fikir tebrik ediyorum MeLanChOLy >:D >:D >:D
mustafaeker
18-12-2006, 16:32
>:D >:D >:D >:Dbendende tebrik olsun.. >:D >:D >:D
mustafaeker
18-12-2006, 18:26
forumda anket bölümü yok galiba .....anket bölümü açarsanız süper olur........ ;) ;)
forumda anket bölümü yok galiba .....anket bölümü açarsanız süper olur........ ;) ;)
zaman zaman çeşitli konularda anketler yer alıyor.. ayrıca ana sayfada belli aralıklarla yenilenen anketler yer alıyor..
agrilimurat
15-02-2007, 15:06
Bence de çok uygun birşey olmasını canı gönülden istiyorum yardıma ihtiyacanız varsa yardım da edebilirim arkadaşlar
ya cok gec okudum ama dekanla gorusmenın sonucu neoldu cok merak ettıımm :-* bılgılendırırsenız sewınırım... ;)
bencede ii bi fikir.. sonucu geö olsada merakla beklıorum ;)
Ne oldu arkadaşlar vizelerden bu zamana görüşemedinizmi hala dekan hanımla
görüşemedik arkadaşlar.. bazı problemler çıktı. dekan hanımla görüşemedik..
umarım ilerki zamanlarda bu olayı gerçekleştirebeliriz..
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.