PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BU BİR YARDIM ÇAĞRISIDIR...

metin
21-02-2008, 13:03
Yardım çağrısı
Bir okurum Silvan'dan yazmış. Öğretmen olduğu okul için yardım ve destek talebinde bulunuyor. Kız öğrencileri eğitime kazandırma adına yürütülen çalışmalarda kullanılmak üzere ihtiyaç fazlası kitap, eğitim materyali ve okul araç gereçleri yani para yardımı dışında ne olursa bekliyor. Mektubuna “bir sıcak selamınız dahi yeterli olacaktır” sözlerini de eklemiş.

Adresi şöyle:
Savaş DÖNEN
Mehmet Adil Kepolu İlköğretim Okulu
Silvan/Diyarbakır
Tel: 0505 502 04 96- 0 412 711 33 23

Arkadaşlar lütfen bu konuda duyarsız kalmayalım.. Elimizde kullanım fazlası materyallerimiz kitaplarımız ne varsa göndermeliyiz.. bizim işimize yaramayan bişeyler, birilerinin ufkunu genişletebilir.. İlginiz için çok teşekkürler..

adore_2206
22-02-2008, 16:54
evet böyle bişey yapmalıyız belki bize bişey kazandırmayan bir materyale onların ne kadar ihtiyaçları vardır...yaa bir kitabın kimseye zararı olmaz ama onlara sağlayacağı yararı biz değil ancak onlar anlar yani yaşayan anlar değil mi? bide bunu en iyisi organize şeklinde yapsak bir kişide toplanıp yollanırsa iyi olur..arkadaşlar lütfen yardımcı olalım.....

biyologg
23-02-2008, 00:48
tesekkürler bunu paylastıgın ıcın.. mutlaka duyarlı olup yardım edeceklerımız vardır..

hulya_celiker
26-02-2008, 20:18
arkadaşlar gütog (gazi üniversitesi toplum gönüllüleri topluluğu) kampüste stand açıp kitap topluyor onlara bu adresi ulaştırsak sanırım daha yardımcı oluruz.
şansımızı bi deneyelim...