PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi Ders Hangi Derse Denk Geliyor

MeLanChOLy
07-02-2007, 10:54
Merhaba arkadaşlar, ya ben yazın portföy ve enflasyon muhasebesini üstten aldım bu dersler bu dönemin hangi derslerine denk geliyor bir bilgi verecek olaın var mı

Bıktırdılar artık neyi seçeceğimizi bilmiyorum gazinin sitesinde de bilgi verilmiyor herşeyi bizden bekliyorlar ne biçim okul be

ankara2006
07-02-2007, 12:28
enflasyon muhasebesi yerine seçmeli ders alma

metin
07-02-2007, 22:44
ya arkadaşlar benim yazın aldığım bütün dersler kaldırılmış.. yatırım, enflasyon, portföy, denetim.. hepsi kaldırılmış bunların.. bilgisi olan varsa yazabilir mi..
gazi de bi açıklama yapmıyor.. ne iş bu yahu..

MeLanChOLy
08-02-2007, 02:50
Metin Enflasyon yerine seçmeli ders almıyorsun, portföy yerine galiba muhasebe gibi yeni bir ders açılmış, yatırım 3. sınıf dersi olmuş onu seçmiyorsun.. Denetim ise kalkmamış o var zaten muhasebe denetimi diye onu da seçmiyorsun, ben veli hoca ile konuştum bana dedi ki siz dersleri seçin, okul deneyimi mezuniyet projesi gibi dersleri seçin onun dışında diğer dersleride seçip onay verin, danışmanların 20 gün içinde değiştirme hakları var onların yanına gelip düzeltebilirsiniz, bende seçtim öyle yaptım.. ama yinede Fakülte sitesinde açıklama olmalıydı, sistemi değişirler haber vermezler, üstüne haber vermeyi bırak ne yapacağımızı bile söylemezler, çok kötü bir durum bence..

ilkgül
08-02-2007, 15:25
Arkadaşlar ders programları belli oldu mu?

MeLanChOLy
08-02-2007, 15:51
Evet ders programı belli oldu ders programı için TIKLAYIN (http://www.ttef.gazi.edu.tr/fakulte/dersprogrami.pdf) Dikkat bilgisayarınızda Adobe Reader veya Akrobat Reader Bulunmalı