Orijinalini görmek için tıklayınız : OKUL ÇOK SOĞUK DEĞİL Mİ ?
arkadaşlar yaklaşık 2 aydan beri okulda kaloriferler yanmıyor farkında mısınız? üşümüyor musunuz okulda ? ben bu iki ay içinde bir sürü hastalık sahibi oldum ve okulda ders dinleyemez hale geldim hatta devamsızlıktan kalıcam sanırım neden kimse sesini çıkarmıyor bu durumun sadece ben mi farkındayım neden kör sağır dilsiz gibi davranıyoruz nedne bu kadar duyarsızız başka bi okulda olsaydı şu durum inanın ki seslerini duyurmak için elinden geleni yapardı ben dekanla görüştüm ancak çoğunluk olamadığımız için sorunlarımıza çözüm bulamıyoruz
[color=red][b]LÜTFEN DUYARLI OLALIM..............[/
MeLanChOLy
01-12-2006, 14:49
Evet Bende Farkındayım.. o gün emine orhaner hocaya dedik.. yanacak falan dedi.. Bende pek okula gitmiyorum.. Duyarlı olmak gerekiyor
ya koca yaz geçti kimse bişey yapmadı okula kış kapıya dayandı kalorifer tamiri çıktı ne bu yaa okul mu yoksa balıkların istiflendiği buzhane mi anlayamadım nolur sesimizi duyuralım....
Melekcim donuyoruz gerçekten okulda. Kat kat çorap giyinsem de ayaklarım buz gibi oluo yanlışlıkla biri ayağıma bazsa çatır çutur kırılcak bi gün diye korkuyorum.
nightmare
01-12-2006, 21:19
sanırım artık bu bölümü kapatsak iyi olur.çünkü kaloriferlerimiz yanmaya başladı.bir de kış gelmeden tavandaki çatlaklıklar onarılsa çok iyi olacak.ilgili hocalarımızdan ricamız.teşekkürler.
nightmare heralde sen okula pek sık gelmiyorsun okulda hala kaloriferler yanmıyor istersen bi uğra da bak biz kendi kendimize uydurmuyoruz ya da mesajımız çoğalsın diye yazmıyoruz 8) öle bi izlenim yaratmışsın (bu arda bu konuyu daha dün açtım )
ceyhanerk1985
03-12-2006, 03:11
Evet Arkadaşlar daha önce okul baya soğuktu ama Cuma gününden itibaren kaloriferler yanmaya başladı... >:D
nightmare
03-12-2006, 17:46
galiba sen okula pek uğramıyorsun kardeşim.sanırım beni destekleyen bi arkadaş çıktı. 8)
MeLanChOLy
04-12-2006, 03:42
Bu arada kalorifer yanıyor şu an ... :)
ya bi düşünceyi dile getiremiyoruz yani ille muhalefet olacaksınız ne alıp veremediğiniz varsa herkesin düşüncesi kendine yanmıyordu dile getireyim dedim olayı büyüttünüz de büyüttünüz zaten ben isteklerimi dekanın dersinde dile geitrmekteyim bunu da burda duyurmak istemiştim herkes söylerse daha iyi olur demiştim ama yanlış yapmışım özür dilerim herkesten bundan sonra sorunları dile getirmem zaten dikkat ettiyseniz okulun sorunlarıyla ilgili çoğu başlığın sahibi benim ama beni de kaybettiniz ......
Arkadaşım sana katılıyorum. Ben pek okula uğramıyorum onun için yanıp yanmadığını bilmiyorum ama pazartesi günü özel öğretimde konu anlatmak için okula geldim sınıf çok soğuktu. Emine hocanın anlatacağı şeyler vardı ve üşüdüğü için dersi erken bitirdi.
MeLanChOLy
06-12-2006, 04:50
Evet başta da belirttiğim gibi Okul kaloriferleri yanmıyor.. millet soğuktan donuyor.. hastalık yayılıyor okulda .. grip olcak insanlar.
nightmare
06-12-2006, 19:50
arkadaşlar karışmak istemiyorum(tekrardan) ama okulda kaloriferler yanıyor.tartışmak niyetinde değilim.gerçek olan bu.bi zahmet okula gidip kalorifere elinizi bi koyun.sanırım bi kaç arızası war.sönüp tekrardan yanabilir.rutin şeyler bunlar.ayrıca iyiki de böyle bi bölümü açtınız,yoksa nasıl birlik olabilecektik bu konuda.teşekkürler. >:D
sorunların dile getirilmesi, tartışılması içindir bütün gayretimiz. herkes gördüğü sorunu burda dile getirebilir. hiçbir üye hiçbir üyeyi bir sorunu dile getirdi diye eleştiremez. sorunların çözülmüş olması elbette ki sevindiricidir..
üyelerden ricam, birbirimize karşı kullandığımız kelimeler ve eleştiriler biraz daha saygı kuralları çerçevesinde olsun.
ben melek arkadaşımı destekliyorum ve şimdiye kadar yaptığı büyük katkıların devamını bekliyorum...
nightmare sadece okulda bir kaçtane kalorifer yanıyor bundan hocalarda şikayetçi hocaların bile çoğunun odasının kaloriferi yanımıyormuş bildiğim kadarıyla kalorifer sisteminde değişikliğe gidilmiş onun için tamirat devam ediyormuş bazıları bunun için çalışmıyormuş ...
MeLanChOLy
07-12-2006, 17:48
nightmare arkadaşım konu sana saçma geliyorsa görüş bildirmek zorunda değilsin sadece okur geçersin.. bırakta arkadaşlar görüşlerini isteklerini yazsın galiba o da onların hakkı.
evet katılıyorum sana melancholy ya birde bu konu saçma değil bizim derslere giren hocalarda aynı sorunu yakınıyor yani...
nightmare
07-12-2006, 21:15
metin arkadaşım.ben kimseye karşı saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum.Sanırım yazılan yazılar kişilerce farklı algılanıyor.Amacım bu değil.Sonuçta hepimiz bu okulu paylaşıyoruz.Sorunlar hepimizin.Aynı görüşteyim sizlerle.konu git gide değişeceğe benziyor.Siteye saygılar.teşekkür ederim.
konuyu saptıran ve başka yönlere kaydıran sensin kardeşim biz ne diyorsak sen muhalefet olmak adına mesajlar yazıyorsun ve konu istemeden de olsa amacından sapıyor madem ki amacımız sorunları dile getirmek madem ki ortada bir sorun var bunu dile getirdik üzerine muhalefet olmanı gerektirecek bir durum değil yani bu...saygılarımla...
MeLanChOLy
08-12-2006, 06:01
Konu sapar veya başka bir şey olur.. Ben şahsen şunu yaparım.. konuya bakarım konu beni ilgilendirmiyorsa ve hoşuma gitmiyorsa okurum veya hiç okumam başka mesajlara bakarım başka konulara bakarım. bana ilginç gelen başkalarına ilginç gelmez, başkalarına ilginç gelen bana ilginç gelmez. Tüm mesele bu. bu sitede Kurallar Dahilinde Her konu uzayabilir tartışılabilir Sonuç bulunmasa bile..
ya aslında bo konuyu çözmek çok basit okula giden arkadaşlar zaten biliyordur da kaloriferlerin yanından geçerken bir bakın yanıyormu yoksa yanmıyormu anfilerde kilere bakın bir çoğu yanmıyor ...
nightmare
09-12-2006, 15:21
ben de zaten gidin bakın yanıyomu yoksa yanmıyomu dedim.ben baktığımda hepsi yanıyodu.olay bu...yoksa yanmayan bişey için sırf yanıyo da denmez yani.yanmıyosa sanki bunu ben yapmışım gibi üzerime gelinmesi beni bu siteden de soğuttu.belki bişey kaybetmediniz ama.kazanacağınız şeyler olabilirdi.saygılarımla.
senin yaklaşım şeklin iyi değildi o nedenle üstüne gelinmiş gibi hissettin biz bu sitede nelerle karşılaştık ama yılmadık yeri geldi bizim de üstümüze çok gelindi biz de adminlere üyeliğimizi silin dedik ama hala burdayız sorunlarımıza çözüm bulmak sesimizi duyurmak için burdayız öyle kolay yılmak yok
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
Ah canım benim ya çok kırılmış meleğim :)
valla bugün okula gittim yanmıodu kalorifer ya da bizim girdiğimiz sınıflarda yanmıo nedense. Ortada yalan yok. Bize öle denk gelio olabilir. Bu kadar hararetlenmeyin arkadaşlar. Relax :)
mehmetduzel
13-12-2006, 03:12
arkadasım gerçekten okula girdigimizde kapalı alan etkisiyle sıcak geliyor bazı amfilerde ise montlarla oturuyoruz mecburen sonrada arada veya ders bitgiminde dışarı çıktıgımızda durum daha vahim oluyor. Bu konuda bayanlar bizlerden daha hassas oldukları için hak veriyorum. Bugünderste elektrikli soba yanıyodu valla. hadi saglıcakla kalın
ya okulda sadece bir kaç tane kaalorifer yanıyo. oda her zaman degil. ve ben iki haftadır çok kötü hastayım okula gittiğimde dahada artıyo. eğer sınav günleride böyle olursa hiç iyi olmaz.. sınava montla atkıtla girecek halimiz yok..inşallah en kısa zamanda yaparlar yoksa.. bilemiyorum yanii
Arkadaşlar bu sorunu ben de farkettim yani kaloriferler bi yanıp bi sönüyo. Ama yanmadığı zamanlar sanki daha fazla gibi... Dışardan donmuş bi şekilde geliyorum kalorifere elimi koymamla çekmem bir oluyo...Kalorifer kendini ısıtamıyo ;D
lanet olsun ki böle iğrenç b okuulda okuyoruz kış günü kaloriferler yanmıyo sınavlarda üşüyerek soru cevaplamaya çalışıyoruz dolayısıyle notlar yerlere düştü ortalama düştü hepsi okul soğuk olduğundan okula gidememiz yüzünden kahretsin >:(
üzülme melek.. elbet birgün biter bu okul..
Ne ortalaması ben kalıorum kaç dersten ama bu başarısızlığı soğuklara maal etmek tamamiyle haklı deil. Tabiki payı var. Ya radyolarda falan geçmiş gazi üni. gölbaşı kampüsünde kaloriferler yanmıo diye. Türkiye duydu artık okulumuzun rezilliğini. Okulda 1 gün kaloriferlerin yanmaması bile aslında büyük bir olay ama biz birlik olamıyoruz ki ses getirelim.
MeLanChOLy
29-01-2007, 01:31
Okulda ne sağlam ki? kalorifer çalışmıyor, gelip 3 4 ay için boş boş kart çıkarıyorlar, hocaların bazıları sınav kağıtlarını okumuyor, bazıları vize ile finali birlikte okuyup kalmamıza neden oluyor, yani yok yok bizim okulda..
ceyhanerk1985
21-02-2007, 18:13
Arkadaşlar kaloriferler yanıyor artık... kimseler üşümeyecekkk ;D ;D
şimdi de abarttılar diye düsünüyorum ben. dışarısı yazdan kalma bi gün olmasına ragmen kaloriferler cayır cayır yanıyoo kışın yakmadıklarını mı yakıyolarr acep ;D ;D ;D
evet bencede bizde arkadaşlarla bugün aynı konuyu konuşuyorduk okulda kışın yakmadılar yazdan kalma hava var ama kaloriferler yanıyor ...
akademisyen
25-09-2007, 02:08
evet arkdaşım sana kesinlikle katılıyorum fakültemiz çok soğuk ama bu soğukluk kaloriferlerden kaynaklanmıyor. sorun antisosyal öğrencilerimizden kaynaklanıyor ve bu beni fazlasıyla üşütmeye yetiyor. >:D
arkadaşlar bizim okulun potansiyel sorunu bu ben 4 sene orda okudum o kaloriferlerin doğru düzgün yandığını pek görmedim ya arızalı ya yakıt yok ya hava yapıyor falan filan yaz gününde de aksine cayır cayır yanıyor malesef böyle....
lanet olsun ki böle iğrenç b okuulda okuyoruz kış günü kaloriferler yanmıyo sınavlarda üşüyerek soru cevaplamaya çalışıyoruz dolayısıyle notlar yerlere düştü ortalama düştü hepsi okul soğuk olduğundan okula gidememiz yüzünden kahretsin
Bu kadarı da biraz abartı olmadımı. :)
Esra_1453
15-10-2007, 20:17
mrb arkadaşlar kimse bu konuyla ilgilenmedi galiba bu yılda yakmadılar bugün okulda donduk ay hemen yakmaya başlasalar iyi olur bu konuya acil tarafından bi el atsanız ii olur yetkililere duyrulur
sessizçığlık
15-10-2007, 21:16
okul soğuk soğuk olunca derslere konsantre olamıyoruz ve derslerden geçemiyoruz geçemeyince sonrakisene zorlanıyoruz ertesi sene onca ders yine soğuk ve yine hazin sonuç ve bu yıllarca tekrar eder sonuç olarak olkul bitmez yani okulun soğuk olması ileriye dönük kötü sonuçlar oluştrabilir
özetlemek gerekirse okulun sıcak bir ortam olmadı gerekir...
naughty girl
15-10-2007, 23:05
yooo okul sıcaktı bugün, dışarı o kadar soğuk olmasına ragmen, hakları yemeyin çalışanların aaa...
slm melek dedıklerını şiddetle desteklıyorum ve bende suan okulun bu halınden dolayı bana verdıgı hastalıklla cebelleşiyorum ;D
pekı hava soguk olsaydı okul sıcak dıyebılecekmıydın ;D
akademisyen
19-10-2007, 18:22
yönetimin pasifliginden kaynaklanıyor hep bunlar ya. aglamayana mama yok bu da böyle bi şey. eminim başka fakultelerde böyle problemler yaşanmıyordur.
naughty girl
19-10-2007, 19:23
eren benim gittiğim gün hava buz gibiydi....okulun içine girince cehenneme düştüm sandım(içerideki sıcaktan)... tabii sabahın köründe büyük anfilerde derse giriyosan soguk havada , o anfilerinde hemen ısınmasını bekleme...
slm naughty girl ya illa ki dogru tabı buyuk sınıflar hemen ısınımıyor. ama bunu ayarlamakta yonetımın elınde neysekı sımdılık havalar ıyı. ha bırde belkıde ben hasta oldugum ıcın bana oyle geldı bılmıyorum :(
buğulu gözler
12-12-2008, 16:45
Arkadaşlar bu konunun yeniden gündeme gelbilmesi ihtimaliyle fakültemizin süregelen sorunlarından birine açıklık getirmek istiyorum fakültemizin ısınma sorunun nedenlerinden biride devletimizce fakültemize yeter gördüğü ödenektir yıllık bütçeden belli bir miktar ödenek ayrılır üniversitelere, üniversitelerde bu doğrultuda kullanılır, o sene içinde kullanılması gerekir diğer bir seneye aktarılamaz, kullanılmayan ödenekte devlet bütçesine geri aktarılır ve fazla geldiği gerekçesiyle gelecek bütçede bir öncekine göre daha az ayrılır.
Ankara’nın kışı malum sıcak bölgelerden gelenlere zorlu, ayaz, soğuk ve uzun geçer, 2006-2007 yılı öğretim yılında fakültemiz yönetimi küresel ısınmayı ve mevsimlerin kaymasını göz ardı ederek ödeneğin yetmeyebileceği ihtimaliyle o zamanlar bu seneye göre soğuk olan ekim kasım aylarında kaloriferleri yakmayı lüzum görmeyerek diğer aylara saklamayı uygun bulmuş o aylarda kullanmışlardır, diğer aylarda da (Nisan) sıcaklığa rağmen ödeneğin tamamen kullanılması için kaloriferler yanmıştır ayrıca o senelerde öğrencilerin 1 hafta memleketine gittiği zamanlarda kalorifer cayır cayır yanmıştr ama okulda kimse yok :) birde anfiler- açık alanlar hariç tüm odalarda elektrikli katalitik var ve ilginç olanı bitanesinin kalorifere benziyor olmasıydı:)
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.