Orijinalini görmek için tıklayınız : ttef paneli
arkadaşlar salı günü mimar kemalettin salonunda bi panel var dersi olmayan arkadaşlar gelsinler ve aklımızdaki bütün soruları saygı çerçevesinde dile getirelim (atamalar vs...) ama sadece bi bölüme mi yönelik bilmiyorum katılsak ne kaybederiz ki ??
ttefliyiz
02-12-2006, 22:35
daha ayrıntılı bi bilgi verebilir misiniz? Panele kimler katılacak saat kaçta başlayacak? vs.
MaSKuLiN
02-12-2006, 22:38
salı günü Merkez Rektörlük binası Mimar Kemaleddin SAlonunda Saat 09:30 ile 12:00 arasında
"Ticaret Turizm Eğitiminde Yarım Asır" isimli bir panel düzenlenecektir.
ASO başkanımız
Değerli profesörlerimiz ve hocalarımız
ve diğer konuşmacılar ve sunucularla etkili bir panel olacağı kanısındayım
daha ayrıntılı bilgiyi gazi üniversitesi sitesinden de alabilrsiniz..
arkadaşlar bugün ki panelden bizim hakkımızda atamalarımız hakkımızda ne konuşuldu. hiçbirşey... çözümü oluşturacak insanlardan bir kısmı (en azından büyük bir kısmı) orada idi. ama sadece plaket, 3 saat süren bir açılış konuşması, teşekkürler vs..... "ya atamalar, ya biz ne olacağız" sorusu... havada kaldı hepsi... yani olşumlara açılmamız gerekiyormuşş.. hade ya onu bizde billiyoruz... ya da zaten teknik eğitimin veya mesleğe yönelik fakültelerin pek ataması yokmuş... hadi canım bunları bizde biliyoruz...
bizim öğrenmek istediğimiz ataması 200 ken 30 a düşmesi ve turizmin yada büronun birden düşmesinin sebebi ne ola? teknik eğitimin 15 yıldır ataması aynı zaten bu yeni bi olay değil. ama ya bizimki neden birden bu duruma geldi.... acaba yetkililer mi bişey yapmadı....
neyse konuşacak çok konu var ama neyse... kısacası bu panel öğrenciler adına bana hiçbirşey katmadı... kusura bakmayınnn...
MeLanChOLy
05-12-2006, 17:09
Zaten bu panelin faydalı olmayacağını düşündüğüm için gitmedim..
Çünkü bu panelin amacı belli Ticaret ve Turizem Eğitimini Övmek ama benim düşüncem övülecek bir tarafı yok.. açıkcası ben 4 Yıl sonra bir işe giremiyorsam hayatımı kurtaramıyorsam o eğitim eksik olsun, Binlerce üniversiteli boş geziyor. sadece yazık diyorum.
kesinlikle haklısın... ama işte oraya öğrencileri gitmek için teşvik( yada zorlama) ne kader etik... ben 1. sınıf arkadaşalardan duyuyorum burdan sınavda soru çıkacak demiş hocalar!!!!!!.... olacak iş değil.... ve gidince de hiçbir şey yok.. yazıklar olsun...
Merak ediyorum TTEF'in övünülecek neyi kalmış acaba??
Bence bu panelin asıl adı "TTEF'in ACI SONU" olmalıydı...
Bıraksınlar hocalaramız artık Türkiye'de tek fakülte vs gibi nutukları da geçsinler artık..
Zaten Gazi Üniversitesi anladığım kadarıyla öğrencilerinden çok kadrosuna hizmet ediyor..
Çünkü bana 4 yıl boyunca sosyal, kültür vs alanlarında hiç bir kazanım sağlamadı..
Arkadaşlar Gazi'den bişey beklemeyin çünkü Gazi bizler için değil kendi için var sadece...
arkadaşlar ben panele gittim ama pişman oldum. Çünkü öğrenci sorunlarının tartışılacağını zannettim veya verimli bi panal olur dedim ama hayal kırıklığına uğradım TTEF in geçmişi ve Türkiyede tek oluşu hangi kanunla kurulduğu gibi şeylerden bahsettiler >:(
MeLanChOLy
05-12-2006, 22:30
TTEF çok büyük ve büyük olduğu kadar eğitimi en küçük fakülte diye başlasaydı uygun olurdu :)
fakültemizde veya okulda öğrenci görüşlerine yeterince önem verilmiyor. öyle olsa bizimle ilgilenen çıkardı elbet ama şu anda öğrenciler ve yönetim arasında hiçbir ara kuruluş yok.. var dedikleri konseyler de formaliteden öteye gidemiyor..
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.