Orijinalini görmek için tıklayınız : <<<<<<Seyahat 2007 Mezunları Buraya>>>>>>>>>>>>
Seyahat 2007 mezunları bizde bu başlık altında buluşalım neredesiniz....
erden olur walla burda sohbet edelım... ama ben resımlerı de koydum seyahat bolumune bı bak ıstersen... koskoca 4 sene gerıde kaldı :( :o :-*
evet erden gerçekten güzel olur en azından birbirimizden haberdar oluruz
eyvallah kaptan neler yapıosun şimdi sen
ben denizlideyim şimdi bu hafta işe başlıcam sen nelr yapıyorsun neredesin?
ya arkadaşlar bizim sınıftan başka kimse yok mu ya :( :'(
ben denizlideyim şimdi bu hafta işe başlıcam sen nelr yapıyorsun neredesin?
bende bursadayım boş oturuyorum ya
ne işine başlıyorsun miçoluğa mı
o miço değil kaptan akıllım :D :D :D
o bizim aramızda espri bea
hehehe bilioommm... ama o da olsa ole derdı :D :D :D
Allah'ın miçosu bize yutturuyo ;D ;D ;D
onun polislik işi ne olmuş senin haberin var mı ??
baswurular Eylülde başlıor suan için birşey yok yanııı... hem o zamana KPSS'de acıklanır atama olursa falan ona gore dawrancak ;)
evet aynen öle derdim ben kaptanlığımı kimseyle tartışmem bilen biliyor zaten dimi egemmm :) sorularına egemmm gereken ceveplerı vermiş zaten benim cevap vermeme gerek kalmamış cevaplarını almışsındır sanırım :)
neyse kolay gelsin erdenn bende eylülü bekliyorum her şey o zaman belli olacak bakalım.
Selam beyler
neler yapıyorsunuz ;)
orkunn aramızaaa hosgeldıınnnn ;)
emel torus
08-04-2008, 16:37
ayyy erdencim napıyosunuz görünce pek bi sevnindim 2007 Seyahat Mezunları başlığını, ama pek fazla mezun yok mu sanki :) bi kaptan var o da heryerde zaten o yüzden sayılmaz bonus :) bu arada kaptan oğlum kendine aklı başında bi iş seç yaa yaşını başını aldın hala aklın bi karış havada kaptanım die dolaşıyosun :D nese tamam tamam çok kızdırmıyım seni küçük kardeşim, kendine iyi bak :), erdencim sen de selamlar tüm arkadaşlara :)
emelcim hala aynısın dimi :) valla benim asıl işim kaptanlık o yüzden her yerde söylerim bu arada sen benim küçük kardeşimsin malum yaşımı başımı aldım senden büyüğüm dimi :) neyse napıyosun nerdesin iş güç falan.
ne demek bonus falan her yerde var falan cevap ver bakimmmmmm :)
mezunlara bi sorum var bu bölümü iyi ki okumuşuz diyormusun okulu bölümü merak ediyorum?
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.