PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Okulda el ilanı dağıtabilecek üyeler aranıyor...

MeLanChOLy
12-11-2006, 01:47
Arkadaşlar Salı ve Çarşamba Reklam Dağıtmayı Düşünüyoruz.. Biz Elimizden Geleni Yapacağız.. Mümkünse Sizlerde Bize Okulda yardım etseniz.. Kendi Sınıfınıza Reklamları Siz dağıtsanız..

Arkadaşlar hepimiz reklamın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu konuda sizden yardım istiyoruz biz el ilanlarını hazırlayıp gönüllü arkadaşlara el ilanlarını verceğiz. Bu konuda herhangi bir admine özel mesaj çekebilirsiniz Şimdi fakültedeki tüm sınıfları yazalım bu hafta sonu kimin hangi sınıfa ilan dağıtacağını belirleyelim.
Pazartesi akşamına kadar lütfen bir sınıfta olsa adınızı listeye yazdırın.

Büro Yönetimi 1. sınıf =
Büro Yönetimi 2. sınıf= Kr@L, Omeryildiz
Büro Yönetimi 3. sınıf= Angel84
Büro Yönetimi 4. sınıf=

Muhasebe 1. sınıf A= Nejat
Muhasebe 1. sınıf B= Nejat
Muhasebe 2. sınıf A= Veysel
Muhasebe 2. sınıf B= Veysel
Muhasebe 3. sınıf A= Metin
Muhasebe 3. sınıf B= Metin
Muhasebe 4. sınıf A= MeLanChOLy
Muhasebe 4. sınıf B= Nejat

Muhasebe 2. öğretim= Nejat

Konaklama 1. sınıf=
Konaklama 2. sınıf=
Konaklama 3. sınıf=
Konaklama 4. sınıf=

Seyahat 1. sınıf= Serdar
Seyahat 2. sınıf= Serdar
Seyahat 3. sınıf= Serdar
Seyahat 4. sınıf= Serdar

Pazarlama 1. sınıf=

nejat
12-11-2006, 02:07
Evet arkadaşlar hepinizin yardınımını bekliyoruz 1 veya 2 sınıf bile olsa lütfen yardımcı olalım çünkü site hepimizin eğer ilan dağıtmak istediğiniz sınıfı daha önce başka biri seçmiş olsa bile bize bildirin biz bir ayarlama yaparız.

Teşekürler

nejat
12-11-2006, 17:09
Arkadaşlar kimse bu konuda yardımcı olmacak mı?

MeLanChOLy
12-11-2006, 21:46
angel, kr@l omeryildiz bu arkadaşlar yardım edebileceklerini bildirdiler ekledim yukarıdaki listeye..

Yardım edecek başka arkadaş yok mu?

nejat
13-11-2006, 13:39
Muhasebe 2-A ve muhasebe 2-B ye veysel arkadaşımız dağıtacak

Eğer sayahat bölümünden kimse ilan dağıtmak için gönüllü olmazsa serdar arkadaşımız dağıtacak ilanları.

Konaklamadan gönüllü arkadaşlar bekliyoruz...

MaSKuLiN
14-11-2006, 22:32
hocam ilanlar dağıtılmadı sanırm ben hareket göremedım bı durummu oldu

MeLanChOLy
14-11-2006, 22:46
Evet Fotokopileri yetiştiremedik :) Neyseki Nejat çekti fotokopileri yarın ben olmayacam galiba misafir geldi bir durum var merkeze gitmem gerekiyor .. Nejat ve diğer arkadaşlar dağıtacak insallah.. Sizlerde yardımcı olursanız seviniriz. Teşekkürler