Orijinalini görmek için tıklayınız : erasmus sistemi...(yardım..)
arkadaşlar erasmus sistemi yurtdışındaki anlaşmalı üniversitelerle karşılıklı olarak öğrenci değişimi sanırım...ve bu değişimde 3 ila 12 ay arasında yurtdışında okuma olanağına sahibiz...üniversitenin sitesinden baktığım kadarıyla diğer birçok fakültenin böyle bi şansı varken bizim yok gibi görünüyor yani ttef için böyle bi değişimden bahsedilmemiş...acaba yurtdışında eğitim görme şansımız yok mu bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirimm...
Arkadaşım tam bilmiyorum sizin cevabınızı ama.
Bizim fakülteyi herkes Türkiyede tek zanneder. Ama yanılıyorlar bizim fakülde dünyada tek. Yani dünyanın başka bir ülkesnde bizim fakülteye denk bir fakülte yok. Sizn sorunuzun cevabıda bu yüzden olabilir ;)
akademisyen
28-09-2007, 03:30
bak arkadaşım nejatın söyledikleri dogru. ama bi konuda yanılıyor. bizim fakultenin turizm işl. bölumu bu uygulamadan faydalanabiliyor. ama muhasebe öğretmenliigi için bu geçerli degil.
degişim olması iiçin birebir bölum olması gerekmiyor. mesala bize yakın olarak bir muhasebe bölumu olabilir. zaten başka bölumlerden giden ögrenciler o ulkedeki universitede aldıkları derslerin hepsi turkiyede yok. şu durumda ortak olan dersler kabul görur ortak olmayanlar ise yenide alınır.
sana tam olarak şunu söyleyeyim. bu uygulama bizim bölumde olmayabilir ama bu hiçbir zaman da olmayacagı anlamına gelmez. şayet talep olursa bu uygulamadan faydalanma şansımız olabilr. bunun için bölum koordinatöruyle iletişime geçmeni tavsiye ederim.
sevgler
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.