Orijinalini görmek için tıklayınız : TTEF.net'i Bırakıyorum
MeLanChOLy
06-05-2007, 02:59
Merhaba arkadaşlar
Sizinle çok iyi günlerim oldu.. Siteyi birlikte bu seviyeye getirdik ve sitemiz hep sizinle olacaktır. Fakat ben artık olmayacam, psikolojik ve diğer bazı nedenlerle siteyi siz arkadaşlara bırakıyorum. Site yöneticileri nejat ve metindir. Siteye teknik ve maddi yönden desteğimi sürdürecem fakat artık Sizlerle olamayacağım.. Üzgünüm :( :(
TTEF.net'li olmak bir ayrıcalıktır..
Sağlıklı ve mutlu günler dileğiyle...
en son gün salı günü ondan sonra yokum artık
yapma kardeşim sen gidersen kim gülecek buralarda güzel güzel yapma etme gel şu sorunlara bir çare üretmeye çalışalım ama gitme üzme bizi :'( :'( :'( :'( :'( :'(
ceyhanerk1985
06-05-2007, 03:08
Bu konuda ciddi olamazsın dimi MeLanChoLy????? 1 Nisan Filanda değil ama... yok yaa sensiz tadı çıkmaz bu sitenin...
MeLanChOLy
06-05-2007, 03:10
Kararlıyım arkadaşlar malesef.. Hayatımda herşeyi silmeye karar verdim resetliycem kendimi ama pc çalışır mı resetten sonra onu bilemem artık
ceyhanerk1985
06-05-2007, 03:18
Bence birdaha düşün, sorun ne bilmiyorum ama,,, sen gidersen ben kiminle sabahlayacağım bu sitede :)
MeLanChOLy ya hayırdır nereye... gitme bırakma bizi ;) ttef nete lazımsın sen :( :-* :-* :-*
yaa memooo yapmaa böle lütfeenn ben sorunlarını aşıcağını biliyorum bu güç var sen de yapacaksın daa. ben biliyorum şu an neler yaşadığını ama gerçekten düzelcek herşey yeter ki iste ve vazgeçmee sakın. sen neleri atlattın bunu mu atlatamayacaksın BEN SENSİZ Bİ TTEF İSTEMİYORUM....
MaSKuLiN
06-05-2007, 17:10
yarı yolda bırakmak istiyorsan sen bilirsin. yok öyle başlatıp bırakmak.
Çok kısa zaman oldu aranıza katılalı ama bu siteye ciddi anlamda emei gecen birisin.. bırakırsan da muhakkak önemli sebeplerin vardır çnK böle bi kararı almak kolay olmasa gerek.. Burdaki insanların sana ihtiyacı var :)
Kararına saygı duyuyoruz.
Mehmet siteye desteği teknik anlamda devam edecek. Umuyorumki en yakın zamanda siteye geri dönecektir. Mehmet gibi diğer 4. sınıflarda ben dahil siteye girişimiz azalacaktır onun için siz ttef liler arasından Genel Moderatorlere ve adminlere ihtiyacımız olacaktır. Sitenin yönetiicileri geçicidir ancak sitemiz daimidir. www.ttef.net tüm Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi öğrencilerinindir.
Son olarak Mehmetin kararı genel bir karardır yani sadece bizim site için değil kendi sitelerinide brakıyor. Ancak en kısa zamanda tekrar aramızda göreceğimizi umuyoruz.
MeLanChOLy
07-05-2007, 01:07
Evet nejat arkadaşımızın da dediği gibi bütün herşeyi bıraktım
3 4 Ay sonra Tekrar aranızda olabilirim insallah iyi bakın kendinize kavga etmeyin gelirim bak
arkadaşımızın kararına sydı duymamız gerekir bende gitme diyorum melancholy...
Melancholy sen bu sitenin hayat damarlarından birisin. Gitmeee...
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.