Orijinalini görmek için tıklayınız : ceyhanerk1985 admin olmuştur.
Sitemiz yöneticileri olarak ceyhanerk1985 i siteye katkılarından dolayı ve samimiyetinden dolayı yeni admin seçtik. Önümüzdeki hafta bir kaç değişiklik daha olacak sonuçta biz okulu bitirdik sayılır. ttef.net sitesinde kişiler gelip geçicidir ancak sitemiz devamlı olacaktır o yüzden siteyi yavaş yavaş alt sınıflara bırakmayı düşünüyoruz. Her şey TTEF için. Hayırlı olsun
ceyhanerk1985
04-06-2007, 22:33
Teşekkürler arkadaşlar, inşallah siteyi hepberaber daha iyi yerlere getireceğiz, bundan sonrada siteye katkılarım artarak devam edecek... Durmak yok....
MeLanChOLy
05-06-2007, 00:21
TTef.net Forum sayfalarında herkes hak ettiğini alır bundan hiç şüpheniz olmasın...
Kişi bulunduğu yetkiden daha fazlasını hak ediyorsa yetkisi artırılır..
Yetki Alıp ilgilenmiyorsa yetkisi düşürülür :) >|<
Şaka bir yana Ne ekerseniz onu biçersiniz..
Aramıza hoş geldin Ceyhan.
ceyhanerk1985
05-06-2007, 00:32
Teşekkürler Melancholy... Hoşbulduk...
ceyhaNet ewet ya bi baktım kızarmışınn... hehehe sewindim cidden hakediosun... :D :D :D
ttef sakinlerine hayırlı olsun >:D >:D >:D
sessizçığlık
05-06-2007, 14:05
tebrik ediyorum ceyhan paylaşımlarını bekliyoruz.... >:D
Esra_1453
06-06-2007, 16:11
ceyhan abi mi admin olmuş :o bi daha bu siteye giremem heralde yazık site kimlere kaldı :(
ceyhanerk1985
06-06-2007, 18:14
ceyhan abi mi admin olmuş :o bi daha bu siteye giremem heralde yazık site kimlere kaldı :(
Neden giremeyecekmişsin... Sen kendin girmez isen tabi orasını bilemem o senin tercihin, ama merak etme ben engellemem... :)
Ceyhan en değerli üyelerimizdendir tabi sizde öyle ancak ceyhan adminliği hak etmiştir :)
MaSKuLiN
07-06-2007, 17:29
hayırlı olsun umarım daha değişik platformlarda da kendisni görme fırsatımız olur. kim bilir belki kendi forum sitesini acar ilerde ha :)
ceyhanerk1985
07-06-2007, 17:35
Teşekkürler Maskulin, evet forumları seviyorum ama bu satten sonra kendime yeni bir forum kurmam yaa, daha dün geldik şu okula 4. sınıf olduk... sevineyimmi üzüleyimmi... :) :( zaman hızla geçiyor, okulda bittimi ondan sonra iş vb. olaylar girer araya... :(
MaSKuLiN
07-06-2007, 17:38
aa öyle deme ben nice insanlar tanıyorum forumlarda gezen 30 lu 40 lı yaşlarda
sen de öyle olursun merak etme :) ama bana sormayın ben anca girerim paylaşımımı yaparım gerisine karışmam helal hoş olsun vatana millete :)
sitemis hayırlıolsun... paylaşımların devamını bekliyoruz ceyhan...
sessizçığlık
08-06-2007, 04:04
YA SİZ ESRA_1453 ÜN KUSURUNA BAKMAYIN ÖĞRETEMEDİM GİTTİ FORUMDA NASIL DAVRANILACAĞINI
SİZ TAKMAYIN ONUN KÖTÜ MESAJLARINI
FORUM ÇOK GÜZEL, CEYHAN DA HAKETMİŞTİ ADMİNLİĞİ
sibelaltun
08-06-2007, 16:53
tabiki esranın kusuruna bakmayacağız ve kaalede almayacağız ceyhan bu site için en çok çalışan arkadaşlarımızdan bi tanesi görünen köy kılavuz istemez ayrıca adminliği hakettiğine inanıyorum tebrik ediyorum arkadaşımı başarıların paylaşımlarının devamını diliyorumm >:D
ceyhan kanka hayırlı olsun site dahada güzelleşir sen varsan forum
eftelya 25 dadaşe
19-06-2007, 01:00
hayırlı olsun ceyhan en çok hak edenlerdensin şüpesiz umarım bizde birgün admin oluruz >:D >:D >:D
Ceyhan hayırlı olsun... >:D >:D >:D Darısı başımıza ne diyelim ;D
ikbalguney
19-06-2007, 03:55
ceyhan siteye katkılara devam:) ama bu aralar pek görmeiyorum seni nerelerdesin bak tahtına el koycam bu gidişle ben bu aralar burdayım hep:)
ceyhanerk1985
19-06-2007, 17:18
Teşekkürler arkadaşlar... ikbal ben memleketteyim buradada evde net yok... nete girebilmem için başka yere gitmem gerekiyor onun için fazla giremiyorum... ama dönüşte hep sitede olurummm günün 24 saati kesintisiz....
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.