Orijinalini görmek için tıklayınız : SIRF BOŞ KALMASIN DİYE.....
sessizçığlık
24-03-2008, 02:54
Ya bizim bölümde icraat yok mu arkadaşlar ben nete ara verdim biliyosunuz yane lütfen böle olmaz hadi canlanın biraz...
ben sizden numarası yapsam yerler mi? :)
sessizçığlık
24-03-2008, 03:11
BİLMEM bizden bi iki grubun resmini koyabilirsen belki yerler :)
çaktırma da sizden bi iki ne grubu ne resmi?
sessizçığlık
24-03-2008, 03:16
ya 1 ve 2 lerden birilerinin resimlerini koy isimlrini falan yaz işte...sen de hiç çaktırmıyon yalnız
S Ü P E R S İ N ....
ya çaktırmamaya dewam et de.o cümleden nasıl onu anlayım.sende süpersin.fal burç yorumluyoz yuvarlıoz da net üzerinden zihin okuma safhasına erişmedim daha.:D
sessizçığlık
24-03-2008, 03:30
BİLMEM bizden bi iki grubun resmini koyabilirsen belki yerler :)
bunumu anlamadın ya ben sana daha ne diyim yane
bunumu anlamadın ya ben sana daha ne diyim yane
bi iki den birinci sınıf ve ikinci sınıfları kastettiğini anlayacam demek. :D:D ne dieyim ben???
bu arada çaktılar heralde.ama sen yinede bozuntya wermee
sessizçığlık
24-03-2008, 03:39
geçen gün sunumumu güzel yaptım ama değil mi?
walla süperdi.hocaya dedim hocam ne aldı bu arkadaş sunumdan.100 tabikide dedi.Bende way be isteince oluomuş dedim kendi kendime...Nice 100lere:D
geçen gün sunumumu güzel yaptım ama değil mi?
hayırrr güzel yapmadın sen bi kerem:P
naughty girl
25-03-2008, 23:18
eee hatice bu, 100 ler feda olsun sana hatcem!!!!
bende yeni pazarlama fotolar var ama hiç vaktim olmuyo aktarmaya, neyse... zamanım olunca atarım buraya....
Ya bizim bölümde icraat yok mu arkadaşlar ben nete ara verdim biliyosunuz yane lütfen böle olmaz hadi canlanın biraz...
Nasıl canlandırdım ama?:cool:
naughty girl
05-06-2008, 18:59
çook yakında pazarlama 2 fotograflarını koyacagım buraya...
agrilimurat
07-06-2008, 16:21
slm bende burdayım ama takılmıyom esikis gibi
merhaba arkadaşlar pazarlama öğrt. böülümünün iş imkanları ne durumda öğretmen olma veya özel sektörde iş bulma imkanları nelerdir bu bölümü okuduğuna pişmanmısınız biraz bölümünüz hakkında bilgi verirseniz yardımcı olursunuz saygılar...teşkkürler
memoli-ank24
15-10-2008, 23:00
arkadaşım öncelikle merhaba. ben pazarlama üçüncü sınıf öğrenicisiyim. şimdiden konuşmak çok yanlış. hiç bir şey önceden belli olmaz. her şey değişim içerisinde. ama bölümümüz yeni olduğu için vede çoğu yerde ticaret liselirinde pazarlama dersi konduğu için elbette şanslıyız. ama bizim yapmamız gereken öncelikle okulumuzu bitirmek, bitirirkende kendimizi geliştirmek olacaktır. bu bölümü okuduğum için çok mutluyum. 100 defa sınava girsem yine bu bölümü yazardım. yardımcı olabilecegim başka soruların olursa cevaplamaya hazırım. hoşçakal...
mustafa0904
29-11-2008, 15:50
merhaba memoli-ank24 ben de pazarlama birinci sınıftayım bu bülümü bırakmayı düşünüyordum ama sizin yazdıklarınızı okuduktan sunra biraz ikna olduk, peki bizim bülümümüz muhasebeye güre nasıl bir bülüm yani bizim bülüm mü avantajlı yoksa muhasebe mi iyi bilgilendirirseniz sevinirim.
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.