Orijinalini görmek için tıklayınız : anafor
20.12.2006 ve 21.12.2006 da konferans salonunda sergileyeceğimiz oyunumuza bütün arkadaşları davet ediyoruz.. TTEF olarak bizi yalnız bırakmazsınız umarım...
Bunu bizimle paylaştığın için teşekkürler..Ben mezunum ama diğer arkadaşların ilgi göstereceğine inanıyorum..
Canım benim. Yalnız kalmak nedemek salon dolup taşar ne diyosun :)
Tiyatroya sonsuz saygı ve destek
Şimdiden >:D
orda olucaz. hiç merak etme..
İnşallah orada olacağız yanlız saati belli ise saatini de verirsen daha çok kişinin katılacağına inanıyorum.
neseborekci
15-12-2006, 13:27
tabiki yanınızda olacagız. siz bize böyle güzel bır oyun ızleme şansı vermişsiniz. bizde bu sansı kaçırmayız. şimdiden tebrikler >:D
Panolara afişler asılır arkadaşlar ordan saat kaçta olduğunu takip edebilirsiniz.
sema nur'un dediği gibi şu an bi afiş hazırlıyoruz orda saati kesinleştiricez ama şimdilik 14:00 diye düşünüyoruz.. ilginizden dolayı şimdiden teşekkürler...
MeLanChOLy
15-12-2006, 16:46
Kadir var mı kadir :) Zaten gelmesek kadir bizi döver,
kambersiz düğün olur mu kadir tabiki var hiç görmediğiniz bir şekilde yine sahnede...
arkadaşlar oyunumuz çarşamba 13:00 perşembe 14:00 haberiniz ola...
bugün ilk oyunumuzu oynadık yarın da var kaçırmayın bu komediyi..
bugünkü oyun çok başarılıydı.. tiyatro anafor'un tüm oyuncularını ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.. uzun zamandır bu kadar gülmemiştik.. tebrikler ve teşekkürler..
mehmetduzel
21-12-2006, 00:21
Anafor topuluğunu en içten dileklerimle tebrik eder, bu tür aktivitelerin devamını dilerim kevser ve seren arkadasımı ayrıca sınıfım adına tebrik ederim.... >:D
ceyhanerk1985
21-12-2006, 00:40
Anafor, bugüngü oyun tek anlamıyla süperdi yaa.... >:D
Gülmekten çatladık... ;D
İkinci dönemde devamını bekliyoruzzzz....
MaSKuLiN
21-12-2006, 01:25
oyunu izlemek nasip olmadı ama bu kadar emek verilip siteye bile reklam atmak suretiyle seyirci toplamayı başaran özverili arkadaşları görünce oyunun kötü olduğunu düşünemiyorum..
yolunuz açık olsun darısı daha iyi ve büyük çaplı oyunlara..
Ben gidemedim hastalıktan. Özür diliyorum arkadaşlarımdan ve üzülüyorum.
MeLanChOLy
22-12-2006, 13:05
ben de gidemedim çalışıyorum artık iş yeri izin vermez tiyatroya bilirsiniz, ama insallah bir gün kısmet olur da izleriz, gerçi geçen sene izlemiştim, özellikle kadiri seyretmek isterdim :)
ceyhanerk1985
22-12-2006, 15:52
Arkadaşlar merak etmeyin ben iki günde sizin yerinize seyrediverdim ;D
Anafor'a teşekkürler....
kadir yıldırım
23-12-2006, 17:25
tiyatro seyircisiyle güzel.. >:Dgelen arkadaşlarım hepinizin ayağına sağlık..teşekkürler...umarım eğlendirebilmişizdir sizleri...salonu hiç boş bırakmayın haaa ;D
MeLanChOLy
23-12-2006, 17:49
OO Kadir beycim sizleri aramızda görmek ne şeref, valla gelecektim biliyorsun çalışıyorum ders için izin aldım, ünsal hoca ders yapmadı zaten dosyalar falan sonra maça gittik 4/b ihtiyarları yendi :)
ya kadir sen muhteşem bir insansın.. yani rolünü harika oynuyorsun.. umarım seni daha iyi yerlerde görürüz.. sen hakediyorsun bunu.. gerçi diğer oyuncu arkadaşlar yanlış anlamasın şimdi. herkes rölünü çok iyi oynuyordu.. ama siz de takdir edersiniz ki kadir bi başkadır.. :) :) >:D >:D
MeLanChOLy
23-12-2006, 17:54
gerçekten kadir süper oynuyor, aslında farkındamısınız kadir hayatını oynuyor, zaten gerçek hayatta da oyunculuğunu belli ediyor
kadir yıldırım
23-12-2006, 18:22
arkadaşlar tşk edrm..ancak şunu belirtmek isterim: oynadığım roller komik olmaya müsait rollerdi..tiyatrodaki birçok arkadaşım aynı rolleri oynasa yine çok eğlenirdiniz..
seninle ayhanın replikleri çok komikti kadir.. sen mezun olduktan sonra ayhan senin yerini doldurmaya çalışıcaktır, her ne kadar dolduramayacak olsa da onda da senin mayandan var biraz.. biraz piştikten sonra o da çok iyi olur bence.. ama sen bu işi iyi yapıyorsun..
ben ben beni beğenmediniz mi
ben ben beni beğenmediniz mi
kevser sen hangi roldeydin.. çoğumuz seni tanımıyoruz. en azından ben tanımıyorum.. rolünü söylersen sana da puan veririz.. (sanki biz tiyato uzmanıyız ya) :)
ben hem yönetmenim söylemesi ayıp:) hem de avukattım erkek kılığında hem de kadirin salak sevgilisini oynadım tamam hadi bana da not verin:)
umudun_türküsüyüm
04-01-2007, 11:04
Kevsercim sen zaten on numarasın... hepinizin kendinizce ayrı yetenekleri olduğunu söylemek mümkün. bence tiyatroda biraz da önemli olan dağıtılan rollerden kişinin en iyi yapabileceği rolü alması ve o rolle bütünleşmesi. kadir'in belki de yeteneğinin büyük ölçüde ön plana çıkmasını sağlayan etken bu, keza Kevser'in de. Ben de anafordan bir birey olarak tiyaroda emek sarfeden tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. >:D
fotoğrafımı bile koydum hala bişey demediniz ilginizden dolayı teşekkür ederim :(
hatırladım ben.. ya emin ol sen de çok güzel oynuyordun.. erkek gibi konuşman falan çok hoştu.. bi de o lakayt hareketler varya ikisi sen de çok güzel durmuştu.. sanırım başkası olsa öyle güzel olmazdı.. umarım sen de çok başarılı olursun.. >:D >:D >:D >:D
ceyhanerk1985
10-01-2007, 20:01
-Nasıl yani?
-Misaall yaniii....
Hatırladınınız mı bilmiyorum ama bu dialog çok hoştu yaa.... >:D >:Dhttp://img144.imageshack.us/img144/8753/88tl5.gif
oh be birilerine sesimi duyurabilmek çok güzel teşekkür ederim ::)
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.