Orijinalini görmek için tıklayınız : çevre düzeni(sizliği)
arkadaşlar fakültenin kimi bölümleri daha inşaa aşamasında buna diyecek bir şeyim yok ama bence fakültemizi ağaçlandırmalıyız yani daha fazla yeşil alan daha fazla oksijen...hem bi düşünsenize bu işe şimdiden başlasak en azından bikaç sene içinde gölgesinde oturup-ders aralarını daha keyifli bir şekilde geçireceğimiz-dinlenebileceğimiz ağaçlar diksek sizce de iyi olmaz mı...ben bikaç arkadaşımla bu konuyu konuşmuştum ve hocalarımıza da açmayı düşünüyoruz ama daha bi fırsat bulamadık...foruma üye olan hocalarımızın da görüşlerini bekliyorum tabi sizlerin de arkadaşlar...
gazi_university
20-01-2007, 16:14
TEMA Vakfı'na gönüllü kaydımı yaptırmak istiyorum. Ne yapmalıyım?
TEMA Vakfı'na internet üzerinden güvenli bir şekilde gönüllü kayıt olabilirsiniz.İnternet üzerinden gerekli bilgileri doldurup gönüllü kayıt olabilmek için lütfen tıklayınız. Internet üzerinden gönüllü kayıt olmak istemiyorsanız, 0212 283 78 16 numaralı telefondan Üyelik Birimi ile irtibata geçerek gerekli bilgileri alabilirsiniz. 25 yaşına gelindiğinde gönüllülük kaydını yenilemek gerekmektedir. 25 yaş üstü gönüllülük ömür boyudur.
Kaynak: http://www.tema.org.tr
MaSKuLiN
26-01-2007, 14:01
istediğin kadar ağaç dik bakan eden yok ki güya TEMA vakfından geldiler bi dünya tören yaptılar öğrencilere ağaç diktirdiler (bu zoraki değil isteyerek diktik biz o ağaçları) ama gel gör ki kaç tanesi hayattadır kimse ilgilenmiyor artık yapacak bişey yok
bence bu ağaçlandırma konusunda yetişmiş ağaçlar dikilmeli fidanlar değil fidan diktik ancak onlar büyüyene kadar biz çoktan okulu bitirmiş olacağız bence yetiştirilmiş ağaçlar dikilirse herkese faydalı olur..
Evet yetişmiş ağaç çok daha iyi olur bizim için... Bi de çevreyi bi şantiye alanı görünümünden kurtarsalar çok güzel olacak...
arkadaşlar sizlere katılıyorum kampüste ağaç yok bende bi kaç hocamıza söyledim madem öyle dikin dedi eger böyle bişey olursa bende agaç dikme konusunda yardım ederim.yeterki okul bitmeden kampüs yeşillensin.ben ve benim gibi arkadaşlar o ağaçların gölgesinde oturamasa bile bizden sonrakiler otursun dimi :) haydi o zaman el ele verelimde bişiler yapalım
fidan dikmek artık bizim sorunumuzu çözmez ki.. yetişmiş ağaçlar yerlerinden sökülüp kampüsümüze yerleştirilmeli ve sonrasında da bakımları yapılmalı ki o ağaçlar kurumasın.. bir yerlere baskı yapacaksanız ya da istekte bulunacaksanız bu yönde şeyler söylemelisiniz bence.. zira bunun daha çok faydasını görürüz...
söylediğiniz o kadar kolay bişi değil.yani fakulteden yardım edebilecek bir çok öğrenci bulabiliriz ama maddi kaynak sağlamak o kadar kolay olmayacaktır.bir yere yetişmiş ağaç dikmek masraflı bir iş ve bunu universite yetkililerine kabul ettirmek de ayrı bir dert.ama bunun için bir fırsat verilirse elimizden ne geliyorsa yaparız..
arkadaşlar istemişken en iyisini isteyin yönetimden.. evet, masraflı bir iş olduğunu kabul ediyorum ama diğer taraftan bunun yararlarını hocalara yeterince anlatabilirsek belki bunu kabul ettirebiliriz.. ne kadar güzel olur değil mi...
siz 12'ye nişan alın.. 11'i vursanız bile aldığınız puan 10'dan daha yüksek olacaktır..
hedeflerimizi niye küçük tutalım ki!!!
ceyhanerk1985
28-03-2007, 01:12
http://img255.imageshack.us/img255/7674/tev1la8.jpg
Arkadaşlar bu fotoğraf geçen sene çekildi, hatırlarsınız belki, Tev'den ağaçlandırmak için gelmişlerdi ve fakültenin sağ tarafı boşluk alana öğrenciler tarafından fidanlar dikilmişti... Peki nerede bu Fidanlar?????? Bu sene geldik birde baktık ki üzerine kamyonlarla Kum yığınları dökülmüş... Fidanlar hep altta kaldı... belki bi 20-30 sene sonra birkaçı çıkar toprağın altından.... :(
arkadaşlar birşey yapılacaksa en mantıklısı yetişkin ağaç dikmek olur dikmekle kalmayıp onlara bakmak gerekir...
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.