PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : OKULDA YETERLİ BANK YOK!!!

melek
18-12-2006, 21:01
arkadaşlar finaller yaklaştı herkes aynı saatte sınava girecek saatlerce okulda sınav saati beklicez,orda burda oturacak yer arıcaz ama okulda yeterli bank yok farkında mısınız? ne fakülte içinde ne de dışında ki bu soğukta dışarıda oturamıyoruz, kantinde yeterli olmuyor bu sıkıntımızı dekanla görüşme yapıcağınız zaman sorabilir misiniz ben söyledim ama beni pek kale almadı sanırım artık bu sınav zamanı işkencesinden bıktım...

metin
20-12-2006, 01:42
evet. bu konu halledilmesi gereken öncelikli konulardan.. umarım yönetim çağrılarımıza kulak verir..

MaSKuLiN
20-12-2006, 01:51
yine millet rezil olacak.. olan öğrencilere zaten. kaloriferler de adam gibi yanmıyor telef olacaz şu gölbaşında vallaa..

MeLanChOLy
20-12-2006, 14:10
bu bank sorunu her sene var, bakıyorum öğrenciler sınav zamanları merdivenlerin altına bile sıralanıyorlar, bu durum hiç bir arkadaşın hoşuna gitmiyor ama kime söylüyoruz bunları, bizi duyan yok kiiii

melek
20-12-2006, 14:46
ya melancholy biz bu forum sitesin asıl hocalara reklam yapmalıyız bence sesimizi duymaları için sorunlarımıza çözüm bulmaları için ilk önce de dekan hanıma ne dersin ?

metin
20-12-2006, 22:01
arkadaşlar sitemizde okulun sorunlarıyla ilgili tartışmalar olduğunda ve eksikler belirtildiğinde, gerekli yerlere e-mail gönderiyoruz gelip sorunları öğrencilerin ağızlarından duysunlar ama sanırım idareciler bu konuyla fazla ilgilenmiyorlar.. umarım daha duyarlı olurlar..

mehmetduzel
20-12-2006, 23:37
haklısınız be abi bi laboratuvar var Allah sizi inandırsın morg gibi yaa Mustafa hoca sagolsun elektrik sobası topluyo milletten, tabi amfilerde cabası hakkaten forumu hocalardan takip eden yok galiba..

MeLanChOLy
21-12-2006, 12:53
okula yeteri kadar reklam yapmaya çzalışıyoruz ama nedense hep engelleniyoruz, hocaların bazıları giriyor gizli gizli okuyor ama sadece okumakla kalıyor,

slave_zero
12-02-2007, 23:26
ewet okulda bank yok ama yeterince it var >:(.. ne dir bu abi her 50 metre de bi köpek geziyor.. kapıdaki güvenliklerden bi tim kursunlar toplasınlar bu hayvanları.. yanlışlıkla üzerlerine falan bascam ciyak ciyak ötecekler hayvancıklar.( bu arada kızlarda çok korkuyi ısırcaklar diye :P).. bu konu bank kadar ciddi bence ;D

GoKH@N
12-02-2007, 23:49
evet ya bu köpekler konusunda bi çözüm bulunmalı. Onların ne işi var kampüsün içinde !! Zaten köpek fobim var :(

melek
22-02-2007, 17:07
arkadaşlar köpekler konusunda dekanla konuşmuştuk okulun etrafında bi köpek yetiştiricisi varmış sanırım o nedenle öleymiş okulun hali ama toplattılar diye biliyorum sölemiştik bu konuyu dekan hanıma

GoKH@N
22-02-2007, 23:10
Bazen görüyom ben köpekleriii. Ama uzun zamandır hiç görünmüyo. Bu iyi olmuş ya. Hem bakımsız oldukları için köpekler hem sağlık açısından hem görüntü açısından kötüydü yanii...

yaşar
23-02-2007, 16:11
toplatılması bencede mantıklı çünkü çoğu kişi köpeklerden korkuyor ve hiçte güzel görüntü oluşmuyor...

GoKH@N
26-02-2007, 01:07
Katılıyorum yaşar sana. Ve o köpeklerden korkanlardan biri de benim. Görünce tüylerim diken diken oluyo ya. ;D Köpeklerle küçüklükten bi anım var da o yüzden bu kadar korkuyorum...(açıklama gereği duydum... ;D ;D ;D)