Orijinalini görmek için tıklayınız : Melancholy'E GİTME DİYORUZ!!!
Arkadaşlar biliyorsunuz sevgili adminimiz Melancholy son zamanlarda bizi bırakmaya karar vermiş durumda ve bunu hepimizle de paylaştı.. ama biz onun gitmesini istemiyoruz.. Melancholy'nin gitmesini istemeyenler olarak bu konuya mesaj yazalım ve sevgili adminimizi geri getirelim..
ilk olarak ben yazıyorum..
Melancholy gitme..
ikinci oşarak be yazayım melancholy gitme bu siteden gelen sese kulak ver diyorum...
ceyhanerk1985
07-05-2007, 10:52
Bende gitmee diyorumm :(
Ama şöylede birşey var sonuçta Melancholy ve diğer Admin arkadaşlar bu siteyi kurarken ve dahada önemlisi kurduktan sonra bu seviyeye getiresiye kadar ne zorluklar çekti azçok bizde biliyoruz... Bir kişi o kadar emeğine rağmen ayrılma kararı alıyorsa bu gerçekten zor olmalı... tabiki ilk başta sağlık geliyor, bunun için temennimiz en kısa zamanta mesajları ve katkılarıyla da tekrar aramıza dönmesi... Bizi fazla bekletme :)
Gitme Melancholy... Bizi bırakıp nereye böyle... :( Beraber yürüdük biz bu yollarda bırakmaaaa TTEF'i... :( :-*
Beraber yürüdük biz bu yollarda
Beraber ıslandık yağan yağmurda
Şimdi dinlediğim tüm şarkılarda
Bana herşey seni hatırlatıyor.. :-* :-*
MaSKuLiN
07-05-2007, 18:11
melancholy gitme yaw. senin olaylara farklı bakışın farklı yorumların ve tabi bilgisayar kurtluğu adına bilgilerinden nasıl istifade ederiz sonra..
Ben de kardesin olarak bu sitede kalmani istiyorum.
Melancholy gitme sen bu siteye, TTEF'e lazımsın... bizimle kal...
Geri gelecek sadece 2 aylığına internetten uzaklaşma kararı almış. İnternetin bir hastalık olduğunu düşünecek olursak bence 2 ay uzak kalsın iyi gelir. Ben yaklaşık 6 aydır uzak sayılırım. Bilgisayarımı bile sattım.
sanırım son sınıfmış... tabiki de kpss'ye falan çalışamıyordur kendisi için önemli bi karar... saygı duymaktan başka birşey yapamayız... ;) :-*
umudun_türküsüyüm
08-05-2007, 13:58
Ula Melancholy, niye bu insanları söyletiyorsun. Adamı hasta etme, dön işte >|<
umudun_türküsüyüm
08-05-2007, 13:59
sanırım son sınıfmış... tabiki de kpss'ye falan çalışamıyordur kendisi için önemli bi karar... saygı duymaktan başka birşey yapamayız... ;) :-*
Şişşş, orda dur bakalım, o kpss'yi aşmış bir insan. Onun derdi başka siz anlamazsınız. Ama ben onu geri getiririm siz merak etmeyin. Saygılar...
sana güveniyoruz.. onu geri getir..
umudun_türküsüyüm
08-05-2007, 20:04
sana güveniyoruz.. onu geri getir..
Metin, Melancholy şu an yanımda ve geri döndüğünü söylüyor... Hepimize hayırlı uğurlu olsun! >|<
hadi.. çok sevindim.. Melancholy çok mutlu olduk.. galiba sen de mutlu oldun bu geri dönüşe..
hoş geldin kardeşim..
immortal
09-05-2007, 14:17
biraz gec olacak ama ula melancholy yiğen halk seni istiyor daha fazla artislik yapma :P ama fazla da takıl ma önünde daha yürüyeceğin cok yol var eğer net in hastalık olduğuna kanaat getirmissen ve farkına varmıssan sende ona göre hareket edersin 8) ama bu günlere bir çok zorluklarla geldiniz bence başladığın hic bir işi yarım bırakma!!!
MeLanChOLy
09-05-2007, 15:14
Bırakmadım zaten sadece biraz dinlenme süresi istedim yine buradayım yeter yaw bu konuya yazı yazmayın gitmiyoz be ;D
İŞTE BU BİZİM ZAFERİMİZ...
BU MESAJA CEVAP YAZAN TÜM ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜRLER..
Mehmet canım kardeşim sen milletin nabzını ölçtün bence... bakalım beni ne kadar seviyorlar hesabı he ne dersin??? :) :) :) şaka bi yana sen hic biryere gidemezsin sen bıraksan bile o uçan parmakların bırakmaz. bu arada niye bırakıyodun onu da bilmiyorum doğrusu
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.