Orijinalini görmek için tıklayınız : voleybol maçı
Arkadaşlar 26.03.2007 Pazartesi günü saat 12:30 da İ.İ.B.F. spor salonunda kız voleybol takımımızın maçı var. Hepinizin desteğini bekliyoruz. ;)
Ben mezunum istanbulda olcam o tarihte ama arkadaşlar gereken hassasiyeti gösterip destek olurlar umarım..
Şimdiden başarılar dilerim size... >:D
Teşekkürler... Herkesi maça bekliyoruz. Desteğe ihtiyacımız var çünkü...
Tamam ben de destek için duyururum sınıfta ve gelmeye çalışırım... Şimdiden başarılar... >:D
denizarık
06-03-2007, 18:17
konuşma leynn gelmicem işte senı:)
canım arkadasım kacar mı tabı kıde macta olucammm >|<
yencegınızden de emınım >:D
valla gelmeyi isterdim arkadaşlarla ama öpd dersi var devamsızlık sorunu var benim onun için size şimdiden başarılar yenersiniz umarım...
canım benim bende seni izlemeye gelceem... :P ama bak sadce seni izlicemm heheheheh çaprazım benimmm... alıcazz maçııı :)
sibelaltun
17-03-2007, 15:30
tabiki destek olmak isterim aksilik çıkmazsa o gün bende izlemeye gelenler arasında olucam
Bi de okulda da duyuralım ki destek ihtiyacınız fazlasıyla karşılansın ;D Zaten yeneceğiniz kesin... ;D >:D
arkadaşlar maç yrn herkesi bekliyoruz. tekrar hatılatmak istedim... bizim için önemli bi maç bu... :-* :-X
ben ders yuzunden maça gidemedim :( gidenler var mı aranızda :-* yani sonuc nedir bilen var mı??
arkadaslar macı 3-1 aldık :D :D:D
voleybol takımımızdaki herkesi kutlarım >:D
tesekkurederız ;D 25 nisanda da dier maçımız war... ona herkesi bekliyoruzzz ::)
inşallah kalabalık bi şekilde orda oluruz :)
takımımızı yürekten kutluyorum dersten dolayı gelemediğim için :( :(...
Takımımız haklı bir galibiyetle fakültemizi onurlandırdı. Teşekkürler arkadaşlar >:D >:D >:D
arkadaşlar önümüzdeki maça çok az kaldı.. 25 Nisan
hepinizi bekliyoruz ;)
:-[
arkadaslar macımızz çarşamba günü İ.İ.B.F' de hepinizi aramızda görmek isteriz... (Siz bıkıncaya kadar yazıcam sanırım :P )
işte son gün... yrn hemşirelik ile maçımız war. 12.30 da İ.İ.B.F'de... hepinizii bekliyoruzzz... >:D >:D >:D >:D >:D >:D
evet arkadaşlar maçımız yarın gelirseniz çok mutlu oluruz...
MeLanChOLy
24-04-2007, 19:47
Gelmek isterdim ama gelemiyorum malesef çünkü yarın işe gidiyorum :(
buraya gelemiyceni yazman yeterli... cok saol... diğer maçın tarihinin haberini de weririmm ;)
arkadaşlar pazartesi çok önemli bi maçımız war... burdan duyurup sizi dawet edicem ama biliyorum ki kimse gelmiycek hatta buraya kimse gelemeyeceğini yazmayacak :( gene de haberiniz olsun pazartesi 12.30 da Gazi Eğitim le maçımız war... hepinizi bekliyorz...
evet canım kimse gelmeyecek gelenlere çok teşekkür ederiz sağolsunlar bizi yalnız bırakmıyorlar ama malelsef gelenler hep aynı kişiler sonuçta okulu temsil ediyoruz ama kimsenin umrunda değil anlaşılan :(
MaSKuLiN
07-05-2007, 00:02
arkadaşlar gelmek isterim ama yarın sabah sunumum var. muhtemelen yetişemem. ama size çok çok başarılar diliyorum inşallah kazanırsınız. :)
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.