Orijinalini görmek için tıklayınız : ev aranıyor
merhaba arkadaşlar.
okula yakın 3+1 arakat ev arıyoruz.4. sınıflardan çıkcak olan arkadaşlarla görüşmek isteriz ev için. eğer bu şekilde yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse sevinirim...
şimdiden tşk ederim
eşya konusunu ne yaptınız arkadaşım.eşyanız varmı?
etraftaki dördüncü sınıf arkadaşlara sorduk yardımcı olcaklar mı bekliyoruz bakalım...
forum bir el atar artık o kadar çevre :) atmazlarsa ayıp olur zaten
MeLanChOLy
04-05-2008, 19:37
Üniversite Kafenin Oralarda 3 + 1 Kombili 3. Kat Şımarık'ın Karşısında ev var bizim ev çıkıcaz biz 500 yaptı kirayı ama 400 e bile kiraya veremez burayı biz çıktıktan sonra ilgilenirsiniz belki, Gölbaşı insanından bıktım merkeze taşınıcam ilgililere duyurulur :)
valla bende öyle umarak burda duyuru yaptım ama sanırım pek ilgilenen yok :(
MeLanChOLy
04-05-2008, 19:38
Üniversite Kafenin Oralarda 3 + 1 Kombili 3. Kat Şımarık'ın Karşısında ev var bizim ev çıkıcaz biz 500 yaptı kirayı ama 400 e bile kiraya veremez burayı biz çıktıktan sonra ilgilenirsiniz belki, Gölbaşı insanından bıktım merkeze taşınıcam ilgililere duyurulur :)
ilgileniyorum arkadaşım hakkımı yiyor gibisin.
tşk ederim melancholy biz 3 kız çıkcağımız için mevlana parkının üst kısmından yani okula yakın olan kısmından istiyoruz dediğin yer bizim için uzak ve tehlikeli :)
yinede tşk ederimmm
msjını görmedim melancholy yoksa haksızlık etmem :)
.ttef.net.
04-05-2008, 19:42
VAZGEÇTİM EVİMİ KİMSEYE VERMİYORUM:D:D:D
MeLanChOLy
04-05-2008, 19:42
Arkadaşım valla 15 dk yayan gidebilirsin okula yeri de çok güzel bence enson marketler burda kapanır güvenli yer tavsiye ederim...
Ama yine de yeni evlere bakarsanız daha iyi olur. Aslında beni dinlerseniz gölbaşında ev tutmazsınız, çünkü gölbaşı halkına göre biz parası olan yaratıklarız :)
yok ya ne tehkikesi var orada anlamadım:confused:. gayet güzel bir yer güneşde görüyo gerçi biraz uzak saylır ama herşeye de yakın diğer yönüyle;)
ya açıkcası bize o taraflar pek tekin gelmiyo. o yüzden o kısımlara hiç bakmadık bile yinede tşk ederim :)
bak zeusun evi daha harika kampüsün kapısın yürüyerk 45 sn.:D
evet bizde yeni evlere bakmaya çalışıyoruz. eski evlerin bir sürü problemi var dünden beri o kadar çok eve baktık ki banyoları falan hep akmış duvarlar kabarmış yani evlerde rezalet bide o kadar çok kira istiyolar ki.bunun yanı sıra öğrenci olduğunu duyunca vermioz öğrenciye diyenlerde bi o kadar çok :)
ev konusunda yardımcı olan arkadaşlara çok tşk ediyorum. bu akşamdan itibaren evimizi tuttuk. eşyalar kaldı ancak onlarda zamanla...gidecek arkadaşlarla eşya konusuda görüşebilirim...
üniversite cafenin oralarda evler güzel geniş evler ve gölbaşının merkezinde olduğu için rahat bende oralarda oturoyorum ama kirası biraz fazla malum ev sahipleri bizleri milyader sanıyorlar neyse ev bulmanıza sevindim
Hadi bakalım hayırlı olsun eviniz ;) ;)
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.