PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BaHar Şenliklerinde Doğru Dürüst Sanatçı İstiyoruz.. DUYARSIZ KALMAYIN

MeLanChOLy
02-03-2007, 15:58
Arkadaşlar Bahar şenliklerine 1,5 ay var.. Şimdiden çalışmalara başlamalı

Hepimizin bildiği gibi, bizim fakültede bahar şenliği adına bir şey yapılmıyor, sanatçı getirilmiyor hep basit gruplarla kandırılıyoruz...

belirleyeceğimiz bir sanatçıyı, kitlece dekanlığa bildirelim, bizde eğlenmek istiyoruz beeeeeeeeee duyun sesimi, destek verin tabi eğlenmek istiyorsanız, bir bahar şenliğini daha boş geçirmek istemiyorsanız, bir kere üniv okuyoruz okul bitti adam gibi bahar şenliği göremedik

Bahar şenliklerinde ODTÜ ve Ankara üniversitesine gidip onları izlemek istemiyoruz, bizde kendi okulumuzda gerçek bir şenlik istiyoruz

yaşar
02-03-2007, 16:19
evet aynen katılıyorum geçen yıl bekledik birşeyler olur diye ama pek fazla birşey olmadı diğer ünv gitmek zorunda kaldık...

MeLanChOLy
02-03-2007, 16:57
iştey diğer üniversitelere gitmek istemiyorsak ve okulda arkadaşlarımız ile eğlenmek istiyorsak bu sene bir sanatçı gelsin diyoruz... hepimiz destek verirsek talepte bulunursak olmayacak şey değil, yeter ki herkes istesin

serzeniş
02-03-2007, 20:51
arkadaşalr bizim bölüm için de talepte bulunabilir misiniz? bizimkiler ineklemekten düşünemiyorlar da..

mine
04-03-2007, 02:02
ya arkadaşlar bu sene bizler mezun olcaz bari gitmeden son kez bi güzel bahar şenliği yaşayalım dimi ama ne yapılması gerekiyorsa yapalım >:D

MeLanChOLy
04-03-2007, 02:54
Mine arkadaşım bizimde temennimiz o yönde, ama arkadaşlar destek vermeyi düşünürse, bizim düşündüğümüz bahar şenliği gerçekleşir, daha konuya yazı yazan bile yok :(

heliz
04-03-2007, 16:38
bende katılıyorum bu seneki şenlikler umarım güzel olur gereken ne ise yapalım çünkü bizler sesimizi çıkarmazsak değiştireceklerini sanmıyorum

sessizgemi
06-03-2007, 16:36
arkadaslar ben 1. sınıfım bu sene ilk defa bahar şenliklerine katılacam gazide ama duyduğum ve okuduklarıma gore pek güzel gecmio bende guzel bı şenlık yasamak isterım destekcınızım

sibelaltun
06-03-2007, 21:56
ankaralı namık gelmesin lütfennnnnn.... daha çok gençliğe hitap eden şarkıcılar gelsin... ben umuyorum ki bu sene çok güzel bir şenlik haftası yaşayacağızz

MaSKuLiN
06-03-2007, 22:01
ya yeter artık ben gölbaşında bahar şenliği dediler mi kaçacak delik arıyorum nedir bu arkadaş ayrıca admin arkadaşlarım biseyler yapalım da bu iş büyük kaynak ve sağlam tanıdıklar olmadan olmuyor ayrıca hepimiz toplanıp bi yerlere gitsek te birsey olduğu yok bi organizasyon çerçevesinde yapılmalı böyle şeyler..

hani esefle birlikte belki bi ihtimal biseyler yapılabilir bu sene yani birleştirilebilir ama bizim kendimizden haberimiz yok kendimizle bir araya gelip iş yapamıyoruz ki esef le bi iş yapalım...

yani demem o ki eski tas eski hamam herkes takılsın işte bi yere...

MeLanChOLy
06-03-2007, 22:22
merhaba arkadaşlar

büyük sanatçıları biliyorum öyle büyük bir meblağ olmadan gelebiliyorlar, hatta bazıları parasız bile geliyor yeter ki biz talepte bulunalım..

ama biz böyle düşünürsek kimseyi getiremeyiz diye düşünürsek bu iş baştan olmaz..
hepimiz birlik olacaz, dekanlığa başvuracağız talepte bulunacağız ki dekanlık bir şeyler yapsın ama yapmaz da :) bu konuyu uzun uzun tartışmak gerekiyor 1,5 ay var bahar şenliklerine ama şimdiden birşeyler yapılmalı bence.

GoKH@N
07-03-2007, 00:03
Tamam talepte bulunalım. Ben de desteklerim gerçi ben hiç daha bahar şenliği görmedim 1. sınıfım ama iyi bi bahar şenliği ile başlamak güzel olur. ;) Yazılanlara göre (ankaralı namık falan) pek de güzel geçmiyo galiba... Çok güzel olması için destek olabildiğim kadar destek olurum...

MeLanChOLy
07-03-2007, 18:06
Bakın arkadaşlar, okul talepte bulunursa baya iyi sanatçı getirebilir, okul talepte bulunmazsa mahalli sanatçı bile gelmez, arz talep meselesi bu

setar
10-03-2007, 11:39
Arkadaşlar, ben de size katılıyorum ama bu yönetimin birşey yapcağını zannetmyorum. Bir de bu işlyer bir iki kişi ile gitmekle olmaz. Toplu bir halde başvurulması gerekir.Gerekirse imza kampanyası düzenlensin. Abuk subuk gruplarla bahar şenlikleri olmaz!!!!!!!!!!!!!!!!
Adam gibi adam istiyoruz.

esraulu
12-03-2007, 00:36
bence de :)

renas
18-03-2007, 07:40
Sizlere bu durumun iyileştirilmesi için destek vereceğiz ama bu organizasyon kim tarafından ne zaman aleni olacak, yoksa sadece bu sorunu burda paylaşmaklamı yetineceğiz...

ozcanibik
19-03-2007, 15:15
tabiki ya bizim ne eksiğimiz var onlardan biz de kazanarak geldik az puan da almadık ki onlar bizden üstün olsunlar ddiiimiii ya inşalllah bu sene daha iyi olur

halimizduman
19-03-2007, 17:25
arkadaşlar bende 1.sınıfım daha görmedim şenlikleri ama ii olmuomuş desteklciniz seyehatten selamlar:)

carittus
21-05-2007, 18:52
evet şenlikler geldi geçti.. en hepsine katıldım ama bilkentin son gece açık hava partisi kadar hiç biri zevkli değildi.. yeni arkadaşlara duyurulur.. seneye o taraflarada gidebilirler şenlikler içn..

GoKH@N
04-06-2007, 14:37
Hacettepenin şenlikleri de görmeye değerdi...