PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ne olacak bu bürocuların hali :(((((((((((((((((((((((((((

izmirlisükran
03-08-2007, 15:20
ya arkadaşlar ben çok rahatsızım böle atamaların sıfır olması fakültenin bu durumda olmasından. kimsenin bişi yaptıgı yok yani yönetimden. öğrenci arkadaşlar baya ugraştı biliyorum ve selami hoca ama yetersiz sanırım ne yapabiliriz bi birlik olsa artık diyorum... yani boşuna okumayalım zaten yeterince eziyet çekiyoruz bide böle bi psikolojiyle okumak bence rezalet bişi.... kendi açımdan konuşayım özel sektör düşünseydim izmirimde paşalar gibi okurdum 9 eylülde ::) ama bi amaç ugruna buraya gelip bunlarla karşılaşmak çok kötü. bence ne yapabiliriz diye bi tartışlalım diyorum ;D

izmirlisükran
03-08-2007, 15:25
bi ara mail atıyorduk dekan rektör kim varsa oda pek bi fayda etmedi. sanırım herkez umudu kesti şöle bi durum var 1. sınıftan son sınıfa kadar herkez tepkisiz kalıyo son sınıfa gelince bi galyan durumu ama şimdiden bi başlasak diyorum belki bize faydası olmaz ama ilerisi için belki dua alırız :-*

asi322
03-08-2007, 16:09
o başlığı biraz daha genellemek lazım.....mesela; ne olacak bu ticaret turizm fakültesi mezunlarının hali....

atama sorunu tüm bölümlerde var....ve bu konuda yapılan en ufak bişey dahi yok...

izmirlisükran
03-08-2007, 16:31
aslında öle, bi muhasebelerde atama vardı onlarında hali kötü bu ara. off off bide ikinci öğretimini açıyorlar bölümün kendinizle tezat olmayın >:( madem atamanın gereksiz oldugunu düşünüyorsunuz o kadar öğrencinin üniversiteye gelip bu durumlara düşmesine izin vermeyin yazık çok yazık bu insanların çoluk çocugu yok mu acaba... o kadar ticaret lisesi var ve 0 atama süper ya. neyse herkesin hakkında hayırlısı allah yardımcımız olsun ama duyarsız kalmayalım bişiler yapalım atama olmasa bile bu insanlar yaptıkları hatayı kötülüğü anlayıp en azından rahat uyuyamasınlar -_-

izmirlisükran
03-08-2007, 16:39
madem öğretmenlikte ihtiyaç yok ne biliyim yüksek öğretim kurumlarına girmek ders vermek için kolaylık saglayın sonuçta gölbaşına zevkten gelmedik herkesin durumu malum herkes öğretmenlik için geldi en azından ilk hedefleri o. ama vicdan meselesi... ben mevkimi statümü aldım siz ne yaparsanız yapın diyen bi zihniyet var fakültede bunu ciddi anlamda anladım artık yazık çok yazık....... >:( >:( >:( >:(

izmirlisükran
03-08-2007, 16:50
bilsem ;) böle tartışalım yazar mıydım tek bildiğim şey var: böle eli kolu baglı nereye kadar :-* susup susup nereye kadar mezun olunca mı patlıcaz. belli atama falan olmayacak ama bu baştaki insanlar ne denli eziyet ettiklerini anlasınlar türkiye de genç olmak ne zor ve verilen kararlar altında ezilmek >:( bunu anlasınlar ama suç gene bizde oy verirken dikkatli davranmıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. neyse onlar ince konular bence bi galyana gelelim bi anarşik olalım >|<

asi322
03-08-2007, 16:56
walla benden kabul.....zaten devrimci bi ruhum var :)

akademisyen
29-09-2007, 00:19
başlık bu bürocuların adını taşıyor ama bakıyorum ki onlar daha bürolarından dışarı çıkmamışlar. hiç ses yok. çok pasifler.

ben sana tamamen katılıyorum ve seni destekliyorum. çok güzel bir tartışma konusu ama İSA nın da dedigi gibi keşke şunun kapsamını arttrmış olsaydın. ticaret turzm fakultesi demek daha dogru olacak.

bizler sesimizi çıkartmadımız sürece yukardakilerden bizi anlamalrını beklemek çok büyük gaflet olur. ben artık işi başkalarına bırakmak istemiyorum. bizzat kendim bizim hocalarımızla konuşup bu konuda onların da ugraşmalrını isteyecegim. illa ki onların sesi bizim sesimizden daha gür duyulacaktır. ama önce biz sesiimizi hocalara duyurmalıyız.

akıllı hareket edersek amacımıza ulaşabiliriz. o kadar öğretmen açıgından bahsediliyor. ama neticede hiçbirimiz atanamıyoruz. ben bunda kasıt ararım. atamaları hep başka yerlere kaydırdılar. bütçeden ayrılan paranın yönü degişti. bunu düzeltebiiliz. ama tabi birlikte hareket ederek.

sevgiler

izmirlisükran
01-10-2007, 15:02
ne birlikte edilen hareketler biliyorum :( hepsi de başarısız oldu. hocaların artık sana özel sektöre yönelin diyorsa orda bi sorun var demektir ;) ben artık umudu kestim -_- allah herkesin yardımcısı olsun... olmuşla ölmüşe çare yok ve okuldan çok umudumda yok diğer mezunlar gibi herkes başının çaresine bakacak... kimsenin bizi taktıgı yok ( biraz kaba oldu ama öyle ) herkes için çok üzgünüm

GAZİLİDADAŞ
01-10-2007, 16:48
YA BİZ OKULU BIRAKSAK FENA OLMAZ
HERALDE

akademisyen
01-10-2007, 16:53
çok karamsarsın. sonuç ne olursa olsun biz elimizden geleni yapmalıyız. unutma aglamayan bebege mama yok. sana bi örnek: erasmus programı diye bi şey var ve bi çok fakulteler bundan faydalanıyor ama biz bunun adını bile bilmiyoruz çogumuz. bu sebeble bu progrmdan da faydalanamıyoruz. halbu ki talep olsa koordinatörluk ciddi anlamda bu işin üstüne gidecek ve bir umut olacaktı.
bak bir umut diyorum. sonuç ne olursa olsun. her şey bir UMUT için.

biyologg
01-10-2007, 16:56
valla bu erasmus programı bizim üni. de bile varsa siz gazili olarak cok güzel seyler yapabilirsiniz..

eftelya 25 dadaşe
01-10-2007, 16:59
zaten sorun gazili olmakta değil ttef li olmakta valla ben memlekete bayram tatiline gitmekten korkuyorum sonra kafam kızar geri gelmem diye bakalım ümit... ümit... ümit...

akademisyen
01-10-2007, 17:01
bunun için ne kdar yanıp tutuştugumu anlatamam. başka üniversitelerde bölümlerde adamlar gitmeye korkuyor ya. var mı böyle bi şey.

biyologg
01-10-2007, 17:02
yok arkadaslar ya ben fen edebıyat okudugum halde ümitsiz degilim..

akademisyen
01-10-2007, 17:03
tabi ki öyle olmalı her zaman bir ümit vardır zaten >:D

izmirlisükran
02-10-2007, 16:07
ben sindim artık allah sizin ümidinizi kırmasın ;) ne fakülteden ne HOCALARDAN ne de öğrencilerden bir umudum yok artık :-*

akademisyen
02-10-2007, 18:34
Önce küçük bir noktaydı
Diğerleri onun ardından belirdi
Ve sonra bir tane daha, bir tane daha
Artıkça çogaldı ve öncekinden daha büyük

Sonunda güneşin doğduğu yer
Artık onu görebiliyorduk
Ellerimizi uzattık
Dokunmamıza ramak kalmıştı

Ama biz bunu kimseye anlatamadık -_-