PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TTEF.net 1. Yaşında.. 1. Yılını Sizlerle Kutluyor!!!

MeLanChOLy
12-04-2007, 01:40
Arkadaşlar Sitemiz 14 Nisan 2006 Tarihinde Yayın Hayatına Siz TTEF öğrencileri için başlamıştır..

Geçen 1 yıllık süre içinde iyi ve kötü anlarımız oldu. Eğitim amacıyla başlayan site Öğrenci Sorunlarıyla büyüyerek bu güne geldi. Genel olarak tek amacı oldu ve o amacını bundan sonraki zamanlarda da sürdürecektir. Eğitim amacı çerçevesinde sitemizde bizleri yalnız bırakmayan siz arkadaşlarımıza ve hocalarımıza Teşekkürlerimizi Borç biliriz.. Hep Beraber Nice Yıllara diyoruz..

GoKH@N
12-04-2007, 01:49
>:D >:D >:D Mutlu Yıllar TTEF.NET...

Sitenin 1 yılda 1000 üyeyi aşması çok başarılı ve güçlü bir site olduğunun göstegesidir... Sitemiz hepimizin ve hepimizin katkılarıyla daha nice yıllar ayakta kalacaktır... İyi ki varsı TTEF.NET ;D

bursalı
12-04-2007, 12:11
>:D >:DNİCE YILLARA TTEF.NET >:D >:D

Bu güzel sitenin daha nice yıllar devamlılığını diliyoruZ.ttef.net bize daha yıllarca lazım.tanımadıgımız arkadaşlarımızı bu site sayesinde tanıyoruz...OKULLA İLGİLİ HERŞEYDEN TTEF.NET SAYESİNDE HABERİMİZ OLUYOR. >:D >:D >:D

ttefforum
12-04-2007, 12:16
İyi ki Varsın TTEF

Ayrılıkları Ortadan Kaldıran, Arkadaşlık Ortamını Sağlayan Site..

mylove
12-04-2007, 12:18
Nice Yıllara TTEF

Bu site ile Nice Eğitim ve Eğlence Dolu Yıllara Diyorum

metin
12-04-2007, 13:24
Mutlu Yıllar ttef.net

Sitemizin birinci yılı dolarken aklıma kurulduğu ilk günler geliyor, hatta henüz kurulma aşamasındaki uğraşlarımız düşüncelerimiz geliyor..

Fakültemiz çok büyük bir potansiyele sahipti ve bu potansiyelin ne yazık ki, toprağın aldındaki define gibi, kimseye bir faydası olmuyordu.. Sosyal faaliyetleri düzenleyenler ve katılanlar hep aynı arkadaş grubuydu ve onların dışındakiler gün geçtikçe okuldan soğuyordu bu eğlenceden ve sosyallikten yana fukara okulumuzda.. Sitemiz geçen bir yılında çok fazla ve büyük katılımlı aktiviteler düzenleyemedi (bunun birçok nedeni var) hatta bunu daha kuruluş aşamasındayken bile tahmin edebiliyorduk ama en azından birşeylerin önünü açabileceğimize inanıyorduk. Bu inancımızın ve çabamızın boşa olmadığını şimdi görüyoruz ve meyvelerini hep birlikte yakında yemeye başlayacağız..

Sitemizin birinci yılını kutlarken tüm ttef öğrecileriyle çok sevinçli bir haberi paylaşmak istiyorum. Henüz kuruluş aşamasında olan bir topluluğun haberini vermek istiyorum.. Bir edebiyat topluluğu olan bu topluluk yapmak istediğimiz ama fırsat ve altyapı bulamadığımız birçok etkinliği bizlere sunacaktır.. Nasıl ki ttef öğrencileri olarak sizler sitemize sahip çıktınız ve buralara kadar getirdiniz, çok yakında kavuşacağımız topluluğumuza da desteklerinizi sunacağından hiç şüphemiz yoktur.. ttef.net'i büyüttüğümüz gibi topluluğumuzu da büyütmeliyiz ki fakültemizin yepyeni ve güleç bir çehresi olsun..

Bu güne kadar karşılaştığımız sorunlar ve yapmak istediğimiz birçok şeyi, yasal alt yapı yetersizliğinden dolayı yapamıyorduk ama topluluğumuz kurulduktan sonra bütün bunlar daha kolay olacaktır.. Topluluğun kurucu ve üye olan-olacak arkadaşlarla birlikte hareket edip fakültemize hareket ve eğlence getirmesi için hep beraber çalışalım..

Herşey daha güzel olacak...

yaşar
12-04-2007, 17:26
sitemize içten dileklerimle nice mutlu yıllara... >:D >:D >:D

http://img85.imageshack.us/img85/698/gsgy0.jpg (http://imageshack.us)

http://img263.imageshack.us/img263/5285/imageszt9.jpg (http://imageshack.us)

MaSKuLiN
12-04-2007, 17:42
hayırlı uğurlu olsun cümle üyelere. sitemizi daha iyi yerlerde de görmek ümidiyle ...

masal
12-04-2007, 17:45
amınnnnn >:D >:D >:D >:D :P

MeLanChOLy
12-04-2007, 17:46
siz arkadaşlar sayesinde, daha doğrusu el birliğiyle sitemiz en güzel yere gelecektir ve bu site TTEF var oldukça var olacaktır

yaşar
12-04-2007, 18:00
inşallah hepimiz var oldukca ttef de var olacak...ve daha iyi yerlerde olacaktır...

ozgee
13-04-2007, 12:08
ben daha dün ttef.net ten haberdar oldum iikide olmuşumm
nice yıllara ttef.net

seherd.
13-04-2007, 13:06
geçen yıl bu zamanlar bir arkadaşın tavsiyesiyle bakmıştım siteye... henüz 20-30 tane üye vardı. sonra bende herkese tavsiye etmeye başladım. uzun bir süre siteye giriş yapamadım ama bugün baktım da bu yoklukta 1032 üyeye ulaşmışız. bu sayı daha da artacaktır eminim. site yeni görünümüyle de göz alıcı 8) nice yıllara ttef... paylaşmak ve paylaşmayı öğretmek ne güzel... >:D >:D >:D >:D >:D >:D

MeLanChOLy
13-04-2007, 13:13
Evet 20 30 üyeyle başladık ve Arkadaşlarımızın ilgisi ve desteği sayesinde 1000 i geçtik umarım 10000 leri görür bu site..

GoKH@N
13-04-2007, 22:55
10000 ler çok yakın ya ;D site gün geçtikçe büyüyor. Bence o hedefe yakında ulaşırız... ;)

gdiner
14-04-2007, 01:42
nice 1000 li üyelere bu siteyi yapanların ellerine sağlık

sibelaltun
14-04-2007, 14:57
ttefimiz çok amaçlı çok güzel ve bağımlılık yapn bir site bence üye sayımızda umarım her geçen günnnn daha da artar. böyle bi site kurma fikrini düşünen arkadaşımızdan bugünlere gelmesine katkı sağlayan arkadaşlarımıza kadar herkese teşekkürü bir borç biliriz birlikte hep daha iyi daha güzel günler iyiki varsın TTEF....

MeLanChOLy
14-04-2007, 15:02
Düşüncelerin için teşekkürler cahil peri umarım herkes senin gibi düşünür.. Anasayfada bir anket açtık sitemiz içerik ve amaç bakımından nasıl diye , bilmiyorum bazıları çok kötü bulmuş amaç bakımından siteyi böyle olmadığına eminim sitenin. Ama her tür eleştiri ye açığız. Biz amacımız doğrultusunda sonsuza kadar sitemizi sürdüreceğiz insallah. Tabi siz bizle olduğunuz sürece.

ceyhanerk1985
15-04-2007, 18:31
Arkadaşlar hepberaber daha nice senelere inşallah... >:D
Bu siteyi daha yüksek seviyelere getireceğiz....

eftelya 25 dadaşe
19-06-2007, 17:55
nice mutlu yıllara TTEF