PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ÇOK PİŞMANIM ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLERİM!!

cenk
02-11-2007, 03:49
Pişmanım çok çok özür dilerim............... diyeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun
bu ülkede başbakanın bile karikutürü yapılırken sana ne oluyorda,
bu durumdan dolayı beni,
1) saygısızlıkla
2) seviyesizlikle
3) haddimi aşmakla suçluyorsun
ki sen bu hakkı, selayeti nereden alıyorsun.sonra bana diyorsun ki
adminlerden özür dile gerçekten özür dilenmesi gerekiyorsa, oraya yazdığım adminler
bu isteklerini dile getirebilrler ki bu noktada özur dilenmesi gerekyior sa da bu sen değil, orada ismi geçen adminlerdir.
yok ille de 'biz bu sitenin düzenini sağlıyoruz, senin yaptığın ise düzeni bozuyor' diyorsan buyur
sil....
şunu da söylemeden geçmicem, bu konuyu attıktan sonra, admin arkaşlardan biri ile
beraberdik ve ona bu fotoyu gösterdim, bu konu da kesinlikle böyle bi tepki göstermedi.
sonuç olarak eğer burada özür dilemesi gerekn biri varsa o da sensin ( admin;metin) bana yönelttiğin
suçlamalrdan dolayı.....

metin
02-11-2007, 11:04
konu ilk açıldığı zaman benim de çok hoşuma gitmişti ve hiç de üzerime alınmamıştım. çok hoş bir espri olarak değerlendirmiştim..

benim karşı olduğum ve şiddetle eleştirdiğim olay, böyle bir konunun açılmış olması değil; beni tanımayan insanların "bizim adminlerden herşey beklenir" şeklinde yorum yapan insanlardır.. ki bunu beni şahsen hiç tanımayan insanlar yapıyorlar.. benim sözlerim onlaradır.. beni şahsen tanıyan biri bunu söylemiş olsa, diyeceğim ki görmüştür bir yanlışımı bu yüzden böyle yapıyordur.. sen nickini değiştirdiğin için ilk başta tanımamıştım seni ama zaten bu konuyu başlatana niye başlattın demedim ben, saçma sapan yorum yapanlara dedim sen niye üzerine alındın anlamadım..

MeLanChOLy
02-11-2007, 11:53
Cenk'cim bende ilkin sana yapılmş sandım ama yanıldım Metin arkadaşımla konuştuğumda tepki sana değildi metinin anlatmak istediği şuydu, beni tanımayan insan nasıl olurda onlardan beklenir der buna tepkili Metin sadece... Yoksa benim hoşuma gitti biliyorsun sen zaten :)

cenk
02-11-2007, 15:49
tamam arkadaşlar
olayı ben daha yeni anladım ama hak verilmedir ki o mesajı
okuduğu zaman insan direkt kendi üzerine alınıyor çüünkü ayırt
edemiyor....
yanlış anlaşılmadan dolayı kusura bakmayın.

metin
02-11-2007, 16:22
sen de kusura bakma.. yanlış anlaşılmaya müsait şeyler yazmış olmalıyım..

muhattablarım kendini biliyor.. sen kafanı yorma..

üzdüysem kurusa bakma..

asi322
02-11-2007, 19:07
tamam.haklısın metin.bidaha senle ilgili de yorum yapmıycam,konunla ilgili de,yada senle uzaktan yada yakından alakalı herhangi bişeyle ilgili de....ama özür de dilemiycem,çünkü orada o konunun paylaşılmasına kaldırabilen bir insanın kaldıramayacağı bişey söylemedim...metin böyledir de demedim...adminlerden beklerim dedim gırgırına....he hiçbir admin alınmazken senin üzerinde alınmanın da şahsi yönü var.....he adamına göre tavır yapman da çok hoş...şakaydı.....gene de haklısın....ben hep bi laf söylerim, nerde olursa olsun,''kimse kimseye katlanmak zorunda değil'' birdaha seni de kapsıycak şeyler yazmam.oke.

kaan_ege
02-11-2007, 19:52
al işte.
ya arkadaşlar tartışmasını yaptığınız şeylere bakın yaaa....ayıp be....

MeLanChOLy
02-11-2007, 20:28
Tamam arkadaşlar bu konu baya uzadı! Keyfinize bakın burası eğlence yeri stres yeri değil iyi paylaşımlar