Orijinalini görmek için tıklayınız : 2002 BÜRO YÖNETİMİ MEZUNLARI
bUrada Buluşalım
[youtube][/YOUTUBE
http://photos-a.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v164/22/52/626267430/s626267430_206556_8752.jpg
http://photos-b.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v164/22/52/626267430/s626267430_206569_5045.jpg (http://www.facebook.com/photo.php?pid=206569&id=626267430)
umit1910
09-01-2008, 00:00
oooo saygılar hocam.her ne kadar en üstteki resimdekilerin hepsi 2003 de mezun olsa da ,2002 mezunu sayılırız.Demek 5 sene olmuş zaman ne kadar çabuk geçiyor.Bizim dönem bir başkaydı ilkehan hocam ne dersin.Ayrıca hüseyin beyde yaşadığına dair bir mesaj verse iyi olur.
Bu sitede de birbirimizi bulduk hocam piyasada senden ve benden başka adam yok yine.Msn de yazışalım görüşelim.
iyiki açtın bu bölümü bari şu bölüm biraz hareketli olsun.:rolleyes:
benim dikkat ettiğim; arkadaşlar pek göküzmeyi sevmiyorlar. Başka limanlara takılıyorlar. Sanırız...
ben büro yonetimi okuyorum ama staj defterini nasıl dolduracağım hakkında kimse bana yeterli bilgi veremiyor. siz mezun olduğunuz için daha iyi bileceğinizi düşündüm. bir büroda staj yapıyorum insan kaynakları biriminde. bana staj konusunda yardımcı olursanız çopk sevinirim.
Abi burdadamı siz ya? Yine aynı resim yine Hüseyin ve yine o yok, biz 2002-3 mezunuyuz ümit'in dediği gibi hocam o bölümü uzatma şerefine ulaşmış ender kişilerdeniz şimdiki aklım olsa 100 ortalama ile mezun olup fatih gözel'i geçmek vardı ama yine yapardık biz yapacağımızı. Final günü sabah 6 ya kadar batak oynayıp sonra uyuya kalan, mesleki eğitim kantininde oturup çay içmeyi sıddık hocanın sınavına gitmeye tercih eden,ticaret matematiği sınavında sırasıyla aynı sırayı kullanıp sınavın bitmesine yarım saat varken izzet dayının çay ocağında muhabbet eden, dönem boyunca toplasan 10 saat derse girmeyen, hiçbir zaman kendisine ait notu olmayan hep fotokopi not kullanan,toplasan iki staja iki defa gidip hemen okuldan kaçan,Eriman hocanın dersi dahil hiçbir ödevi yapmayan anlatmayan (Mustafa yavaş'ın verdiği ödev dışında ümit bilirsin o mevzuyu) tezi uyduruk başka mezun olan varsa 5 yılda bizden başka elini öperim.
Abi burdadamı siz ya? Yine aynı resim yine Hüseyin ve yine o yok, biz 2002-3 mezunuyuz ümit'in dediği gibi hocam o bölümü uzatma şerefine ulaşmış ender kişilerdeniz şimdiki aklım olsa 100 ortalama ile mezun olup fatih gözel'i geçmek vardı ama yine yapardık biz yapacağımızı. Final günü sabah 6 ya kadar batak oynayıp sonra uyuya kalan, mesleki eğitim kantininde oturup çay içmeyi sıddık hocanın sınavına gitmeye tercih eden,ticaret matematiği sınavında sırasıyla aynı sırayı kullanıp sınavın bitmesine yarım saat varken izzet dayının çay ocağında muhabbet eden, dönem boyunca toplasan 10 saat derse girmeyen, hiçbir zaman kendisine ait notu olmayan hep fotokopi not kullanan,toplasan iki staja iki defa gidip hemen okuldan kaçan,Eriman hocanın dersi dahil hiçbir ödevi yapmayan anlatmayan (Mustafa yavaş'ın verdiği ödev dışında ümit bilirsin o mevzuyu) tezi uyduruk başka mezun olan varsa 5 yılda bizden başka elini öperim.
umit1910
18-12-2009, 19:11
Murti kısa bi özetini yapmışsın üni hayatımızın :D.Dediğin gibi yinede iyi bitirdik bu şartlarda 5 yılda.Unuttuğun bir ayrıntıyı da ben hatırlatayım.Bu aktivitelere ek olarak BES muhabbetlerini ve malum pastahane yi de unutmamamk lazım.Aslında diplomayı okulun çevresindeki bilimum yiyecek içecek satan işletmeler,kantin ve izzet dayı vermeliydi zira biz okuldan değil oralardan mezun olduk.:cool:
Ümit oku yorumu oku yorumu diyordun al saat sabahın 4'ü okudum... Hakkaten ya ne kadar çok takılırdık oralara hepsi hayal oldu artık ama biara toplanalım Ankara'da oralarda takılalım ama Hüseyin'de olsun hesaplarıda o ödesin uzun 2000 alsın hep ondan otlanalım sigarayı nasıl ama güzel hayal kuruyorum değil mi
umit1910
06-01-2010, 21:39
yalnız 2009 ARALIK BÜRO TERCİHLERİ VE PUANLARI bölümündeki yorumlarımı okumamışsın.Çok denişik yorumlar yaptım.
Evet toplanmak lazım,hüseyininde olması lazım,2000 olması lazım,o 2000 i bizden saklaması lazım,akabinde bizim yakalamamız sakladığı için kızmamız ve otlanmamız lazım.Ohoooo çok iş ya.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.