PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TİCARET VE TURİZM EĞİTİM FAKÜLTELERİNİN SAYISI 3 ÇIKTI

bursalı
07-09-2007, 11:49
http://www.turizmakademisi.com/tr/content/view/47/1/

yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Turizm konusunda daha fazla bilgi için www.turizmakademisi.com adresini kullanabilirsiniz...

MaSKuLiN
07-09-2007, 11:53
zaten daha önce de buununla ilgili haberver verilmişti. geçmiş olsun hepimize. artık o iki fakülte ilk mezunlarını vermeden yerleşmeye bakın. en çok 4 seneniz var :)

eftelya 25 dadaşe
08-09-2007, 00:22
bu ne ya Allah aşkına bundan daha büyük bir saçmalık olabir mi? evet icraatlar yapılıyor ticaret turizm eğitim fakülteleri hakkında ama hangi mantık çerçevesinde yapılıyor? bu yapılanlar hangi mantığa sığıyor ya ben anlam veremiyorum doğrusu, kimse de veremez... bu işlerle uğraşanların hiçbişeyden haberi yok ttef mezunlarının sıkıntılarından bihaberler ya da bizlere kasıtları var başka bir şeyle açıklanamaz...

berkelyum
08-09-2007, 16:22
allah sonumuz hayırlı etsin . yandık valla atama yok yığılma cok birde 3 fakülte olduk yani kısaca ayvayı yedik

kamille
02-11-2007, 15:12
evet ya arkadaşlar nedir bu ya bu saçmalık sanki atamalr çok birde ttef üçe çıkardılar bakalım daha neler göreceğiz

asi322
02-11-2007, 19:13
ben söyliyim daha neler görücez, kanımca bu meslek liselerinin katsayı engelinin kaldırılması meslek liselerine talebi artırıcak, bu da aatamalarda artış demek ;)

ancak bikaç seneye iktidara gelen farklı bi parti bunu seçim malzemesi yapıp tekrar bu katsayı mevzusunu açarsa -ki o zamana kadar 4-5 e çıkmış Ticaret turizmler- bol bol memur yetiştiricek.....

kamille
02-11-2007, 21:09
evet bol bol işsiz memur yetiştirecek meslek liselerine talep ne kadar artarsa artsın atamalar olmayacak kendi branşı dışındaki derslere giren hocalar olduğu müddetçe

sessizçığlık
04-11-2007, 01:04
bu ne ya Allah aşkına bundan daha büyük bir saçmalık olabir mi? evet icraatlar yapılıyor ticaret turizm eğitim fakülteleri hakkında ama hangi mantık çerçevesinde yapılıyor? bu yapılanlar hangi mantığa sığıyor ya ben anlam veremiyorum doğrusu, kimse de veremez... bu işlerle uğraşanların hiçbişeyden haberi yok ttef mezunlarının sıkıntılarından bihaberler ya da bizlere kasıtları var başka bir şeyle açıklanamaz...

sana tamamen hak veriyorum canım durum vahim