PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Stajyer Moderatör ve Moderatör Alımı DUYURUSU!!!

MeLanChOLy
21-11-2006, 18:56
Merhaba Arkadaşlar;

Sitemiz Günden Güne Büyümekte. ve Bu Büyüme Beraberinde Bazı Sorunları ve Sorumlulukları Getirmektedir.

Yazılan Mesajları, Eklenen Resimleri Kontrol Etme İhtiyacı Duyuyoruz.. Bu yüzden Bölümlere Yönetici Yani Moderatör Ataması Yapacağız.. Tabi Atayacağımız Moderatörler Atandığı Bölümle Gerçekten İlgilenecek ve Hakkını verecek. Önceden Eklenen Moderatörlerden Görevlerini Yerine getirmeyenler Silinecektir..

Moderatör Olmak için Şartlarımız var. Tabi Moderatör Olmanın İlk Koşulu Stajyer Moderatörlük.. Yani Kişi Önce Stajyer Moderatör Olacak.. Konuyla ilgilendiği Görülürse, Moderatörlüğe Yükseltilecektir.. Nedir Bu Şartlar?

1. Stajyer Moderatör Olmak İstediği Kısımda 75 ve Site Genelinde 100 Mesajı Bulmuş Olması Gerekir.. Tabi Bu Mesajlar Teşekkürler, Katılıyorum ve Sadece Gülücüklerden Oluşuyorsa Stajyer Moderatörlük İsteği Kabul Edilmeyecektir.. Stajyer Moderatörlük Yapmak isteyen, ilgilendiği bölüme Yeni Konular Kazandırmak ve Yazılan Konulara Açık ve Net Cevap vermek Zorundadır..

2. Stajyer Moderatör İlgilendiği Konuda Siyasi , Küfür , Başkasını Rencide Edecek Mesaj ve Resimlerle Karşılaştığı Zaman Bu Resimleri ve Yazıları Düzeltmek veya Silmek Zorundadır..

3. Stajyer Moderatör Hiç Bir zaman Siyasi Konulara Giremez.. Küfürlü Yazı Yazamaz, Başkasını Rencide edici Sözler Kullanamaz.. Kullandığı gibi Diğer Normal Üyeler Gibi Siteden Süresiz Uzaklaştırılır..

4. Stajyer Moderatör Siteye Yasadışı Sitelerin Yazılarını, Yasal Olmayan Programları, Hack Programlarını, Craks'ları v.s Atamaz ve Barındıramaz.

5. Gösteriş İçin Yetki Almak İsteyen Lütfen Söylemesin.. Arkadaşım, Kardeşim Kim olursa Olsun İlgilenmeyecekse Benden Moderatörlük Talebinde Bulunmasın..

6. Stajyer Moderatör Öyle Kafasına Göre Konu Silemez ve Değiştiremez..

7. Stajyer Moderatör Konuyla İlgilendiği Takdirde ve Mesajları 200'ü Buldumu [Tabi Siteye Bir Şeyler Katan Mesajlar] Moderatör İsteğinde Bulunabilir.. Gerekli Görüldüğü Zaman Siz Söylemeseniz Bile Adminler Tarafından Eklenecektir..

MODERATÖR ALIMLARINI : MeLanChOLy - Nejat ve Metin Yapmaktadır..

MaSKuLiN
21-11-2006, 21:04
hocam bence de en iyisini yapmıssınız tebrik ediyorum zaten moderatör adam girip gezip cıkıyorsa o zaten androit gibi biseydir bence.. neyse ben kendime bakayım size kolay gelsin.

MeLanChOLy
21-11-2006, 21:07
Yetkili Arkadaşlar Görevini Yapsa Birde ilgilenecek arkadaşlar bulduk mu forumumuz çok güzel olur.. Yoksa yetki alıp girmeyen olursa o zaman forumun anlamı kalmaz, burada bir kazancımız yok sadece birbirimize destek olmak için çalışıyoruz..

GoKH@N
18-12-2006, 15:00
Zaten en büyük kazanç da o olsa gerek... Birbirimizi desteklediğimiz zaman her şey beraberinde gelir... Saygılar... Bu arada 1. sınıfım. Siteyi yeni keşfettim artık bu sitede beni moderatör olarak görebilirsiniz... ;D ;D

metin
20-12-2006, 21:58
moderatör olmak isteyen arkadaşlar, moderatörlük tabiki siteye olan katkılara göre olur ve bu iş süreklilik ister. bunu bilirseniz ve gereklerini yerine getirirseniz admin arkadaşların da içi rahat olur..
bu site hepimizin ve hep birlikte burayı ayakta tutup büyütmemiz gerekiyor.. hepinize çok teşekkürler..

mehmetduzel
20-12-2006, 23:42
abicim MODERATÖRLÜK için talibim ama mesaj sayım yetersiz, bu süre ne kadarla sınırlı yani mesaj yazmak içinde mesaj yazmak istemiyorum anlıcanız. Bilgi verirsenin sevinirim

metin
21-12-2006, 00:19
moderatörlük, moderatör adayının siteye yaptığı katkılara bağlıdır.. yani ne kadar konu açmış, ne kadar paylaşım yapmış, ne kadar fikir belirtmiş, ne kadar aktif olmuş, ne kadar mesaj yazmış, vb... bu kriterleri yerine getirmiş kişi isterse moderetörlük verilir.. siz daha siteye yeni üye oldunuz, moderatörlük için acele etmeyin.. şimdilik sadece paylaşım yapmaya çalışın.. yeterliliğinizi sağladığınız taktirde moderatörlük teklifi sen başvurmadan da bizim tarafımızdan gelir sana.. ayrıca moderatörlükle ilgili gerekli açıklamalar, bu konunun en başında da yazıyor.. ordan da bakabilirsin.. umarım keyifli vakit geçirir ve geçirtirsin..

mehmetduzel
21-12-2006, 00:34
Ek bilgi için teşekkür ediyorum kardeşim iyi gaceler bu arada sunuda belirtmek isterim forumda seviyeye verdiğiniz özenden dolayı tebrik ederim.

nejat
21-12-2006, 02:15
Teşekürler

Burada seviye olmak zorunda çünkü hepimiz üniversiteliyiz. Cevap kısa oldu ama net oldu ;D

MeLanChOLy
21-12-2006, 13:06
merhaba arkadaşlar, mesaj sayısı kısmını geçelim istediğiniz kısımda etkin iseniz hangi bölümde moderatör olmak istiyorsanız bize bildirin biz size cevap veririz.

nuray
06-01-2007, 11:08
slm arkadaşlar ben sizden çok giriyorum ttef e moderatörlük benim hakkım neyse byyyyyyyyy >|< ;D >:D >:D >:D :P

MeLanChOLy
06-01-2007, 12:13
nuray şaka yapmışsın :) moderatörlük verilseydi sen 50 . kişilerden olurdun çünkü benden bile daha çok girenler var :)

mustafaeker
06-01-2007, 12:29
şaka yapmış yaw...ben bile baş vurmuyorum.......daha...... :P :P :P :P >|< >|<

capoeira_aqua
12-02-2007, 01:25
moderatör olmak istıyorum ...

MeLanChOLy
12-02-2007, 01:52
TAMAM olursun tabi olmak istediğin yeri özel mesajda bildirirsen yazabiliriz mesaj sayında iyi sayılırı.. son günlerde zaten benden daha çok giriyon :)

capoeira_aqua
12-02-2007, 02:53
timams hemencik bi bölüm seciyim...;)

agrilimurat
15-02-2007, 15:03
slm nejat ve metin arkadaşlar ben Stajyer Moderatör olmak istiyorum ama msj sayım henüz 100 değil çünkü yeni üyeyim ama bu işi kıvırabilirim zaten hemen hemen hergün online oluyorum... cvp için şimdiden tşk ederim arkadaşlar

MeLanChOLy
15-02-2007, 17:19
Mesajlarını kontrol et bence, Bence Sen konu aç hemde baya, faydalı olduğun belli olur o zaman eklenirsin merak etme

agrilimurat
10-03-2007, 14:13
tşk ederim mehmet