PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Girişimcilik Dersi Açılıyormuş

rkd
29-12-2007, 22:17
Arkadaşlar ben bazı arkadaşlardan duydum. Genel liselerde galiba Girişimcilik dersi açılıyormuş. Bu bizim için bir fırsat olabilir. ne derece doğru, meselenin aslı nedir tam bilmiyroum ama bu konunun üzerine eğilmeli. ben muhasebede okuyorum. galiba o ders de bizim alanımıza giriyor. lisedeyken muhasebe hocamız girmişti girişimcilik dersimize.
bölüm başkanı ya da bu konuyla kim iligileniyorsa okuldan görüşmek gerekiyor. pasif olmamalı. üst sınıftaki arkadaşlar ve hepimia atama yok diye üzülüyoruz. elimize gecen fırsatları da kaçırmayalım. kamuoyuna duyrulur:)

naughty girl
30-12-2007, 00:24
inşallah doğrudur bu haber, ki öyleyse bu gerçekten ii bir haber demektir...

ceyhanerk1985
30-12-2007, 00:28
Kardeş bizim Girişimciliğe benzer girebileceğimiz okadadar çok ders varkı saymakla bitmez.... şurada gördüğün ve görmediğin birçok derse girebiliyoruz... ama.... inşallah diyelim artık....

kamille
30-12-2007, 23:26
arkadaşlar girecek ders çokta hangi derse hangi hocanın gireceği belli değil muhasebe dersime büro hocası, büro yönetim dersimize de muhasebe hocası giriyordu

rkd
01-01-2008, 14:39
bahsettiğim ders liseler değil ortaokullar içinmiş. zaten biz orta okulda ticaret dersi görmştük. galiba onun gibi bir şey olur. adı da ticaret bilgisi olacak galiba. eğitimle ilgili bir siteden okudum gecen gün. eğer zorunlu ve de bütün ülkeye yayılırsa kesinlikle öğretmen ihtiyacı olur. sınıf öğretmeni alacak değiller ya mecburen o dersle ilgili bölümlerden atama yaparlar. ancak endişem şu ki fakülte dekanlığı bu konuda ne kadar girişimci olacak. son yılda atamalar olmayınca insan böyle düşünüyor. http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=313703