PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gölbaşı Belediye Başkanı İle Kahvaltı

gdiner
27-02-2008, 00:28
Gölbaşı Belediye Başkanı İle Kahvaltı
Sayın üye arkadaşlar, Üniversite gençlerinin yerel belediyeden talepleri ve yapılabilecekler konusunda sayın Gölbaşı Belediye Başkanı A. Nasır Haşlak beyle 8 MART Cumartesi günü bir kahvaltı programımız var. Buraya katılabilecek olan arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler.

Gökhan Diner
Tel: 0542 517 20 50
wxer@mynet.com

gdiner
03-03-2008, 22:56
Katılacak kimse yokmu arkadaşlar

renas
04-03-2008, 13:05
ben gelmek isterdim ama ne yazıkki ankarada değilim o tarihte.. anlaşılan kimseninde talebi yok yada konuşmaya cesaret edemiyolar.. en iyisi sen bunu anket tarzında düzenle ve öğrencilere yaptır ve ne istediklerini birebir belediye başkanına sun.. ve bu konuda yerel bir gazeteden de yardım almaya calış sana hem destek olurlar hemde röpartajın ana maddelerinin bir nüshasını alıp okulda panoya asarsın..

metin
04-03-2008, 13:33
ben okulu bitirdim. yoksa katılacak ilk kişi ben olurdum.. ama yine de söyleyecek şeylerim var.. katılan arkadaşlar benim yerime bunu belirtebilirler..

1) bahar ayının başladığı o güzel güneşli günlerde tam final zamanları başlayan düğünlerden çok rahatsız olurduk biz.. hayat neredeyse zindan olurdu.. düğünde toplasan 5 kişi olmazdı bazen ama yine de müziğin sesini tüm gölbaşının duyabileceği şekilde açarlardı. bu yüzden artık ankara havalarından nefret ediyorum... eskiden farklı bi müzik deyip dinlerdim bazen ama artık tahammül bile edemeyecek hale geldim onlar yüzünden.. sınav zamanları kimin evinin yakınında düğün yoksa oraya ders çalışmaya giderdik..

2) evlerinin yakınında bi park olanlarımız ise daha kötü bir gürültüye maruz kalıyorlardı yazları.. sulama kamyonunun gece saat 1'e kadar çıkardığı o iğrenç motor sesi yüzünden en son görevliyle kavga bile ettim..

3) camların plastiklerin ayrı konulduğu çöp konteynırlarının olması da sanırım çok faydalı olur. öğrenciler arasında bu ayırımı yapacak bilinçte kişilerin çok fazla olduğunu söylememe gerek yok.. en azından öğrencilerin yoğun yaşadığı semtlerde bu uygulama başlatılabilir..

aslında daha birçok problem de vardı ama bunlar en önemlileriydi.. eminim hala gölbaşında yaşayanlar bu tür problemlerle karşılaşıyorlardır.. giderseniz belirtin lütfen..

kamille
04-03-2008, 13:39
düğün konusunda sana katılıyorum metin...ve ayrıca apartman sakinlerinin tv izlerken sesi çok açmalarına sinir oluyorum ya geçen sene işletme dersine çalışıyordum ama ne çalışma sabah sabah seda sayan ile çalışıyordum ya anlatamam ya...birde gölbaşında öğrencilere öcü gözüyle bakılıyor ya...ev sahipleri öğrenci olduğumuz için kiraları iki katına çıkartıyorlar...ah ah ah bu konuda ne kadar çok dertli oludğumu anlatam ya neyse ii forumlar

metin
04-03-2008, 14:00
kiralar konusunu hiç açma bence.. o konuda başkanın yapabileceği bişey olmaz.. en fazla ev sahiplerine insanlık dersi verir.. :)

kamille
04-03-2008, 14:14
ev sahiplerini insanlığı öğrenceklerde ooooooo:(:confused:

gdiner
04-03-2008, 22:22
arkadaşlar katılacaklar yok mu talep bekliyorum. Kahvaltı ayarlandı

gdiner
05-03-2008, 20:27
Kahvaltı programı belediye başkanımız yoğunluğu nedeniyle ertelenmiştir.
önümüzde ki 2 hafta sonu içinde yapılacaktır.