Orijinalini görmek için tıklayınız : mesleki eğitim de gelince gölbaşına sizce neler değişecek ????????
izmirlisükran
16-06-2007, 21:07
bence kiralar tavan yapacak :(
ayrıca gölbaşı daha çekilebilir bir yer olacak (tabi umarım)
izmirlisükran
16-06-2007, 21:13
işallah ;)
berkelyum
16-06-2007, 22:14
bence arkadaşlar cok şey değişecek özellikle gölbaşı gelişerek daha üst seviyelere cıkacak. ama özellikle okul içinde sorunlar baş gösterecek birde yanınmızdaki üniversite acılırsa gölbaşı umarım daha kötü olayların yaşandığı yer olmaz :(
olmaz olmaz işallah ;) ama kiraların tavanı da delip geçeceği kesin :(
izmirlisükran
17-06-2007, 11:33
gölbaşı halkı zaten şikayetçi ;) öğrenci deyince yaka silkiyo :-* artık bu raddeye getiren arkadaşlara ne denir bilmiyorum.... biraz hareketlere çeki düzen verilse sorun olmayacak... bide ev sahipleri bizi yolunacak kaz olarak görmekten vazgeçti mi isterse merkez kampüs gelsin bişi olmaz... en azından daha fazla aktivite olur... ::) çünkü gölbaşı böyle hiçççç çekilmiyor :(
zihniyet değişmedikten sonra gölbaşına kim ve ne gelirse gelsin aynı tas aynı hamam...
sana katılıyorum renas ama bunuda yapmak yine biz öğrencilerin elinde bence.gölbaşı merkezde dolaşırken sergilediğimiz davranışlar bizi yanlış anlamalarına neden olur.bizde gölbaşında ünv.li gibi davranmalıyız.ve biz öyle davranınca yanlış yaptıklarını yani biz öğrencileri yanlış tanıdıklarını düşüneceklerdir.ve bize daha fazla yardımcı olacaklardır.yani öyle umuyorum :-[
izmirlisükran
17-06-2007, 11:57
aslında iyi olan çok insan var biz gölbaşına taşınırken inanmazsınız gittiler bize koltuk buzdolabı bulup getirdiler.... >:D beş kuruş almadılar da :) ama bursalının da dediği gibi bize çok şey düşüyo bazen öyle hareketler görüyorum ki ben utanıyorum... sanırım aileden bir anda kopanlar ne yapacaklarını şaşırıyor onları hataları da tüm yaş tahtaları da yakıyor ;)
evet doğru söylüyosun bi kaç kişinin yaptığı kötü şeyler diğer öğrencilerinde aynı damgayı yemesine neden oluyolar.ben yurtta kalıyorum gölbaşında ve neredeyse bütün manavlarla kafelerle kanka olduk.hepsi biliyo öğrenci olduğumuzu ve çok iyi davranıyolar.gerektiğinde indirim yapıyolar falan...yani ii insanda var kötü insanda biz birlik olup kötülerin sayısını en aza indirelim ama tabi öğrenci arkadaşlarımızdan kötü davranışlar sergileyenlerin davranışlarını düzeltelim.onlar düzelince gölbaşı halkıda daha çabuk düzelir bence
berkelyum
17-06-2007, 13:52
bence de haklısınız ama bu çok zor bir iş hem öğrenciler hemde ordaki esnaflar için herkes bir değilki aynı davranışları sergilesin ama biz yinede saygı ve sevgiyi her zman gösterelim öğrenciler olarak ;D
bence gölbaşında pek fazla bir şey değişmeyecek değişecek olan tel şey bence okulda ki olaylar olacaktır...gölbaşı merkezinede pek fazla bir şey diyemeyeceğim çünkü gölbaşında kalmıyorum...
arkadaşlar ben 4. sınıfı bitirdim bu sene... we TTEF bizimle birlikte 4 sene önce Gölbasşına geldi... 4 senede gölbaşı o kadar değişti ki tahmin bile edemezsinizz. emin olun mesleki eğitim de geldiğinde Gölbaşı halkı kendini iyice aşacak we de artık öğrencilerin dawranışları garip gelmiycek onlara...
bu arada ew kiralarında kesinlikle hak weriorum. öğrencileri yoluncak kaz gibi görmeye başladılar ki 4 sene de apartman sayısı o kadar arttı ki işi ticarete döktüler...
izmirlisükran
02-07-2007, 20:48
öle valla 3 bilemedin 10 günlük tatile gidiyoruz bi dönüyorum bir sürü yeni apartman. mantar gibi bitiveriyorlar... offf offf kiralar artmasa diğer sorunları aşarız da işte ;D
berkelyum
02-07-2007, 21:42
inşallah artmaz yaw ben daha yeni eve cıkcam ;D
berkelyum elbet sende alısırsın bu cark da donmeye ;)
berkelyum
03-07-2007, 19:23
bakalım egem neyapcaz dönem başında!!!! umarım buluruz ve kiralar fazla artmamıştır
ben senın yerınde olsam sımdıden ayarlamaya calısırımm... yoksaa cok zor
izmirlisükran
03-07-2007, 23:41
aynen öyle son sınıf arkadaşların varsa onların eve konsan tam süper olur ne emlakçı ne başka bişi ugraşmadan >|<
berkelyum
04-07-2007, 15:27
bakalım zaten eşyalar üst sınıftaki arkadaşlarda ama şimdi diğer cocuklarda var mecburen tekrar ev tutmamız lazım bakalım ne yapcaz ;D
berkelyum bence gec kalma :-* :-* :-*
berkelyum
04-07-2007, 17:17
bakalım yaw eylülde gitmeyi düşünüyorum bakalım olur
ınsallah gec kalmıs olmazsın
berkelyum
04-07-2007, 17:19
sence ne zman aramaya başlayım
sımdı cok uygun cunku butun 4. sınıflar daha orda KPSS'den dolayı.... ya da yaz okulu bıtınce??? agustosun ıkıncı haftası gıbı
berkelyum
04-07-2007, 17:24
olabilr sende haklısın bakalım ağustosada gidelim ankaraya sen nerdesin şimdi?
berkelyum
04-07-2007, 17:32
ooo desene cennettesin çalışmıyosun sanırım dimi?
izmirlisükran
18-07-2007, 17:11
yaw kanka ben burda konu açıyorum konuşalım diye sen muhabbet etdiyon ya ama ya ;)
berkelyum
18-07-2007, 18:02
sorry artık cahilliğime ver olurmu kanka.. gölbaşında herşey cok güsel olacak tabiki öğrenciler için cok kötü olacak kiralar yurt fiaytları, otobüs kalabalığı... cok kötü olacak :(
eftelya 25 dadaşe
25-07-2007, 14:37
siyasetçilerin de dediği gibi herşey çok güzel olacak hehehe artık kalabalık görmek için merkeze inmiyicez eh tabi bu sadece kampüs için yararlı olmayacak gölbaşı içinde yararlı olacak bence dört gözle bekliyorum valla
izmirlisükran
03-08-2007, 02:51
ben kararsızım ;D bir çok kişi olacak en azından kampüs havası oluşur belki ma göl başı halkının bize tepkisinin daha da artacagı malum bir sonuç artı kiralara fahiş zam ama çok egleniriz işallah galiba sanırsam :P
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.