Orijinalini görmek için tıklayınız : Muhasebe 2005 mezunlarını arıyorum...
arkadaşlar foruma üye olurken herkes genellikle nick kullandığı ve kim olduğunu belli etmediği için sizlere ulaşamıyoruz. yani forumun amaçlarından biride mezunların görüşmesini ve birbirinden haber almasını sağlamaktır bence. bu nedenle tanıdık arkadaşlar varsa eğer bu forumda kendileriyle görüşmek ve haber almak beni mutlu edecektir... ::)
Evet bu konuyu açan arkadaşıma tşk ediyorum..Ben 2006 mezunu olcam ama yine de sdgn(ismini bilmediğim için affedersin)'nin dediği gibi muhasebe mezunları olarak böyle bi ortamda bazı şeyleri paylaşmak güzel bişey..İnşallah ben de bu yıl okulu bitircem..Ama burda olmaya devam edcem ve herkesle görüşmek mutlu eder insanı diye düşünüyorum.. Saygılarrrr..
rapsodii
06-05-2006, 15:50
mezun olacaklar arkadaşlarım size bi tavsiye dersleri kaçırmayın girmeye çalışın hepsine en azından bişeyler kalıyo onları aktarırsınız derslerinizde ÇÜNKÜ BEN HİÇ BİŞE HATIRLAMIYORUM :D :D
görev yerim istanbul beklerim.. bu arada atamalar ne alemde??
çalıkuşu
06-05-2006, 17:23
sdgn canım ben kast. dayım. herkes bir yerlere gitti. çok az kişiyle görüşüyorum. okul öğrenci derken sene bitti ama bizde dünyadan bihaber dönemi bitirdik. bu site çok güzel yapılmış bende ki hatını hala kullanıyo musun. ben evden bağlanıyorum herzaman açmasan da bu siteye giriyorum. satiş
Eski mezun arkadaşlara duyuru;
Arkadaşlar sizin dönemdeki mezunların siteden haberdar olabilmeleri için sizin de yardımlarınıza ihtiyacımız var. Herkes sürekli iletişim kurduğu arkadaşlarını siteden haberdar ederse, bu bir zincir gibi uzar ve kısa zamanda görüşemediğiniz arkadaşlarınız ile de bu ortamda bir araya gelme imkanını elde edersiniz.. Ve sanırım bu sizi de memnun eder..
Ayrıca öğretmenlik hakkındaki görüşlerinize de ihtiyacımız var. Yani biz mezun olup atandıktan sonra bizi neler bekliyor bilmiyoruz.. Sizin sayenizde fikir sahibi olmak istiyoruz.
İlgi ve alakanızı bekliyoruz..
şimdilik sınıf arkadaşımız çalıkuşuyla başladık. gerisi gelir inşallah
Maskulin arkadaşım, dediğin konularda son derece haklısın fakat site yeni olduğu için insanların birbirlerini tanımalarına izin vermek zorundayız hatta bunu bazen biz teşvik ediyoruz.. Bu bölümde de biraz çoğunluk sağlayalım, ondan sonra eğitim ile ilgili tartışmalar başlayacaktır.. ilgin ve önerin için teşekkürler.. yeni fikirlerini de bekliyorum..
MeLanChOLy
10-05-2006, 18:03
Evet Bende Katılıyorum Sana maskulin ama metinin de dediği gibi site daha yeni ve arkadaşlar daha yeni geliyor ve tanışma faslı şimdilik olmalıdır, Tanışmalardan sonra eğitim hakkında Herkes Konuşacak Zaten Şimdilik böyle Şeyler olabilir ama ileride dahadeğişik hal alır merak etme Teşekkürler.
MaSKuLiN
10-05-2006, 18:12
umarım haklısınızdır.. kimseyi alıştımrayalım bu tarz şeylere....
Selam 2005 mezunları;
Kimler var burda bilmiyorum..Ben Saim..Ben de burdayım..Görüşmek üzere..
MeLanChOLy
23-05-2006, 09:10
Umarım Bulursunuz arkadaşlar, tabi halen haberleri olmayan çok kişi var eminim ki öğrendikleri zaman burası dolacaktır.. Yılmayın
karstaki arkadaş ismin neydi senin tanıyamadım seni bende ardahan dayım
aynı dönem mezun olmuşuz a sınıfın dan eren
metinokuyucu
02-01-2008, 12:01
metin okuyucu muhasebe ve finansman 2005 mezunu. Eyüp Kemerburgazda(istanbul) muhasebe öğretmeni olarak çalışıyorum. şu an trabzon orduevinde askerim şafak 15:)))))
dipsiz_kuyu
02-01-2008, 15:08
metin okuyucu muhasebe ve finansman 2005 mezunu. Eyüp Kemerburgazda(istanbul) muhasebe öğretmeni olarak çalışıyorum. şu an trabzon orduevinde askerim şafak 15:)))))
HAYIRLI TEZKERELERRRRRRR:)
funeral of heart
04-01-2008, 02:10
Metin bede Eyüp'te oturuyorum merkezde belki bilirsin Feshane'nin karşısında sana hayırlı tezkereler. Olmaz ama adettendir ben yine de söyleyeyim. Birşey lazım olursa lütfen bana ulaş.
ben de 2005 mezunuyum bir yıl uzatmalı olarak bitirdim kpss hazırlanıyoruz ne yapalım
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.